Χριστοφορίδης και Δημόπουλος ανεβάζουν τα νέα solo τους στο Θέατρο Σταθμός

Με τους καινούργιους stand up μονολόγους τους, το «Θα γίνει μαλακία» και το «Καφρόκρεμα» οι δύο επιτυχημένοι κωμικοί συναντιούνται στην ίδια θεατρική σκέπη.

Χριστοφορίδης και Δημόπουλος ανεβάζουν τα νέα solo τους στο Θέατρο Σταθμός

Και οι δύο Δημήτρηδες, και οι δύο επιτυχημένοι κωμικοί με χιλιόμετρα stand up παραστάσεων στην πλάτη τους. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Δημήτρης Δημόπουλος συναντιούνται στη σκηνή του Θέατρο Σταθμός με τους καινούργιους τους ενενηντάλεπτους μονολόγους, το «Θα γίνει μαλακία» και το «Καφρόκρεμα», τους οποίους έχουν ήδη δοκιμάσει στην draft εκδοχή και πλέον είναι στημένοι.

Όταν ακούς πως η παρέα σου θα πάει διακοπές σε camping, θα κοιμάται δηλαδή στο χώμα δίπλα από ζουζούνια και μικρά τέρατα, όταν καταλαβαίνεις πως ο πονόδοντος δεν περνάει όσο ούζο κι αν κατεβάσεις και κλείνεις ραντεβού στον οδοντίατρο, όταν ανακαλύπτεις την αλλεργία σου στη γλουτένη και τα νεύρα σου γίνονται τσαντάλια, είναι η στιγμή που ξέρεις: «Θα γίνει μαλακία». Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ένας από τους πλέον χαρισματικούς κωμικούς της εγχώριας σκηνή που μετρά τον τρίτο του ολοκληρωμένο μονόλογο, ύστερα από το «Στα Βούτυρα» και το «Lower με C», ανεβαίνει στη σκηνή από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη για τέσσερις παραστάσεις.

Από την αφρόκρεμα στην καφρίλα και πάλι πίσω κινείται ο Δημήτρης Δημόπουλος στον πιο πρόσφατο μονόλογό του, «Καφρόκρεμα». Βιτριολικός, κυνικός και έξυπνος, ο Δημόπουλος παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, χωρίς να παύει να αυτοσαρκάζεται. Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους stand up κωμικούς της χώρας, μια και δίνει το «παρών» από τις Νύχτες Κωμωδίας της Λουκίας Ρικάκη, και έχει ήδη παρουσιάσει το «Αντί διδακτορικού» και το «Υπερπαραγωγή». Από Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη για δέκα παραστάσεις ανεβαίνει στο Θέατρο Σταθμός.

Περισσότερες πληροφορίες

Καφρόκρεμα

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η ανατρεπτική παράσταση του γνωστού κωμικού, που βιντεοσκοπείται για να περάσει στην ιστορία, κινείται με άνεση από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων που όλοι μας κάνουμε, μέχρι την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας.

Θα γίνει μαλακία

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Ο γνωστός κωμικός μοιράζεται τις σκέψεις του στη νέα σόλο δουλειά του, μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων «Στα Βούτυρα» και «Lower με C».

Σταθμός Θέατρο

Βίκτωρος Ουγκώ 55

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.

Το "Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς" κατεβάζει αυλαία

Λίγες παραστάσεις απομένουν ακόμη για την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

"Reunion the musical": Μαντώ, Πωλίνα, Βόσσου, Μπίγαλης και Αγγέλου στο νέο μιούζικαλ της Θέμιδος Μαρσέλλου

Η νέα παράσταση της σκηνοθέτριας των λαμπερών παραγωγών έρχεται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με ένα υπέροχο καστ στους ρόλους πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ενώνονται από μια διαθήκη.

Έτοιμοι για το Athens Comedy Festival 2024;

Η γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 κωμικούς.