Ένας μοναδικός showman στο Θέατρο Λαμπέτη

Ο Θανάσης Αλευράς πρωταγωνιστεί στο έργο του Νίκου Χαρλαύτη «Το έπος... της Μαλάμως» και συναρπάζει.

Ένας μοναδικός showman στο Θέατρο Λαμπέτη

Ισχυρή σκηνική παρουσία, ωραία φωνή και πηγαίο χιούμορ. Με αυτά τα χαρίσματα πορεύεται εδώ και χρόνια στη σκηνή ο Θανάσης Αλευράς κερδίζοντας το κοινό. Με την καθοδήγηση της Ελένης Γκασούκα, η οποία έχει αποδείξει πως ξέρει να πυροδοτεί το ταλέντο του σε μετα-επιθεωρησιακά θεάματα, θα τον δούμε να ξεδιπλώνει, πλαισιωμένος από άνδρες ηθοποιούς, την περιπετειώδη ζωή της Μαλάμως, μιας γυναίκας που την ποθούν όλοι οι άνδρες στο χωριό αλλά και στην Αθήνα στην κωμωδία του Νίκου Χαρλαύτη «Το έπος... της Μαλάμως» στο Θέατρο Λαμπέτη.

i «Το έπος... της Μαλάμως» | Θέατρο Λαμπέτη | Προπώληση μέσω viva.gr |

Περισσότερες πληροφορίες

Το έπος... της Μαλάμως

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 130 '

Μια ελληνική κωμωδία για την περιπετειώδη ζωή της Μαλάμως, μιας γυναίκας που ποθούν όλοι οι άντρες, αλλά εκείνη έχει μόνο έναν στο μυαλό της.

Λαμπέτη

Λεωφ. Αλεξάνδρας 106

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Κοππέλια": Η Λυρική ανεβάζει το κλασικό μπαλέτο σε νέα χορογραφία Έντουαρντ Κλουγκ

Tο Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια νέα φιλόδοξη παραγωγή χορού που έρχεται τον Μάιο στην αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" στο ΚΠΙΣΝ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Rabbit hole": Το συναρπαστικό αμερικάνικο δράμα για τρεις τελευταίες παραστάσεις

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, συστήνοντάς μας ένα βραβευμένο σύγχρονο έργο για την απώλεια, ρίχνει αυλαία.

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.