Ακυρώσεις παραστάσεων σε συμπαράσταση στους πληγέντες

Δείτε ποιές παραστάσεις ακυρώνονται συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και τι γίνεται με τις προπωλήσεις.

Ακυρώσεις παραστάσεων σε συμπαράσταση στους πληγέντες

Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης «Πανικός στο Υπουργείο» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, θρηνούν για τα θύματα και τις οικογένειες τους και είναι δίπλα στην τραγωδία αυτή που έπληξε την χωρά. Οι παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες από σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου ακυρώνονται. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Το θέατρο Άλφα Ιδέα, ο Δήμος Πετρούπολης και οι συντελεστές της παράστασης ΙΩΝ, ακυρώνουν την αποψινή προγραμματισμένη παράσταση(24 Ιουλίου) στο Θέατρο Πέτρας. Παράλληλα, το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού, ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου παράστασης στο Θέατρο Βράχων, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς και τις οικογένειες τους. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου. Ισχύουν τα ίδια εισιτήρια. Όσοι είχαν εισιτήρια για Πετρούπολη, μπορούν να καλέσουν στο 13855 για να γίνει μεταβολή για την παράσταση στο Βύρωνα στις 29 Αυγούστου. Όσοι επιθυμούν εξαργύρωση, παρακαλούνται να στείλουν αίτημα στο support@viva.gr έως τις 28/7.

Συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, οι συντελεστές και η παραγωγή της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή αποφάσισαν να ακυρώσουν την αποψινή (24 Ιουλίου) παράσταση που ήταν προγραμματισμένη να φιλοξενηθεί στο θέατρο των Δελφών. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για την αποψινή παράσταση μπορούν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για άλλες πόλεις ή να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους από τη viva και τα σημεία προπώλησης.

Οι συντελεστές της παράστασης «Τα Ραδίκια Ανάποδα» ακυρώνουν την αυριανή παράσταση(25 Ιουλίου) στο Κηποθέατρο Παπάγου λόγω εθνικού πένθους. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων του έργου μπορούν να τα εξαργυρώσουν σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου, 19:00-21:00 από το Ταμείο Θεάτρου: Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου. Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων , μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Φεστιβάλ εργάσιμες ημέρες και ώρες στο 213-2027186,187.

Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης «Mamma Mia» μεταθέτουν την αυριανή παράσταση(25 Ιουλίου) στο Θέατρο Πέτρας για τις 5 Σεπτεμβρίου, ως δείγμα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Το Θέατρο 104 και ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής ανακοινώνουν ότι η προγραμματισμένη τελευταία καλοκαιρινή παράσταση «Βραδιές με Καραγκιόζη: Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου» για σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου, στις 20:30μ.μ., δεν θα πραγματοποιηθεί, σε συμπαράσταση στα θύματα και στους συγγενείς τους, καθώς και σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί και υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες των ακραίων φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Λόγω τριήμερου εθνικού πένθους, το Από Κοινού Θέατρο ματαιώνει τις παραστάσεις για «Τα Σκουπίδια» της Τετάρτης 25 και της Πέμπτης 26 Ιουλίου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά.

Συμμετέχοντας στο τριήμερο Εθνικό πένθος, το θέατρο Δελφινάριο, μετά από ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή, αναβάλλει τις παραστάσεις του "Greece The Musicult" της Τρίτης 24, Τετάρτης 25 και Πέμπτης 26 Ιουλίου, προς ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Greece The Musicult

  • Επιθεώρηση
  • Διάρκεια: 180 '

Ο Μ. Σεφερλής πιάνει τον παλμό της εποχής σχολιάζοντας και σατιρίζοντας τα πάντα και τους πάντες, από τον Πούτιν μέχρι τη Novartis και το «Power of love».

Πανικός στο Υπουργείο

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Η ταράτσα του θερινού Λαμπέτη μεταμορφώνεται σε υπουργείο κι εκεί εκτυλίσσεται μια αστεία ιστορία με πρωταγωνιστές τον έρωτα και τις ανατροπές.

Βραδιές με Καραγκιόζη

  • Θέατρο Σκιών

Ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής σατιρίζει το σήμερα, θίγοντας πανανθρώπινους προβληματισμούς μέσα από τη διαχρονικότητα του Καραγκιόζη σε μία σειρά παραστάσεων για όλη την οικογένεια.

Τα ραδίκια ανάποδα

  • Μονόλογος
  • Διάρκεια: 60 '

Πρόκειται για μια μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, αστεία και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν. Τους ρόλους (δημόσιος υπάλληλος, μάγειρας, πολιτικός, Ρωμαίος συγκλητικός, ηγούμενος, κλέφτης κ. ά.) έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

Ίων

  • Τραγωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Μια εκδοχή της τραγωδίας για δύο πρόσωπα, που υπηρετεί τη θέαση του απόκρυφου μέσα από τη συνάντηση μητέρας και γιου.

Mamma mia!

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 140 '

Ρομαντική κομεντί με ενδιαφέρουσα πλοκή και τα συναισθήματα να συμπορεύονται με τα διαχρονικά τραγούδια των ABBA.

Τα σκουπίδια

  • Σάτιρα
  • Διάρκεια: 105 '

Η παράσταση καυτηριάζει τα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας, χωρίς δική μας υπαιτιότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
24/04/2024

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".

Δήμος Αβδελιώδης: "Στο θέατρο πάμε πρωτίστως για να νιώσουμε"

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης μιλά στο "α" με αφορμή την "Απολογία του Σωκράτη" που ανεβάζει στην αρχαία ελληνική γλώσσα (26-27/4) αλλά και το "Όνειρο στο κύμα / Έρως ήρως" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (29/4), που παρουσιάζονται στη νέα θεατρική σκηνή που φέρει το όνομά του στο ιστορικό Studio New Star Art Cinema.

"I am falling in love | Εκδοχές πάνω στη Δωδέκατη Νύχτα": Πειραγμένος Σαίξπηρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τον Γιώργο Βαλαή

Ο ανήσυχος δημιουργός αποσυναρμολογεί τη "Δωδέκατη νύχτα" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στη Σκηνή Ωμέγα, εστιάζοντας στις σχέσεις των ηρώων και την ερωτική έλξη που δεν γνωρίζει πρότυπα.

Το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" σε μία και μοναδική παράσταση

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική, σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου ζωντανά στο Christmas Theater!

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.