Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή

Το μιούζικαλ-φαινόμενο των ‘70s ανεβαίνει στο «Passport» κι εμείς θυμόμαστε το κινηματογραφικό παρελθόν του και σας συστήνουμε τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή

Το μιούζικαλ-φαινόμενο των ‘70s ανεβαίνει στο «Passport» κι εμείς θυμόμαστε το κινηματογραφικό παρελθόν του και σας συστήνουμε τους πρωταγωνιστές της παράστασης που έρχεται στις 29/12.

Οι μύθοι του σινε-μιούζικαλ

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή - εικόνα 1

Η ταινία του Ράνταλ Κλάιζερ (1978) παραμένει μέχρι σήμερα το πιο επιτυχημένο μιούζικαλ όλων των εποχών στις ΗΠΑ.

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή - εικόνα 2

Η Ολίβια Νιούτον Τζον στον ρόλο της Σάντι έγινε το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς, αποκτώντας τεράστιο καλτ στάτους.

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή - εικόνα 3

Ο Τζον Τραβόλτα έκλεψε την καρδιά των κοριτσιών ως Ντάνι και απέδειξε το μεγάλο ταλέντο του στο χορό και στο τραγούδι.

Το «Grease» στη σκηνή

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή - εικόνα 4

Νάντια Μπουλέ
Η Νάντια Μπουλέ συνεχίζει να κινείται στον πλανήτη «μιούζικαλ» με μεγάλη άνεση, αξιοποιώντας το φωνητικό και το ερμηνευτικό της ταλέντο. Στον ρόλο της Σάντι, θα την ακούσουμε να ερμηνεύει τα «You’re the one that I want» και «Summer nights», που έμειναν στην κορυφή των charts για καιρό, και φυσικά το «Hopelessly devoted to you», που προτάθηκε για Όσκαρ μουσικής.

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή - εικόνα 5

Δήμος Αναστασιάδης
Υποδύεται τον ατίθασο μαθητή Ντάνι, ο οποίος, έχοντας φτιάξει το προφίλ του καρδιοκατακτητή που περνάει τις ημέρες του διασκεδάζοντας, δεν θέλει να ομολογήσει το ερωτικό ειδύλλιο με μια νεοφερμένη συμμαθήτριά του. Πολύ απαιτητική η αναμέτρηση του χαρισματικού ηθοποιού και τραγουδιστή με τον ρόλο που ταυτίστηκε με τη φλογερή ερμηνεία του Τζον Τραβόλτα.

Ο θρύλος του «Grease» αναβιώνει στη σκηνή - εικόνα 6

Μάρω Κοντού
Η μεγάλη κυρία του θεάτρου μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι δύο από τους guests που πλαισιώνουν τους ταλαντούχους συντελεστές της πλούσιας παραγωγής. Όλοι μαζί θα μας βάλουν στον παλμό και στον ενθουσιασμό της αμερικάνικης νεολαίας των ’50s, στην παράσταση που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Μαλισσόβα, σκηνοθέτη πολλών μουσικοθεατρικών επιτυχιών. Tο θίασο συμπληρώνουν η Ελένη Βαΐτσου, ο Δημήτρης Σαμόλης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Άρης Πλασκασοβιτης, η Κρυσταλλία, ο Ιαν Στρατής κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες

Grease

  • Μιούζικαλ

Έρωτες, αντιζηλίες αλλά και νεανική ζωντάνια στο feelgood μιούζικαλ με άρωμα από τα ’50s

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
25/04/2024

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".