7 feelgood κωμωδίες

Πάνω από 50 κωμωδίες και φάρσες, με δημοφιλείς τόσο από την τηλεόραση όσο και από το θέατρο ηθοποιούς, υπόσχονται να μας κάνουν ένεση ξεγνοιασιάς, έστω και για όσο διαρκεί μια παράσταση.

7 feelgood κωμωδίες

Πάνω από 50 κωμωδίες και φάρσες, με δημοφιλείς τόσο από την τηλεόραση όσο και από το θέατρο ηθοποιούς, υπόσχονται να μας κάνουν ένεση ξεγνοιασιάς, έστω και για όσο διαρκεί μια παράσταση. Κάνουμε focus σε ορισμένες από τις πιο παρεΐστικες:

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 1

«Οι από πάνω» του Ν. Μουτσινά (Πειραιώς 131) θέλουν τον συγγρα­φέα τους και τους Κρ. Κατσούλη, Θ. Ανδρούτσου, Ντ. Παπαδημητρίου και Μ. Νικολάου να προσπαθούν να αποδείξουν ότι ζουν δίπλα σε δολοφόνους, τη Μ. Κατσανδρή και τον Πρ. Τοσουνίδη.

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 2

Στο «Ένα εξοχικό παρακαλώ» του Γ. Φειδά (Αθηνά), ένα οικογενειακό σαββατοκύριακο στο εξοχικό μετατρέπεται σε πανωλεθρία για τους Μ. Τουμασάτου, Μ. Αθανασίου, Κ. Αποστολάκη κ.ά.

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 3

Η μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Αλ. Ρήγα-Δ. Αποστόλου (Ριάλτο) παίζεται με τους Μπ. Μάλφα, Δ. Μαυρόπουλο, Τ. Παλαντζίδη, Σ. Μουτίδου, Π. Καναράκη, Χρ. Διαβάτη κ.ά. και μας ταξιδεύει σε ένα χωριό όπου γίνεται μια κηδεία. Μόνο που οι φίλοι του νεκρού δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι...

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 4

Στο «Ψέμα» του Φλοριάν Ζελέρ οι απιστίες δίνουν και παίρνουν με τους Θ. Αθερίδη, Σμ. Καρύδη, Μ. Αλικάκη, Κ. Κάππα (Μικρό Παλλάς).

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 5

Το «Μόλις χώρισα» (Κιβωτός) των Β. Μυριανθόπουλου και Β. Χατζηνικολάου ανεβαίνει ως μιούζικαλ με τους Ν. Μπουλέ, Μ. Μπεγνή, Μ. Γεωργιάδου κ.ά. και με αφορμή ένα χωρισμό κι ένα πάρτι.

7 feelgood κωμωδίες - εικόνα 6

Στο «Ομερτά» (Ήβη) τα αντρικά πάθη είναι εκείνα που βγάζουν γέλιο, με τους Κ. Σπυρόπουλο, Θ. Ευθυμιάδη και Γ. Γαλίτη να αντιμετωπίζουν μια ομολογία φόνου!

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα εξοχικό παρακαλώ

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Ένα χαλαρό οικογενειακό σαββατοκύριακο στο εξοχικό μετατρέπεται σε τραγέλαφο, καθώς συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα γεγονότα

Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Η επιτυχημένη παράσταση επιστρέφει με νέο καστ. Στην κηδεία του πατέρα των δύο πρωταγωνιστριών λαμβάνει χώρα μια σειρά ευτράπελων καταστάσεων – να ’ναι καλά οι συγγενείς με τις λανθάνουσες συμπεριφορές

Ομερτά: Η σιωπή των ανδρών

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Η αντρική φιλία δοκιμάζεται μέσα από αλήθειες και ψέματα σε αυτήν την παράσταση που βασίζεται στο «Nos femmes» του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Ασούς.

Το ψέμα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Στους δύο τρίτος δεν χωρά... Κι ένα μικρο-μεγάλο ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Μόλις χώρισα

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Απογοήτευση και παράκρουση προκαλεί ο χωρισμός ενός ζευγαριού, σε αυτήν τη νεανική κωμωδία που ανεβαίνει σαν «τζουκ μποξ μιούζικαλ», με επιτυχίες των ’70s-’80s.

Οι από πάνω

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Συγκάτοικοι στην τρέλα γίνονται οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν αν κοντά τους ζουν δύο δολοφόνοι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.