«Τρεις αδερφές» ξανά στο Πορεία

Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννα Παππά: τις νέες superstar του ελληνικού θεάτρου έχρισε «Τρεις αδερφές» πέρυσι ο Δημήτρης Τάρλοου. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε και η έξοχη αυτή παράσταση επαναλαμβάνεται από 26/10.

«Τρεις αδερφές» ξανά στο Πορεία

Με 15.000 θεατές πέρυσι, μέσα σε ένα μόλις τρίμηνο, και πληθώρα διθυραμβικών κριτικών, οι «Τρεις αδερφές» του Τσέχοφ, στη σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, επανέρχονται δριμύτερες στο θέατρο Πορεία. Όπως μας έλεγε πέρυσι ο ίδιος ο σκηνοθέτης: «Φαντάζομαι την Όλγα, την Μάσα και την Ιρένε εξίσου Ρωσίδες όσο και ...Θεσσαλές, να ταξιδεύουν στο χωροχρόνο επάνω σε ένα σπίτι-αερόπλοιο, μικραίνοντας την απόσταση μεταξύ Μόσχας-Ιθάκης και κάνοντας τη ρωσικότητα συνώνυμη της ελληνικότητας». Γιατί, όπως επισημαίνει «σ' αυτή τη σπουδή για το πέρασμα του χρόνου οι χαρακτήρες βρίσκονται να ζουν την δικιά τους δυστοπία αναζητώντας την ουτοπία μιας Ιθάκης.»

Περισσότερες πληροφορίες από το θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, 2108210991, 2108210082. Προπώληση από www.poreiatheatre.com, www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ianos, Reload. Προσφορά στην προπώληση: Τα εισιτήρια Α ζώνης 17€ (αρχική τιμή 20€), μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας στις 26/10.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρεις αδερφές

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 180 '

Δεκαπέντε ηθοποιοί δίνουν προσωπικό ρεσιτάλ και η σκηνοθεσία αποκαλύπτει την ιλαροτραγική μοντερνικότητα του έργου και μαζί μια απρόβλεπτη... ελληνικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει Βιζυηνό στις τελευταίες Παραβάσεις της σεζόν στο ΚΠΙΣΝ

Η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" ολοκληρώνεται με τη σκηνική ανάγνωση του έργου - ύμνος του Γεώργιου Βιζυηνού στον άνθρωπο και τη φιλία.

Το "Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς" κατεβάζει αυλαία

Λίγες παραστάσεις απομένουν ακόμη για την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Χρόνη Μίσσιου στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

"Reunion the musical": Μαντώ, Πωλίνα, Βόσσου, Μπίγαλης και Αγγέλου στο νέο μιούζικαλ της Θέμιδος Μαρσέλλου

Η νέα παράσταση της σκηνοθέτριας των λαμπερών παραγωγών έρχεται τον Μάιο στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με ένα υπέροχο καστ στους ρόλους πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ενώνονται από μια διαθήκη.

Έτοιμοι για το Athens Comedy Festival 2024;

Η γιορτή γέλιου της πόλης επανέρχεται στις 30 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 4 μέρες σε 4 αίθουσες, με περισσότερες από 30 παραστάσεις και περισσότερους από 80 κωμικούς.