Οι κριτικές του κοινού

Master Class

Δράμα του Τέρενς ΜακΝάλι
Διαρκεια : 105 '

Σκηνοθ.:Οδ. Παπασπηλιόπουλος
Ερμηνεύουν: Μ. Ναυπλιώτου, Ε. Γαλογαύρου, Λ. Μεσσήνη, Γ. Φλωράτος, Π. Μπούρας, Δ. Ψύλλος. Μετάφρ.: Στρ. Πασχάλης. Σκην.: Όλ. Μπρούμα. Κοστ.: Β. Ζούλιας, Στ. Μέγκλα. Φωτ.: Ν. Βλασόπουλος. Κατάλληλη για άνω των 15 ετών.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση
 • konstantinaster πριν από 1 χρόνια

  5 αστεράκΑ Εξαίσια ερμηνεία της Μαρίας Ναυπλιώτου που ενσαρκώνει την αγέρωχη , πληθωρική παρουσία της Κάλλας που τσαλακώνει όμως τον θρύλο της και εκμυστηρεύεται στο κοινό την ανθρώπινη της αγωνία και τον δικό της αβάσταχτο πόνο.Καταπληκτικες φωνές και κομμάτια όπερας. Συγκλονίζει ο τενόρος Φλωράτος Γιώργος με την αισθαντική φωνή και τη μαγευτική λυρική ερμηνεία.

  • ΄Εφη πριν από 10 μήνες

   Δε νομίζω ότι σκοπός του συγγραφέα και κατ' επέκτασιν του σκηνοθέτη του έργου,ήταν να "τσαλακώσει" στην παράσταση η Κάλλας το θρύλο της,όπως λέτε,μέσω της ηθοποιού που υποδύεται το ρόλο.
   Κατά τη γνώμη μου,σκοπός ήταν να παρουσιαστεί αποκλειστικά αυτό το κομμάτι και αυτές οι πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της γυναίκας αυτής,που προφανώς, έτσι ήταν στην πραγματικότητα και που επιδεινώθηκαν,όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της μεγάλης καριέρας της και η παρακμή!

  banner