Λαζόπουλος-Βλάχος συναντιούνται σε παράσταση που γίνεται για καλό σκοπό

Η παράσταση «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» θα παιχτεί μία μόνο μέρα για φιλανθρωπικό σκοπό και πρωταγωνιστές είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος.

Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη Γιώργος Καλφαμανώλης©

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση φέρνει στη σκηνή του Παλλάς τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση "Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη", προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δύο φύλων με όρους κωμωδίας. "Ο καθένας μέσα από τον δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους". Τα κείμενα και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Λάκη Λαζόπουλου, τα σκηνικά του Γιάννη Μουρίκη και η μουσική διεύθυνση του Βάιου Πράπα. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Θυάτειρα, μια φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση, που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Νικήτα και τα έσοδα θα δοθούν για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων "Άγιοι Ανάργυροι" του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου. Εισιτήρια από τη viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη

  • Κωμωδία

Η σχέση των δυο φύλων περνά μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας σε μια παράσταση με παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο παγοπώλης έρχεται

Το σπανίως παιζόμενο έργο του Αμερικανού δραματουργού θέτει δραματουργικές προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζονται ικανοποιητικά στη γοητευτική και ατμοσφαιρική ανάγνωση του Ακύλλα Καραζήση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
23/03/2023

Η ράβδος

Η βία, ο αυταρχισμός και οι σχέσεις εξουσίας βρίσκονται στο επίκεντρο του βρετανικού έργου, το οποίο συστήνει στους Έλληνες θεατές μια παράσταση που ανοίγει συζητήσεις, αλλά υστερεί σε σκηνική θερμοκρασία.

Πρώτες φωτογραφίες από το "Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα" του Βασίλη Μπισμπίκη στη Στέγη

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη μεταγραφή του μυθιστορήματος του Ντοστογιέφσκι στην Αθήνα του 2023 που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Θοδωρή Σκυφτούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Η Νέα Μεντή "Κοντέσσα Βαλέραινα" την σεζόν 2023-24

Το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας" θα σκηνοθετήσει του χρόνου ο Πέτρος Ζούλιας με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο στο "Θέατρον" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Όλα όσα θα δούμε μέχρι και την άνοιξη του 2024

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την περίοδο Απριλίου 2023– Μαΐου 2024, με τις παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στην Κεντρική Σκηνή και τη Σκηνή Ωμέγα, καθώς και το πρόγραμμα του διακαλλιτεχνικού φεστιβάλ ΠΕΙΡΑΙAΣ ARTPORT III, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2023.

To "Ιράκ - 9 τόποι επιθυμίας" είναι ένας ύμνος στην γυναίκα

Ένα έργο που δίνει φωνή στις γυναίκες της Μέσης Ανατολής και τον αγώνα τους για επιβίωση στην εμπόλεμη ζώνη παίζεται στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.