Συνέχιση παραστάσεων με αντικατάσταση στη "Νύχτα των μυστικών"

Ο Τάσος Δημητρόπουλος θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα για τρεις εβδομάδες στη «Νύχτα των μυστικών» του θεάτρου «Μπέλλος».

Η νύχτα των μυστικών Ελίνα Γιουνανλή©

Η ομάδα The Young Quill, δημιούργημα έξι νέων ανθρώπων, που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο νέων ταλέντων και καλλιτεχνικών προτάσεων συνεχίζει στο ανακαινισμένο θέατρο "Μπέλλος" με τη "Νύχτα των μυστικών" του Άκη Δήμου, μια ακροβασία ανάμεσα στην ονειροφαντασία και την πραγματικότητα. Ένα ζευγάρι χάνεται στα παρασκήνια ενός τσίρκου πριν την παράσταση και θα συναντήσει έναν Μάγο ανάμεσα στα υπόλοιπα μυστηριώδη πρόσωπα. Εκείνος θα μεταμορφώσει τη γυναίκα σε διαφορετικές φιγούρες και θα βοηθήσει το ζευγάρι να ξεκινήσει απ’ την αρχή το παραμύθι της ζωής του απαλλαγμένο από βάρη και πληγές…

Διαβάστε Επίσης

Για την σκηνοθέτιδα Αικατερίνη Παπαγεωργίου: "η παράσταση μας εκθέτει στη σκληρότητα του ανθρώπου, τη δίνη της υπαρξιακής αναζήτησης, την εξουσία της πατριαρχίας και εν τέλει στην αδυναμία όλων μας να ταυτιστούμε με την έννοια του "μαζί”". Η παράσταση συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο "Μπέλλος" με τους Τάσο Λέκκας, Ελίζα Σκολίδη, Αλέξανδρο Βάρθης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιώργο Μαρτίνο και με τον Τάσο Δημητρόπουλο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα που υπέστη κάταγμα, από 13 Ιανουαρίου και για τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Η νύχτα των μυστικών

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 105 '

Ένα ζευγάρι χάνεται στον κόσμο ενός τσίρκου, όπου το θέαμα αντιπαρατίθεται με τη βίαιη πραγματικότητα σε μια αλληγορία για την έννοια της κακοποίησης σε όλες της τις εκφάνσεις μιας σχέσης.

Θέατρο «Μπέλλος»

Κέκροπος 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Στο θέατρο μια χρυσή κλωστή σε ενώνει με τον θεατή"

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στο "α" σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με αφορμή το ανέβασμα της θρυλικής μουσικής κωμωδίας "Έκτο πάτωμα", σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, στο θέατρο Παλλάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
01/03/2024

Ο Γιώργος Αρμένης επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι

Ο σπουδαίος ηθοποιός σκηνοθετεί και ερμηνεύει ένα νέο ελληνικό έργο σε πρώτη παρουσίαση.

"Ο συνεργός": Προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης

Το θεατρικό έργο του ηθοποιού Γιώργου Χριστοδούλου με θέμα την έμφυλη βία επιστρέφει και πάλι σε δική του σκηνοθεσία και μόλις άνοιξε προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις σε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Νέος κύκλος παραστάσεων για την "Pietà" της Μάρθας Μπουζιούρη

Η συγκλονιστική παράσταση ντοκουμέντο που στηρίχτηκε σε πραγματικές ιστορίες γυναικοκτονιών επιστρέφει σε νέα στέγη.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Παράταση παραστάσεων για το μονόλογο της Σπεράντζας Βρανά

Το έργο μιλά για τον κόσμο της πορνείας, έναν κόσμο που αποτελεί ταμπού ακόμη και σήμερα.

Η αθηνοραματική πλευρά της Χρύσας Παπά

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός, που ερμηνεύει τον συγκλονιστικό μονόλογο "Σέρρα- Η ψυχή του Πόντου", μιλά στο "α" για τη δική της Κυψέλη, το vegan στέκι της, το ταξίδι που έκανε στον Πόντο και μας απαντά: τηλεόραση ή θέατρο;

"Πλάσματα του Θεού: υπόθεση Παπέν": Τρίτη παράταση για την αληθινή ιστορία που αποκαλύπτει ένα από τα πιο αινιγματικά εγκλήματα του 20ού αιώνα

Tη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Altera Pars, Πέτρος Νάκος και παίζουν οι Μίνα Χειμώνα, Αγγελική Κοντού, Άντα Κουγιά, Αιλιάνα Μαρκάκη.