Η ψηφοφορία για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2023 ξεκινά!

Η διαμόρφωση των Βραβείων Κοινού της επόμενης χρονιάς είναι στα χέρια σας, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα με τις αγαπημένες παραστάσεις και τους συντελεστές τους.

Θεατρικά Βραβεία Κοινού

Τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2023, ξεκινούν και επίσημα με τη θεατρική σεζόν στο peak της και η διαμόρφωση των βραβείων της επόμενης χρονιάς είναι στα χέρια σας, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα για τις αγαπημένες σας παραστάσεις και τους συντελεστές τους. Όπως κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες στον κορυφαίο θεσμό που αξιολογεί θεατρικές παραστάσεις στη χώρα μπαίνουν σε κλήρωση για θεατρικά δώρα. Συγκεκριμένα: 100 τυχεροί θα κερδίσουν από 5 προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις της επόμενης σεζόν και 81 τυχεροί που θα κερδίσουν επιλεγμένα θεατρικά βιβλία από τις εκδόσεις του Εθνικού Θεάτρου, Gutenberg, Κάπα Εκδοτική, Κριτική, Πατάκη, Σοκόλη και Vakxikon. 

Με την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης εκατό τυχεροί που ψήφισαν στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2022 κέρδισαν από 10 διπλές προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Axis Mundi - Το τελευταίο δέντρο": Το πρώτο οικολογικό μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας

Μία περφόρμανς για τις ολέθριες συνέπειες της ανθρώπινης αλαζονείας και της από-ιεροποίησης της φύσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

O Γιάννης Χουβαρδάς λύνει την "Παρεξήγηση"

Την "Παρεξήγηση" σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης και, υπό τους ήχους της μουσικής που ερμηνεύει ζωντανά επί σκηνής ο Blaine L. Reininger, δίνει στην απίθανη ιστορία του Αλμπέρ Καμί μια μυστηριώδη, σχεδόν μεταφυσική χροιά. Η Μαριάννα Κάλμπαρη μετέφρασε το έργο και πρωταγωνιστεί πλαισιωμένη από ένα πολλά υποσχόμενο καστ.

"O Υπέροχος Γκάτσμπι" συνεχίζεται μέχρι τον Μάρτιο

Η θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος-σταθμού για την αμερικανική λογοτεχνία παίρνει παράταση στη σκηνή του Αγγέλων Βήμα.

Ενέργειες για τη διάσωση της ιστορικής συλλογής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

H Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Tέχνης Καρόλου Κουν Μαριάννα Κάλμπαρη υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές δράσεις.

Πρόσκληση για την Πολιτιστική Επιχορήγηση δράσεων σύγχρονου πολιτισμού από το ΥΠΠΟΑ

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του 2023, στο πλαίσιο της στήριξης και ανάδειξης εκδηλώσεων πολιτιστικών φορέων.

"Έκτο πάτωμα": Μιούζικαλ-θρύλος ελληνικής κοπής

Με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και τους χαρακτήρες του Αλφρέντ Ζερί που μετέγραψε στην ελληνική πραγματικότητα ο Γιώργος Βάλαρης, αυξάνεται η προσμονή για την πρεμιέρα του θρυλικό έργου "Το έκτο πάτωμα" στο Ακροπόλ.

Ο "Συνεργός" του Γιώργου Χριστοδούλου συνεχίζεται με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Με μια αλλαγή στην υποκριτική ομάδα συνεχίζεται η παράσταση σε κείμενο και σκηνοθεσία του γνωστού ηθοποιού, με τον ίδιο να αντικαθιστά τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη στη σκηνή του θεάτρου Επί Κολωνώ.