Ο stand up comedian Μαλίντα Περέρα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση "Not a drug dealer"

Ο Σριλανκανός κωμικός μιλάει για το πώς είναι να είσαι ένας άνθρωπος με σκούρο δέρμα σε μια λευκή ήπειρο.

Perera1.jpg

Η παράσταση "Not a drug dealer" είναι το πρώτο σπέσιαλ του Μαλίντα Περέρα, στην οποία μιλάει για τις εμπειρίες του στην Ευρώπη. Από την απόφασή του να μετακομίσει από την Σρι Λάνκα στην Ιρλανδία, μέχρι την αρχή της ενασχόλησης του με την κωμωδία, εστιάζει στο πώς είναι να είσαι ένας άνθρωπος με σκούρο δέρμα σε μια λευκή ήπειρο. Θα τον δούμε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο θέατρο Eliart για μια μοναδική βραδιά stand up comedy.
O Μαλίντα Περέρα, έχοντας ζήσει στη Σρι Λάνκα και τη Μαλαισία, αποφάσισε να μετακομίσει στην Αυστρία για σπουδές και από τότε που ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φορά εξερευνεί και παρατηρεί τις πολυπολιτισμικές του εμπειρίες με κωμική ματιά. Έχει εμφανιστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα κόμεντι κλαμπ της Ιρλανδίας, όπως τα Ha'Penny Comedy Club, The Craic Den Comedy ClubΤο 2019. Στη συνέχεια ημιούργησε το N2O Comedy Club - Vienna, ένα αγγλόφωνο κόμεντι κλαμπ, που σημείωσε επιτυχία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ αφού μετακόμισε στο Δουβλίνο, ίδρυσε το N2O Comedy Club - Dublin, κάνοντας το N2O Comedy Club το μόνο κόμεντι κλαμπ που λειτουργεί σε δύο χώρες στην Ευρώπη. 

Opening act: Δημήτρης Μπότσας.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Not a drug dealer

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Ο Σριλανκανός κωμικός έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα comedy special για την εμπειρία τού να είσαι άνθρωπος με σκούρο δέρμα σε μια λευκή ήπειρο.

Eliart

Κωνσταντινουπόλεως 127

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Δήμος Αβδελιώδης: "Στο θέατρο πάμε πρωτίστως για να νιώσουμε"

Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης μιλά στο "α" με αφορμή την "Απολογία του Σωκράτη" που ανεβάζει στην αρχαία ελληνική γλώσσα (26-27/4) αλλά και το "Όνειρο στο κύμα / Έρως ήρως" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη (29/4), που παρουσιάζονται στη νέα θεατρική σκηνή που φέρει το όνομά του στο ιστορικό Studio New Star Art Cinema.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
23/04/2024

"I am falling in love | Εκδοχές πάνω στη Δωδέκατη Νύχτα": Πειραγμένος Σαίξπηρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τον Γιώργο Βαλαή

Ο ανήσυχος δημιουργός αποσυναρμολογεί τη "Δωδέκατη νύχτα" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στη Σκηνή Ωμέγα, εστιάζοντας στις σχέσεις των ηρώων και την ερωτική έλξη που δεν γνωρίζει πρότυπα.

Το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" σε μία και μοναδική παράσταση

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική, σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου ζωντανά στο Christmas Theater!

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.