Δίνουμε "Τα ρέστα μας" για stand up comedy στο Θέατρο Αλκμήνη

Οι ανερχόμενοι κωμικοί Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας ενώνουν τα καλύτερα αστεία τους και δίνουν ρέστα στη σκηνή του θεάτρου «Αλκμήνη».

Τα ρέστα μας

Μία παράσταση stand up comedy που τα έχει όλα, με σύντομα αστεία - one liners, λογοπαίγνια, παρατηρήσεις της καθημερινότητας - observational, προσωπικές ιστορίες - storytelling, διάδραση με το κοινό και αυτοσχεδιασμούς, ενώνει τους δύο ανερχόμενους κωμικούς Γιώργο Καραμανλή και Μιχάλη Πρέκα. Οι συντελεστές βέβαια διευκρινίζουν ότι δεν πειράζουν προσβλητικά το κοινό, δεν ενοχλούν κανέναν θεατή και δε βγάζουν γέλιο εις βάρος κανενός. 

Τα θέματα της κάθε παράστασης (16, 23, 30/10, 9 μ.μ) είναι πολλά και διάφορα και περιλαμβάνουν από διακοπές, κάμπινγκ, γάτες, ραντεβού, σεξ, αλκοόλ, τζόγο, άγχος, ψυχαναγκασμούς, νεύρα, ενοχλητικούς ήχους, περίεργες ιστορίες κ.α. Όταν εξάλλου το συναίσθημα συναντά τη μαγεία όλα είναι πιθανά. Οι κωμικοί διάλεξαν τα καλύτερα αστεία από την πορεία τους τα οποία λειτουργούν εγγυημένα σε όλα τα είδη κοινού και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά προφανώς αφού έχουν δοκιμαστεί σε μπαρ, θέατρα, αυλές, ταράτσες, υπόγεια, μεζεδοπωλεία, κάμπινγκ και φεστιβάλ.

Κυριακές 16, 23, 30/10, 9 μ.μ | Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φίλιππος Σοφιανός: "Χρήσιμο είναι το θέατρο που μπαίνεις μέσα και δεν βγαίνεις ήσυχος"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης με σημαντική καριέρα στο χώρο του θεάτρου του σινεμά και της τηλεόρασης επιζητά ένα χρήσιμο θέατρο που δεν στοχεύει στη διασκέδαση, αλλά στην ψυχαγωγία και με αφορμή την "Ολεάννα" του Ντέιβιντ Μάμετ που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Άνεσις, μιλά στο "α" για το αριστοτεχνικά γραμμένο έργο που αγγίζει το επίκαιρο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
27/11/2022

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.

Η "Τρελή του Σαγιό" από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη ταυτόχρονη συμμετοχή κωφών και ομιλούντων ηθοποιών, με τη χρήση του σωματικού θεάτρου, της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της φωνητικής ερμηνείας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της γαλλικής κουλτούρας.