Αισχύλεια 2022: Ξεκίνησε η διάθεση καρτών διαρκείας

Στη διάθεση καρτών διαρκείας για το Φεστιβάλ Αισχύλεια προχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας.

Αισχύλεια © Kouskoutis Giannis

Την Τρίτη 26 Ιουλίου ξεκίνησε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας η διάθεση των καρτών διαρκείας του 48ου Φεστιβάλ Αισχύλεια, που ξεκινάει στις 28 Αυγούστου και θα διεξαχθεί έως τις 31 Οκτωβρίου. Η διάθεση των καρτών γίνεται στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Κ.Ε.Δ.Ε., στην οδό Παγκάλου & Κίμωνος 11 (δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου), κάθε Τρίτη-Πέμπτη 08.00-13.00 και 18.00-20.00 μέχρι εξαντλήσεώς τους (400 θέσεις).

Διαβάστε Επίσης

Οι κατηγορίες των καρτών είναι: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ (4 μελών) : 160,00€ / ΑΤΟΜΙΚΗ (1 ατόμου): 80,00€ / ΜΕΙΩΜΕΝΗ (1 ατόμου): 60,00€

Η Μειωμένη  Κάρτα αφορά τις κατηγορίες: Φοιτητές, Μαθητές, Α.Μ.Ε.Α, Άνεργοι, Πολίτες άνω των 65 ετών, Πολύτεκνοι, και για την έκδοσή της είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

Για την έκδοση της Οικογενειακής Κάρτας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Η  κάρτα αφορά οικογένεια μέχρι 4 μέλη με παιδιά, όπως αυτό προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Οι κάρτες διαρκείας είναι προσωπικές και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Οι κάρτες διαρκείας θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας. Ο κάθε αριθμός εξυπηρετεί έναν και μόνο ενδιαφερόμενο (δε δύναται να πάρει δεύτερο αριθμό εξυπηρέτησης) και μπορεί να προμηθευτεί από μία (1) έως και οκτώ (8) θέσεις , σε όποιον συνδυασμό επιθυμεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
11/08/2022

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.

Ο Δημήτρης Λάλος στο ρόλο του Σοπέν

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας με σολίστ την πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου συντροφεύουν τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο στην παράσταση-συναυλία που θα δούμε στο Ηρώδειο.