Αισχύλεια 2022: Ξεκίνησε η διάθεση καρτών διαρκείας

Στη διάθεση καρτών διαρκείας για το Φεστιβάλ Αισχύλεια προχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας.

Αισχύλεια © Kouskoutis Giannis

Την Τρίτη 26 Ιουλίου ξεκίνησε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας η διάθεση των καρτών διαρκείας του 48ου Φεστιβάλ Αισχύλεια, που ξεκινάει στις 28 Αυγούστου και θα διεξαχθεί έως τις 31 Οκτωβρίου. Η διάθεση των καρτών γίνεται στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Κ.Ε.Δ.Ε., στην οδό Παγκάλου & Κίμωνος 11 (δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου), κάθε Τρίτη-Πέμπτη 08.00-13.00 και 18.00-20.00 μέχρι εξαντλήσεώς τους (400 θέσεις).

Διαβάστε Επίσης

Οι κατηγορίες των καρτών είναι: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ (4 μελών) : 160,00€ / ΑΤΟΜΙΚΗ (1 ατόμου): 80,00€ / ΜΕΙΩΜΕΝΗ (1 ατόμου): 60,00€

Η Μειωμένη  Κάρτα αφορά τις κατηγορίες: Φοιτητές, Μαθητές, Α.Μ.Ε.Α, Άνεργοι, Πολίτες άνω των 65 ετών, Πολύτεκνοι, και για την έκδοσή της είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού.

Για την έκδοση της Οικογενειακής Κάρτας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Η  κάρτα αφορά οικογένεια μέχρι 4 μέλη με παιδιά, όπως αυτό προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Οι κάρτες διαρκείας είναι προσωπικές και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Οι κάρτες διαρκείας θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας. Ο κάθε αριθμός εξυπηρετεί έναν και μόνο ενδιαφερόμενο (δε δύναται να πάρει δεύτερο αριθμό εξυπηρέτησης) και μπορεί να προμηθευτεί από μία (1) έως και οκτώ (8) θέσεις , σε όποιον συνδυασμό επιθυμεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Πρώτες φωτογραφίες από το "Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα" του Βασίλη Μπισμπίκη στη Στέγη

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από τη μεταγραφή του μυθιστορήματος του Ντοστογιέφσκι στην Αθήνα του 2023 που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον Θοδωρή Σκυφτούλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/03/2023

Η Νέα Μεντή "Κοντέσσα Βαλέραινα" την σεζόν 2023-24

Το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Το μυστικό της κοντέσσας Βαλέραινας" θα σκηνοθετήσει του χρόνου ο Πέτρος Ζούλιας με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο στο "Θέατρον" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Όλα όσα θα δούμε μέχρι και την άνοιξη του 2024

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανακοίνωσε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την περίοδο Απριλίου 2023– Μαΐου 2024, με τις παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στην Κεντρική Σκηνή και τη Σκηνή Ωμέγα, καθώς και το πρόγραμμα του διακαλλιτεχνικού φεστιβάλ ΠΕΙΡΑΙAΣ ARTPORT III, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2023.

To "Ιράκ - 9 τόποι επιθυμίας" είναι ένας ύμνος στην γυναίκα

Ένα έργο που δίνει φωνή στις γυναίκες της Μέσης Ανατολής και τον αγώνα τους για επιβίωση στην εμπόλεμη ζώνη παίζεται στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

Η διαχρονικά επίκαιρη "Ραχήλ" του Γρηγόριου Ξενόπουλου

Ένα από τα κορυφαία έργα του συγγραφέα που μιλά για την ξενοφοβία και τις διακρίσεις παίζεται στο θέατρο Αλκμήνη.

Τελευταίες παραστάσεις για το "Ο καθένας πεθαίνει μόνος του"

Το έργο που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χανς Φάλαντα ολοκληρώνει τον κύκλο παραστάσεών του στο Studio Μαυρομιχάλη.