Η ΣΤΑ.ΣΥ "ντύνεται" στα χρώματα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Το εικαστικό του φεστιβάλ, που συνυπογράφουν ο Γιάννης Βαρελάς και τα διακεκριμένο δημιουργικό γραφείο G Design, στολίζει έναν από τους συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ και φέρνει το καλοκαίρι στην πόλη.

ΣΤΑ.ΣΥ Φεστιβάλ Επιδαύρου

Η συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) δεν είναι καινούργια. Ολοκαίνουργιο είναι, όμως, "το ντύσιμο" ενός από τους συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ, με τα σχέδια και τα καλοκαιρινά χρώματα της φετινής εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ, που συνυπογράφουν ο σπουδαίος εικαστικός Γιάννης Βαρελάς με το διακεκριμένο δημιουργικό γραφείο G Design. Πρόκειται για ένα "φεστιβαλικό" τραμ, που δίνει μια επιπλέον χρωματική νότα στους πορτοκαλί συρμούς που έθεσε σε λειτουργία στις αρχές του χρόνου η ΣΤΑ.ΣΥ, ομορφαίνοντας τις γειτονιές της Αθήνας.

Φεστιβάλ και ΣΤΑ.ΣΥ, λοιπόν, συμπράττουν δημιουργικά. Δίνουν χρώμα στην πόλη και θυμίζουν σε κάθε επιβάτη και περαστικό ότι για άλλο ένα καλοκαίρι ο πολιτισμός γιορτάζει. Το δε Φεστιβάλ είναι και πάλι εδώ με ένα πλήρες πρόγραμμα συναυλιών, χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και με συζητήσεις, χαλαρές βραδιές και πάρτι: από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μέχρι τη Μικρή Επίδαυρο και από το μαγευτικό Ηρώδειο μέχρι το βιομηχανικό συγκρότημα της Πειραιώς 260.

Διαβάστε Επίσης

Απολαύστε τη μετακίνηση στην πόλη με τις Σταθερές Συγκοινωνίες και μελετήστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις επόμενες εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φεστιβάλ Αθηνών: Τι κρατάμε από το φετινό θεατρικό πρόγραμμα της Πειραιώς 260

Τι αποτύπωμα άφησαν οι δώδεκα ελληνικές και ξένες παραστάσεις στην Πειραιώς 260, που έριξε αυλαία την προηγούμενη εβδομάδα; Καταγράφουμε μερικές σκέψεις, εντυπώσεις και συμπεράσματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
06/08/2022

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Διαμαντής για τον Σεπτέμβριο;

Ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Σημείο θα παρουσιάσει μία θεατρική- εικαστική εγκατάσταση στο Ισλαχανέ στο πλαίσιο του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Τρεις extra παραστάσεις για τον "Συλλέκτη"

Ένα από τα σημαντικότερο θρίλερ της μεταπολεμικής λογοτεχνίας ο "Συλλέκτης" του Τζον Φόουλς παίρνει παράταση λόγω της θερμής υποδοχής του κοινού.

Μια ακόμα βόλτα στις "Γειτονιές του κόσμου" από τον Οκτώβριο

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων, "Οι Γειτονιές του κόσμου", του Γιάννη Ρίτσου αλλάζουν θεατρική στέγη και μας δίνουν ραντεβού στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Οι "Πέρσες" θα παιχτούν στο Ηρώδειο και στο Θέατρο Δάσους

Αν δεν είδατε τους "Πέρσες" του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά, στην Επίδαυρο ή στην Ελευσίνα, κλείστε θέση για το Ηρώδειο της Αθήνας, ή το Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης.

Το Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος βάζει πλώρη για το 2023

Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες παρακολούθησαν το Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος που εγκαινίασε η Περιφέρεια Αττικής. Η φετινή επιτυχία γεμίζει με αισιοδοξία τους διοργανωτές, οι οποίοι ξεκινούν να ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.

Aίας

Ο Αργύρης Ξάφης γοητεύτηκε βαθιά από το έργο και το δραματικό και ιδεολογικό βάρος που φέρει ο κεντρικός ήρωας, προχωρώντας σε επιλογές που άλλοτε λειτουργούν και άλλοτε –συχνότερα– δεν δικαιώνονται επί σκηνής.