Φεστιβάλ Αθηνών: Αναβολή της παράστασης "Οι 7 τρελοί" της Ελεάννας Τσίχλη

Οι 7 τρελοί

Με ανακοίνωση του το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου μας ενημερώνει "ότι η παράσταση "Οι 7 τρελοί" της Ελεάνας Τσίχλη, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 24, 25 και 26 Ιουνίου στην Πειραιώς 260, ακυρώνεται για λόγους που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού. Θα γίνει νέα ανακοίνωση για την πιθανότητα διεξαγωγής της παράστασης σε νέες ημερομηνίες εντός του φετινού προγράμματος".

Περισσότερες πληροφορίες

Οι 7 τρελοί

  • Κοινωνικό

Μια μυστική οργάνωση «τρελών» μέσα σε ένα βίαιο κόσμο πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρομπέρτο Αρλτ, το οποίο μετατρέπεται σε μια παράσταση που μιλάει για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.