Το 3ο Φεστιβάλ Λυκαβηττού μόλις ξεκίνησε

3ο Φεστιβάλ Λυκαβηττού

Στην πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα ποντάρουν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο 3ο Φεστιβάλ Λυκαβηττού που μεταμορφώνει ένα τοπόσημο της Αθήνας σε σκηνή. Από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Μαΐου, σε διάφορους χώρους του Λυκαβηττού θα πραγματοποιούνται παραστάσεις και οι θεατές μπορούν να φτιάξουν τη δική τους διαδρομή ή να ακολουθήσουν αυτές που υποδεικνύουν επιτόπου οι καλλιτέχνες. Η χρηματική συνεισφορά στο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη στα κουτάκια με τα χρωματιστά μπαλόνια. Τα χρήματα θα μοιραστούν ισόποσα στις καλλιτεχνικές ομάδες.

Το πρόγραμμα του τριημέρου

Παρασκευή 6 Μάϊου
"Όλα ecολογικά" (19.00, Είσοδος Θεάτρου Λυκαβηττού, στο πάρκινγκ), "Όταν έπεφταν παγωμένα βαμβάκια από τον ουρανό – OnceuponadogII" (19.30, Στο "τραπέζι", πάνω από την 9η στάση Λυκαβηττού), "Κουβέντα (με κρασί)" (20.30, Στο "τραπέζι", πάνω από την 9η στάση Λυκαβηττού).

Σάββατο 7 Μάϊου
"Χάνσελ και Γκρέτελ χωρίς ζάχαρη" (θέατρο για το παιδικό κοινό, 16.30, Στο φαράγγι με τις χαρουπιές), "Ορίζοντες (work-in-progress, 17.30, Εγκαταλελειμμένο καφέ στο πίσω μέρος του λόφου), "Σοκολάτες και ομπρέλες" (18.10, θα βρείτε τον τόπο διεξαγωγής εδώ https://goo.gl/maps/zXLoPdjU8cfTo6216), "Takeashit ή οι δρόμοι θα ’ναι πάντοτε δικοί μας" (19.15, Πράσινη Τέντα, η διαδρομή καταλήγει στο πάρκινγκ), "Στομάχι project: Καραμπόλα στον Λυκαβηττό" (20.15, Πάρκινγκ Λυκαβηττού).

Κυριακή 8 Μάϊου
"Μετρονόμος" (15.15, 9η στάση Λυκαβηττού επί της Σαραντάπηχουαπ’ όπου, στη συνέχεια, το κοινό θα οδηγηθεί στο "τραπέζι", "Οδύσσεια του καρότου" (16.30, Πάρκινγκ, η διαδρομή καταλήγει στην εκκλησία του Αγίου Γεώργιου), "We need tο talk about Father" (17.30, Προαύλιο Αγίου Γεωργίου), "RED Routesproject: abandoned, μια φορά κι έναν καιρό" (18.30, Πάνω από το Φαράγγι με τις Χαρουπιές), "Πού έδυ μου το κάλλος" (19.00, Σιδερένια σκάλα), "Πώς ανοίγει ένα θέατρο;" (19.40, βρείτε τον τόπο συνάντησης εδώ https://goo.gl/maps/VmCxu9rT1WdANuef7

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Elenit" δια χειρός Ευριπίδη Λασκαρίδη κάνει στάση στη Στέγη

Μια σκοτεινή κωμωδία με ανατρεπτικό χιούμορ έρχεται στην Αθήνα λίγο πριν περιοδεύσει για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ευρώπη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/01/2023

Τρένο στο Ρουφ: Συνεχίζεται το μιούζικαλ τσέπης "Λαχτάρα για κεράσια" που έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία της θεατρικής αμαξοστοιχίας

Η Τατιάνα Λύγαρη γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια της επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ με την επαναφορά της θεατρικής παράστασης.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προκηρύσσει διήμερη απεργία για το Προεδρικό Διάταγμα 85

Το ΣΕΗ με ομόφωνη απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος ανακοίνωσε καθολική απεργία, σαράντα μέρες μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος 85 που εξισώνει τους αποφοίτους των ανώτερων δραματικών σχολών και σχολών χορού και κινηματογράφου, αναγνωρισμένων από το υπουργείο Πολιτισμού, με απόφοιτους λυκείου. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΗ.

Εξαγγελία νέας 48ωρης απεργίας των καλλιτεχνών

Πανκαλλιτεχνική κινητοποίηση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνεται, με κύριο αίτημα την απόσυρση του Π.Δ. 85/2022.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Κάτια Γέρου σε ένα σατιρικό θρίλερ στο Μικρό Άνεσις

Πώς συνδέονται οι σχέσεις εργασίας με τις ερωτικές σχέσεις; Το "Contractions" του πολυβραβευμένου Βρετανού συγγραφέα Μάικ Μπάρτλετ απαντά μέσα από το εξαιρετικό υποκριτικό ντουέτο που καθοδηγεί ο Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Πρόγραμμα για την ενίσχυση καλλιτεχνών των σύγχρονων παραστατικών τεχνών από το 2023 Ελευσίς

Μια σημαντική ευκαιρία για 15 ελληνικούς φορείς των παραστατικών τεχνών ή/και μεμονωμένους καλλιτέχνες να λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική από την Κέλλυ Διαπούλη και εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Δικτύου για την Πολιτιστική Κινητικότητα On the Move.

"Πεταλούδες στο στομάχι": Μια ελεγεία για τον έρωτα δια χειρός Ρήγου

Κλέλια Ανδριολάτου, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Ίντρα Κέιν, Δωροθέα Μερκούρη, Κωνσταντίνος Μπιμπής συναντιούνται στη νέα παράσταση έκπληξη του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.