25η Μαρτίου με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Anodos Live Stage

Ο γνωστός κωμικός συμπράττει για άλλη μια φορά με τον Πιτσιρίκο στη νέα stand up comedy παράσταση «1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά».

1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά

Μετά το "1821-2022, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος προσθέτει συν ένα στη νέα παράσταση stand up comedy που παρουσιάζει στο Anodos Live Stage την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Μετά τα συνεχόμενα sold out που γνώρισε σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει μαζί με τον Πιτσιρίκο για μια έκτακτη επετειακή παράσταση ενόψει της εθνικής μας εορτής για την ίδρυση του ελληνικού κράτους, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τη γιορτάσει κανείς από μια ανατρεπτική και καυστική βραδιά σάτιρας.

1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δίνουν το πατριωτικό παρών στους εορτασμούς, φιλοδοξώντας να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Μια απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση με κοινωνική και πολιτική σάτιρα, πολύ κέφι, εύστοχο σχολιασμό και αυτοσαρκασμό, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει ο αιρετικός, για κάποιους, κωμικός (ένας από τους πρωτεργάτες της αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας, ιδρυτικό μέλος των "Νυχτών κωμωδίας" και δημιουργός του Athens Comedy Club. το 2005).

Στην παράσταση συμμετέχουν μέλη της Επιτροπής "Ελλάδα 2021".

Προπώληση μέσω www.hahcomedy.com & viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

1821-2022, Διακόσια συν ένα Χρόνια Δανεικά

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Ο γνωστός για την καυστική του πένα κωμικός, μαζί με τον Πιτσιρίκο, σε μια έκτακτη παράσταση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
09/08/2022

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων από 8 έως 14 Αυγούστου

Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα δούμε από σήμερα έως την Κυριακή 14/8.

Νάντια Δαλκυριάδου: Πού την έχουμε δει και τι σχεδιάζει για τη νέα θεατρική σεζόν;

Παίζει στο τηλεοπτικό "Κόκκινο ποτάμι", σκηνοθετεί Ρίτσο στο "Τζένη Καρέζη", έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Άβατον και αναμένει με αγωνία τη νέα θεατρική σεζόν. Ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Νάντια Δαλκυριάδου.

"Θα γίνει Ανταλλαγή;": Μια παράσταση που θα θέλαμε να δούμε

Όσοι βρεθείτε στην Ολυμπία αυτές τις ημέρες έχετε την ευκαιρία να δείτε την αφιερωματική παράσταση στη Μικρασιατική Καταστροφή "Θα γίνει Ανταλλαγή;" της Ρούλας Πατεράκη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Τι κρατάμε από το φετινό θεατρικό πρόγραμμα της Πειραιώς 260

Τι αποτύπωμα άφησαν οι δώδεκα ελληνικές και ξένες παραστάσεις στην Πειραιώς 260, που έριξε αυλαία την προηγούμενη εβδομάδα; Καταγράφουμε μερικές σκέψεις, εντυπώσεις και συμπεράσματα.

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Διαμαντής για τον Σεπτέμβριο;

Ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Σημείο θα παρουσιάσει μία θεατρική- εικαστική εγκατάσταση στο Ισλαχανέ στο πλαίσιο του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός".

Τρεις extra παραστάσεις για τον "Συλλέκτη"

Ένα από τα σημαντικότερο θρίλερ της μεταπολεμικής λογοτεχνίας ο "Συλλέκτης" του Τζον Φόουλς παίρνει παράταση λόγω της θερμής υποδοχής του κοινού.