Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

Συνάντηση θεάτρου, χορού και ηλεκτρονικής μουσικής

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Πάταγος

Με ένα ημερήσιο ή τριήμερο εισιτήριο το κοινό μπορείς να παρακολουθήσει τις δράσεις με διαφορετικό format και περιεχόμενο που διοργανώνουν το διαδικτυακό περιοδικό για το θέατρο ACTII, η ομάδα χορού Fingersix και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique στο θέατρο Κνωσσός στις 25, 26, 27 Φεβρουαρίου. Ο κάθε θεατής μπορεί να επιλέξει τη δική του διαδρομή στο πλαίσιο του "A CULTURAL TRANSFER / ΠΑΤΑΓΟΣ / ELECTRIC NIGHTS" και να παρακολουθήσει την αναπάντεχη καλλιτεχνική σκυταλοδρομία από νωρίς το απόγευμα κάθε ημέρας μέχρι τα μεσάνυχτα. "Με σημείο εκκίνησης το θέατρο, βασισμένη στην ιδέα της ‘πολιτιστικής μεταφοράς - cultural transfer’, η συνάντηση αποσκοπεί στην εξερεύνηση του πανοράματος των παραστατικών τεχνών και στη διατομή τους με άλλες τέχνες, κουλτούρες και γνωστικά αντικείμενα, καθώς και στην ενθάρρυνση της επικοινωνίας των Ελλήνων δημιουργών με τη διεθνή παραγωγή θεατρικού πολιτισμού".

Το πρόγραμμα του τριημέρου 
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022
17.00 - 20.00 : Αct II
20.30 - 21.15 : "Πάταγος"-παράσταση χορού της Σοφίας Μαυραγάνη
21.45 - 24.00 : Electric Nights | Nour Sokon, Mr. Clarinet (ανεξάρτητο φεστιβάλ σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, που διοργανώνεται από την καλλιτεχνική κολεκτίβα Medea Electronique)
Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
17.00 - 20.00 : Αct II
20.30 - 21.15 : Πάταγος
21.45 - 24.00 : Electric Nights | Anna Vs June + Alexandra Papastergiopoulou, Savina Yannatou + Medea Electronique, I broke the vase
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
16.00 - 16.45 : Πάταγος
17.00 - 20.00 : Αct II
20.30 - 21.15 : Πάταγος
21.45 - 24.00 : Electric Nights | Dimos Vryzas, Emi Path + Spyros Tzekos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ρεμπέτικα συναξάρια": Η παράδοση του ρεμπέτικου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Εργαστήρια-ομιλίες, θεατρικά και μουσικά αναλόγια συνθέτουν το πρόγραμμα της τριήμερης διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στο ρεμπέτικο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2022

Κρατικά Βραβεία Συγγραφής Θεατρικού Έργου: Ανακοινώθηκε η προκήρυξη από το ΥΠΠΟΑ

Τρία βραβεία με χρηματικό έπαθλο περιλαμβάνει ο διαγωνισμός που στόχο έχει την ενίσχυση και προαγωγή του ελληνικού θεατρικού έργου.

Ο μύθος της Μάρθα Γκράχαμ συναντά τους ελληνικούς μύθους στο ACS

Στο Θέατρο ACS (American Community Schools of Athens) θα δούμε το δρώμενο "Οι Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι μέσα από τα μάτια της Μάρθα Γκράχαμ", μία ιδιαίτερη παρουσίαση που συνδυάζει την Κλασική Φιλολογία με τον Σύγχρονο Χορό.

Τρεις λόγοι για να δούμε τις "Νότιες θάλασσες ή άλλες ιστορίες"

Η χορογράφος Μαριάννα Καβαλλιεράτου μας δίνει τρεις λόγους για να δούμε τη νέα της παράσταση με τίτλο "South seas or other stories"/ ‘Νότιες θάλασσες ή άλλες ιστορίες’" στο Σύγχρονο Θέατρο.

Μάρθα Πασακοπούλου & Άρης Παπαδόπουλος: "Μας γοήτευσε το "άγνωστο" ως στάδιο μιας τελετουργίας και το πόσο "μόδα" έχει γίνει αυτή η λέξη"

Οι δύο χορευτές και συνδημιουργοί της ομάδας arisandmartha δίνουν συνέντευξη με αφορμή τη νέα τους δουλειά "ALL THAT MATTER or notes on performing friendship", που παρουσιάζεται ξανά από τις 20 έως 22 Μαΐου στο Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ.

Νέα μέτρα: Τι αλλάζει στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας

Κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης αποτελεί τη βασική αλλαγή στα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ειδικά όσον αφορά τους πολιτιστικούς χώρους και τα καταστήματα εστίασης.