Ποιος είναι ο κύριος "Κόλπερτ" που ανεβαίνει στο θέατρο Αργώ;

Κόλπερτ

Η νεαρή Αγνή Χιώτη ηθοποιός-σκηνοθέτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, απόφοιτος της
δραματικής σχολής "Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος" και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Repente- Αrts από το 2008 σκηνοθετεί την μαύρη κωμωδία "Κόλπερτ" του Νταβίντ Γκίζελμαν. Ο μόνιμος συνεργάτη της Schaoubuhne του Βερολίνου και του Royal Court Theatre του Λονδίνου μέσα από το έργο του σατιρίζει τη βία της σύγχρονης κοινωνίας και συγκεκριμένα την ωμή βία ως αποτέλεσμα της μικροαστικής ανίας και πλήξης.

Κόλπερτ

Ένα ζευγάρι, ο Ραλφ και η Σάρα πλήττουν και για να διασκεδάσουν να "σκοτώσουν" το χρόνος τους καλούν σε δείπνο ένα φιλικό ζευγάρι στο οποίο ανακοινώνουν ότι δολοφόνησαν τον κύριο Κόλπερτ και τον κρύβουν σ’ ένα μπαούλο. Όσα συμβαίνουν μεταξύ τους αναδεικνύουν την κενότητα της καθημερινότητας και την ανικανότητα διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου, αλλά και το πώς ένα "κακόγουστο αστείο" μπορεί να φορτίζει την ατμόσφαιρα και να οδηγήσει σε μια καταστροφική τροπή. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα 7/3 στο Μικρό Αργώ. Παίζουν οι ηθοποιοί: Καλή Δάβρη, Κυριάκος Μαρκάτος, Ευγενία Παναγοπούλου Θεόφιλος Μανόλογλου, Σταμάτης Μπάκνης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο κος Κόλπερτ

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 80 '

Η Σάρα και ο Ραλφ στήνουν ένα παιχνίδι θανάτου με πιόνια τους δύο καλεσμένους τους.

Αργώ

Ελευσινίων 15

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα και Γιατροί του Κόσμου συνεργάζονται για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Αλληλέγγυο στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας στέκεται το Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα του Νίκου Δαφνή και σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου οργανώνουν αποστολή αγαθών πρώτης ανάγκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/02/2023

Το ολλανδικό ZID Theater μάς συστήνεται με το "Rebel"

Η σόλο παράσταση της Naïma Baraka αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας kickboxer και γίνεται η αφορμή για να γνωρίσουμε το ZID Theater.

Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς

Μεστή όσο και επώδυνη, η παράσταση που σκηνοθετεί η Σοφία Καραγιάννη με τέσσερις εξαιρετικούς ερμηνευτές ζωντανεύει ένα συνταρακτικό αυτοβιογραφικό αφήγημα και παραδίδει σπουδαία μαθήματα θεάτρου και ζωής.

Διάλεξε το θάνατό σου, αγάπη μου

Μια πλούσια κληρονόμος επιχειρεί να απαλλαχθεί από τον προικοθήρα σύζυγό της, που σχεδιάζει να τη δολοφονήσει προκειμένου να αποσπάσει την περιουσία της. Βασισμένη στο νουάρ "Διπλό παιχνίδι", η διασκευή του καλλιτεχνικού διδύμου αποζημιώνει τους φαν του είδους και όχι μόνο.

"The Internationals": Μία θεατρική σάτιρα για τον πόλεμο και το έθνος

Το έργο του Κοσοβάρου Γιετόν Νεζίραϊ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ακτίνας Σταθάκη.

Πόθος, έρωτας και φλαμένκο στο Acropolis Festivals

Ο πιο ερωτικός χορός, το φλαμένκο, αποκαλύπτει το μεγαλείο του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην παράσταση "Corazon Flamenco" του Acropolis Festivals.