Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

Ποιος είναι ο κύριος "Κόλπερτ" που ανεβαίνει στο θέατρο Αργώ;

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Κόλπερτ

Η νεαρή Αγνή Χιώτη ηθοποιός-σκηνοθέτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, απόφοιτος της
δραματικής σχολής "Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος – Βασίλης Διαμαντόπουλος" και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Repente- Αrts από το 2008 σκηνοθετεί την μαύρη κωμωδία "Κόλπερτ" του Νταβίντ Γκίζελμαν. Ο μόνιμος συνεργάτη της Schaoubuhne του Βερολίνου και του Royal Court Theatre του Λονδίνου μέσα από το έργο του σατιρίζει τη βία της σύγχρονης κοινωνίας και συγκεκριμένα την ωμή βία ως αποτέλεσμα της μικροαστικής ανίας και πλήξης.

Κόλπερτ

Ένα ζευγάρι, ο Ραλφ και η Σάρα πλήττουν και για να διασκεδάσουν να "σκοτώσουν" το χρόνος τους καλούν σε δείπνο ένα φιλικό ζευγάρι στο οποίο ανακοινώνουν ότι δολοφόνησαν τον κύριο Κόλπερτ και τον κρύβουν σ’ ένα μπαούλο. Όσα συμβαίνουν μεταξύ τους αναδεικνύουν την κενότητα της καθημερινότητας και την ανικανότητα διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου, αλλά και το πώς ένα "κακόγουστο αστείο" μπορεί να φορτίζει την ατμόσφαιρα και να οδηγήσει σε μια καταστροφική τροπή. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα 7/3 στο Μικρό Αργώ. Παίζουν οι ηθοποιοί: Καλή Δάβρη, Κυριάκος Μαρκάτος, Ευγενία Παναγοπούλου Θεόφιλος Μανόλογλου, Σταμάτης Μπάκνης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο κος Κόλπερτ

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 80 '

Η Σάρα και ο Ραλφ στήνουν ένα παιχνίδι θανάτου με πιόνια τους δύο καλεσμένους τους.

Αργώ

Ελευσινίων 15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπλε" της Άννας Λεμονάκη κάνει πρεμιέρα στο Bios

Η σκηνοθέτιδα και ηθοποιός έρχεται από την Ελβετία μαζί με την ομάδα της Bleu en Haut Bleu en Bas με μία ροκ εν ρολ περφόρμανς για το ανθρώπινο άγχος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
25/05/2022

"Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου": Η φιλοσοφία στη θεατρική σκηνή

Η Γεωργία Ανδρέου διασκευάζει και σκηνοθετεί στο Μπάγκειον το μπεστ-σέλλερ "Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου" του ψυχολόγου, θεωρητικού της επικοινωνίας και φιλόσοφου Πωλ Βατζλάβικ.

"re-FLOW PORTRAITS": Ψηφιακός και φυσικός χώρος ενώνονται σε μια multimedia εμπειρία χορού

Το σώμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται στο επίκεντρο της εγκατάστασης - παράστασης της Χρυσάνθης Μπαδέκα που παρουσιάζεται στο Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛ.ΥΦ.Α.

Πρώτες φωτογραφίες από τους "Πέρσες" του Σάββα Στρούμπου και της ομάδας Σημείο Μηδέν

Αυτά είναι τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα παράσταση της ερευνητικής ομάδας με την οποία θα περιοδεύσει φέτος το καλοκαίρι.

Ακρόαση για το "γεια - the musical"

Η People Entertainment Group αναζητά καλλιτέχνες με γνώσεις στο τραγούδι, το θέατρο και το χορό για το θίασο της μουσικοθεατρικής παράστασης που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μαλισσόβας.

Μια κωμωδία για τις "Συννυφάδες"

Πούλης, Μποσταντζόγλου, Φιλίππου και άλλοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή κωμωδία του Στέλιου Παπαδόπουλου με τίτλο "Συννυφάδες".

"Τί ζούμε, ρε;": Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης πάνω και κάτω από τη σκηνή του Άλσους στη μεγαλύτερη παραγωγή του καλοκαιριού

Σαραντατρείς συνολικά ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους φέτος το καλοκαίρι στην σπαρταριστή επιθεώρηση σε κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου και σκηνοθεσία του Θοδωρή Αθερίδη.