Προσοχή, ένα "Αβυσσαλέο κτήνος" στο Rabbithole

Αβυσσαλέο κτήνος


Ο σπουδαίος Τζακ Λόντον, στρατευμένος με την τέχνη του στον αγώνα των Αμερικανών προλετάριων της εποχής του για μια διαφορετική κοινωνία, μέσα από το έργο του με τίτλο "Αβυσσαλέο κτήνος" βάζει στο στόχαστρό του την κοινωνική διαφθορά και τη μετατροπή του ανθρώπου σε εμπόρευμα, μέσα από την ιστορία της ανόδου και της πτώσης ενός πυγμάχου . Στη σκηνοθεσία του Γιώργου Σίμωνα, η δράση μεταφέρεται στα μέσα της δεκαετίας του ’80 στο Ρίνο της Νεβάδα, όπου ο ήρωας παλεύει με αβυσσαλέο πάθος για να φτάσει στην απόλυτη δόξα, κατατροπώνοντας τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλον. Η παράσταση ανεβαίνει από την ομάδα Νοσταλγία και παίζουν οι: Σπύρος Αγγελόπουλος, Θάνος Αλεξίου, Μιχάλης Ζαχαρίας, Στάθης Κόκκορης, Κώστας Κουτρουμπής, Αλέξανδρος Κωχ, Φώτης Λαζάρου, Μάκης Παπαδημητράτος, Ματίνα Περγιουδάκη, Συμεών Τσακίρης (από 14/1).

Περισσότερες πληροφορίες

Αβυσσαλέο κτήνος

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 130 '

Η άνοδος και η πτώση της μαφίας στοιχημάτων με πρωταγωνιστή έναν πυγμάχο στο απόγειο της δόξας του, στο Ρίνο της Νεβάδα στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Rabbithole

Γερμανικού 20, Μεταξουργείο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Studio new star art cinema": Τι μας περιμένει τον Μάρτιο στη σκηνή του Δήμου Αβδελιώδη;

Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις που σκηνοθετεί ο Δήμος Αβδελιώδης στον χώρο του στην πλατεία Αμερικής, οι οποίες φέρνουν στο τώρα σημαντικές φωνές της ελληνικής γραμματείας (Ρίτσο, Παπαδιαμάντη, Σολωμό, Θουκυδίδη).

"Κροκόδειλος": Δείτε τις νέες φωτογραφίες από το αφήγημα του Ντοστογιέφσκι που ανεβαίνει στο θέατρο Πόρτα

Μια νεανική ομάδα συντελεστών, με τον Ορέστη και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο στη σκηνοθεσία, προσεγγίζει με φρέσκια ματιά το σατιρικό διήγημα του Ρώσου συγγραφέα.

Απεργία: Ακύρωση παραστάσεων στο Εθνικό Θέατρο

Μάθετε ποιες παραστάσεις του θεατρικού οργανισμού ακυρώνονται λόγω της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και τι θα γίνει με όσες/ους έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο.

Μαρία Προϊστάκη: "Έχω μεγάλη πίστη ότι αλλαγές που δεν μπορούν να γίνουν οπουδήποτε αλλού, μπορούν να συμβούν μέσα σε μια θεατρική αίθουσα"

Η ηθοποιός με την αξιοπρόσεκτη παρουσία μιλάει στο "α" για την παράσταση του "Συνεργού", που επαναλαμβάνεται στο Θέατρο επί Κολωνώ (από 9/3), για την έμφυλη βία, τον κοινωνικό ρόλο του θεάτρου, τη μητρότητα, καθώς και για τα επόμενα σχέδια της.

"Ο άντρας μου": Τελευταίες παραστάσεις για το έργο της Ρούμενα Μπουζάροφσκα που μιλά για την πατριαρχία

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο θεάτρο Θησείον.