Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Ποιος παίζει που Αθηνόραμα club Προπωλήσεις

Δείτε το "Όλα Κουλά" του Χριστόφορου Ζαραλίκου on demand

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Χριστόφορος Ζαραλίκος Όλα κουλά

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παραμένει εδώ και χρόνια πιστός στο σατιρικό και το μιμητικό στοιχείο του θεάτρου, που είναι προϊόντα της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης στις κοινωνίες ακόμη κι όταν αυτές δεν είχαν γλώσσα, θρησκεία ή γραπτά κείμενα. Είναι από τους πιο παλιούς, έμπειρους και δραστήριους stand up comedian της χώρας και τα δίνει όλα στη σκηνή, σε κάθε του παράσταση. Με όπλα την κοινωνική, την πολιτική σάτιρα και τον αυτοσχεδιασμό δημιούργησε την ενενηντάλεπτή παράσταση "Όλα Κουλά" όσο περίμενε τις ανακοινώσεις του Νικ Χάρντ και τα δελτία των οκτώ και εξαπολύει τα βιτριολικά του βέλη προς "πάσα αρχή και πάσα εξουσία". Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τώρα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά (κατάλληλη για ηλικίες άνω των 16 ετών). Το Filming & Video Editing είναι του Σπύρου Στεριώτη και του Θωμά Χατζίογλου. Μπορείτε την δείτε όποια στιγμή θέλετε, έως και τις 31/1. Εισιτήρια πωλούνται online μέσω www.hahcomedy.com. Tickets link: https://www.hahcomedy.com/onlineshows/ola-koula 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας φέρνει "Παρενέργειες" στο Anodos Live Stage

Ο δημοφιλής κωμικός επιστρέφει για ακόμα ένα κωμικό βράδυ που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο με τη νέα του παράσταση που έσπασε τα ταμεία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
28/04/2022

Μια "Μικρή Νυχτερινή" βραδιά Μότσαρτ στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού

Άριες από αγαπημένες όπερες του κλασικού συνθέτη θα ερμηνευτούν ζωντανά από ανερχόμενους λυρικούς καλλιτέχνες.

"Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το Χθες;": Δωρεάν προβολές συλλογικού σινεμά με θέμα τη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Το πρόγραμμα υλοποιείται με αφορμή τα 70 χρόνια λειτουργίας του Ινστιτούτου Γκαίτε στην Αθήνα.

Το ονειρομαντείο του αρχαιολογικού χώρου Αμφιαρείου Ωρωπού ξαναζωντανεύει

Το ερευνητικό πρότζεκτ "ΛΥΣΙΣ" της εικαστικού και περφόρμερ Μαίρης Ζυγούρη επαναφέρει στο μνημείο τις ονειρόθεραπευτικές και μαντικές πρακτικές της αρχαιότητας.

Ο Γιάννης Χουβαρδάς και έξι ηθοποιοί της "Άλλης πλευράς της καταιγίδας" μιλούν για την παράσταση

Οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης παράστασης που σηματοδοτεί την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Αθηνών την 1η Ιουνίου μας δίνουν ένα πρώτο στίγμα για όσα θα δούμε στην Πειραιώς 260.

Η ανάγκη για ελευθερία και επανασύνδεση αποδίδεται ζωγραφικά στις πολύχρωμες "Πτήσεις" του Απόστολου Λάβδα

Η έκθεση "Πτήσεις Ελευθερίας" θα εγκαινιαστεί στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Golden Hall.

"Ωδή στη Γυναίκα" του Μεσοπολέμου στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα"

Η ομαδική έκθεση "Το βιολί του Ingres. Μια Ωδή στη Νέα Γυναίκα" τιμάει τις μορφές του μεσοπολέμου που σημάδεψαν την ιστορία του φεμινισμού, αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική φωτογραφία του Man Ray.