Συνεχίζονται οι εγγραφές στα εργαστήρια του Μικρού Εθνικού

Μια δημιουργική δράση η οποία επιτρέπει στα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά σε θεατρικές δραστηριότητες.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα εργαστήρια του Μικρού Εθνικού

Το Μικρό Εθνικό διεξάγει από 11 Οκτωβρίου μια σειρά ανανεωμένων εργαστηρίων ειδικά σχεδιασμένων για τις μικρότερες ηλικίες, με τη βοήθεια επαγγελματιών του καλλιτεχνικού χώρου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος στόχος των εργαστηρίων είναι η εξοικείωση παιδιών και εφήβων με τα εργαλεία του θεάτρου και η ανάπτυξη της δημιουργικής τους ικανότητας. Μέσα από αυτές τις αλλόκοτες συνθήκες που διανύουμε, το Εθνικό Θέατρο επιχειρεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και να επινοήσει νέες δημιουργικές θεατρικές δραστηριότητες που θα μας χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Ο τρόπος λειτουργίας των εργαστηρίων είναι φυσικά ομαδικός, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε διακρίσεις και αποδεχόμενα τη διαφορετικότητα του κάθε παιδιού. Οι συμμετέχοντες δεν θα είναι απλοί παρατηρητές, αλλά θα προτείνουν δικές τους ιδέες με σκοπό να δημιουργηθεί ένα θεατρικό πρότζεκτ που αντιπροσωπεύει την ομαδικότητα, την ενσυναίσθηση και την συνεργασία.

Τα εργαστήρια χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε συμμετέχοντα. Μάλιστα, οι νέες υγειονομικές συνθήκες έχουν προετοιμάσει τους υπεύθυνους ακόμα και για τη πιθανή διεξαγωγή των workshops σε ψηφιακό περιβάλλον χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του Μικρού Εθνικού, μεριμνώντας για την προστασία των πολιτών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως 5/10. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να μπείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο 210 7001468 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ergastiria@n-t.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Εθνικό Θέατρο Rex

Πανεπιστημίου 48

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μια "Άκρως συμπαντική" κωμωδία σε πανελλήνια πρώτη στο Σύγχρονο Θέατρο

Η πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία της Σάρλοτ Τζόουνς αποκαλύπτει με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες και την περιπλοκότητα, αλλά παράλληλα την αξία και την ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/12/2022

Μη χάσετε τις τελευταίες παραστάσεις για την "Ερμιόνη" του Ανδρέα Στάικου

Για λίγες ακόμα παραστάσεις, το θεατρικό θα παίζεται στο υπόγειο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

"Spiritus": Ένα αστικό παραμύθι από τους bijoux de kant στο Θέατρο Μπέλλος

Ένα video art από τους bijoux de kant που χρησιμοποιεί ως όχημα και ανασυνθέτει το παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν για να ανιχνεύσει τις σύγχρονες συναισθηματικές απώλειες και ανάγκες των κατοίκων της μεγαλούπολης.

Το κτίριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης αποκαθιστά το ΥΠΠΟΑ

Το έργο εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη διάσωση και ανάδειξη ιστορικών κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας.

"F-X": Η μοναξιά μέσα από την κουλτούρα του Instagram στο θεατρικό του Νίκου Νικολαΐδη

Στο Θέατρο 104 ανεβαίνει η θεατρική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Michael Stampe.

Δημήτρη Αγιοπετρίτη -Μπογδάνο, γιατί να δούμε το "Μπιλ και Λου" στο Θέατρο του Νέου Κόσμου;

Ο σκηνοθέτης και εμπνευστής της παράστασης "Μπιλ και Λου" μάς δίνει πέντε λόγους για να μην τη χάσουμε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

H Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τo Αθηνόραμα προκηρύσσει διαγωνισμό Ανεύρεσης Νεοελληνικού Θεατρικού Έργου

Δείτε τους όρους, την κριτική επιτροπή, το έπαθλο και τις προθεσμίες για τη συμμετοχή σας.