Ακυρώνονται οι παραστάσεις του «Γλάρου»

Ένα θετικό αποτέλεσμα σε τεστ covid δεν επιτρέπει στην ομάδα C. for Circus να υλοποιήσει τα καλοκαιρινά της σχέδια.

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του «Γλάρου»

Δυστυχώς μέλος της δεκαμελούς θεατρικής ομάδας C. for Circus διαγνώστηκε θετικό σε covid test, όποτε ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις που είχαν προγραμματίσει. Στην αυλή του Χυτηρίου θα έκανε πρεμιέρα ο «Γλάρος» του Άντον Τσέχοφ σε σκηνοθεσία του Νικόλα Παπαδομιχελάκη. Ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά! Αυτό είναι το σημείωμα της ομάδας:
«Με μεγάλη μας λύπη, ανακοινώνουμε ότι οι όλες οι προγραμματισμένες μας παραστάσεις ακυρώνονται. Σήμερα, μία μέρα πριν την πρεμιέρα μας, ένας εκ των συντελεστών διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με απότελεσμα να μην μπορούμε να πραγματοποιήσουμε καμία παράσταση, καθώς ήταν κανονισμένες μέχρι τις 15 Ιουνίου. Όσοι έχετε ήδη κλείσει τα εισιτήριά σας, θα σας επιστραφεί το αντίτιμο από την ticketservices. Μακάρι να καταφέρουμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να παρουσιάσουμε κάποια στιγμή τον Γλάρο μας και να έχουμε τη χαρά να σας δούμε όλους εκεί».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Καλιφόρνια Ντρίμιν 2": Το σίκουελ ενός επιτυχημένου έργου

Πριν από είκοσι χρόνια ο Βασίλης Κατσικονούρης έκλεψε τις καρδιές μας με το "Καλιφόρνια Ντρίμιν". Οι συνθήκες ωρίμασαν για τη συνέχεια της βραβευμένης κοινωνικής κωμωδίας που έρχεται στο Από Μηχανής. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
24/09/2022

"Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου": 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράσταση της Γεωργίας Ανδρέου στο Κακογιάννη

H σκηνοθέτις Γεωργία Ανδρέου μας δίνει πέντε tips για την παράσταση "Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου" που παίχτηκε το καλοκαίρι στο Μπάγκειον και τώρα παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Όλες οι εκδηλώσεις που θα δούμε στο Christmas Theater τη σεζόν 2022-23

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραγωγές από ελληνικά και διεθνή μεγάλα και αγαπημένα ονόματα.

Αφοπλιστική "Μήδεια" η Αθηνά Μαξίμου πρωταγωνιστεί στο Ηρώδειο

Σε μια μελετημένη δουλειά συνόλου παρουσιάζουν την τελευταία παράσταση της "Μήδειας", ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Μαξίμου.

Οι εκρηκτικοί "Παίχτες" σαρώνουν για δεύτερη σεζόν

Για δεύτερη συνεχή χρονιά επιστρέφει στο θέατρο Κιβωτός η sold out παράσταση του Γιώργου Κουτλή με τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

Μάριος Ποντίκας: Δίνοντας φωνή στο τραύμα της νεότερης Ελλάδας

Εν αναμονή και του νέου ανεβάσματος του έργου του "Γάμος" από το θέατρο Επί Κολωνώ, αποχαιρετούμε τον συγγραφέα που έφυγε πρόσφατα, αφήνοντας μια πολύτιμη πνευματική παρακαταθήκη.

"Κάτι λείπει": Ένας μονόλογος για την ανθρώπινη συνθήκη στο Θέατρο Φούρνος

Το θεατρικό παρουσιάζει με απλά μέσα μια σκληρή αλλά κατά βάθος αισιόδοξη οπτική της ζωής.