Εάν ψάχνετε φρέσκο stand up υλικό, παίζει το «Comedy Click» κι ένας διαγωνισμός για να το δείτε δωρεάν

Μπείτε και κερδίστε κωδικούς για τη νέα παράσταση με Στέλιο Ανατολίτη, Δημήτρη Χριστοφορίδη, Άγγελο Σπηλιόπουλο και Blink Mike.

Εάν ψάχνετε φρέσκο stand up υλικό, παίζει το «Comedy Click» κι ένας διαγωνισμός για να το δείτε δωρεάν

Το μεγάλο κενό που δημιούργησε η αναστολή των ζωντανών παραστάσεων, κρατώντας μακριά τους κωμικούς απ’ το κοινό τους, έρχεται να καλύψει μια νέα εταιρία παραγωγής που αφιερώνει όλη τη δράση της στο ελληνικό stand up. Η Hah! Productions, αποτελούμενη από ένα δίκτυο ανθρώπων, διοργανώνει και κινηματογραφεί –σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου– νέες παραστάσεις παρουσία κοινού (βάσει σχετικής αδειοδότησης και με όλα τα απαραίτητα τεστ), τις οποίες διαθέτει διαδικτυακά με προγραμματισμένες προβολές και εισιτήριο.

Η αρχή γίνεται με το «Comedy Click» και τέσσερις αναγνωρισμένους stand up comedians να παίρνουν το μικρόφωνο στο σαλόνι ενός λοφτ με θέα την Ακρόπολη, για ένα απολαυστικό σόου εξήντα λεπτών. Από τον αθεράπευτα κάφρο Blink Mike στα κοφτερά σύντομα αστεία του Άγγελου Σπηλιόπουλου, και από την ορθολογική σκοπιά του Στέλιου Ανατολίτη στον Δημήτρη Χριστοφορίδη που απογείωσε την παράσταση, το «Comedy Click» συγκεντρώνει διαφορετικά στιλ κωμωδίας στην ίδια σκηνή, υπενθυμίζοντας τη χάρη και την ενέργεια μιας καλοστημένης βραδιάς σε comedy club.

Εάν ψάχνετε φρέσκο stand up υλικό, παίζει το «Comedy Click» κι ένας διαγωνισμός για να το δείτε δωρεάν - εικόνα 1

Οι κωμικοί επέλεξαν κείμενα που περιλαμβάνονται στους πιο πρόσφατους μονολόγους τους αλλά και νέο, φρεσκότατο υλικό, γραμμένο μέσα στην περίοδο και τις συνθήκες της πανδημίας, για να μην νομίζετε πως όσα ζούμε θα μείνουν ασχολίαστα. Η παράσταση είναι διαθέσιμη κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, έως 14 Μαρτίου, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται διαφορετικό ρόστερ κωμικών στο μικρόφωνο του «Comedy Click».

Το «αθηνόραμα», σε συνεργασία με την Hah! Productions, δίνει την ευκαιρία σε δώδεκα αναγνώστες να κερδίσουν από μια πρόσκληση (κωδικό εισιτηρίου) για τις έξι προβολές του πρώτου «Comedy Click» που υπολείπονται. Δηλώστε συμμετοχή εδώ έως την Παρασκευή 5 Μαρτίου (12 μ.).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ποντικοπαγίδα": Νέες Φωτογραφίες από τον ανανεωμένο θίασο

Νέα πρόσωπα μπαίνουν φέτος στο καστ της επιτυχημένης παράστασης σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή που ξεκινά σε λίγες μέρες, η οποία μεταφέρει το θρυλικό μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι από τα 50’s σε μια απομονωμένη πανσιόν στην Ελλάδα κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 90’.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
29/09/2022

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.

Ο Θωμάς Ζάμπρας με νέο σόλο στο Lunar Space

"Απόφοιτος Λυκείου" ονομάζεται η νέα παράσταση του γνωστού κωμικού που έρχεται για μία και μοναδική παράσταση στον Ελληνικό Κόσμο από το Cinema Alive.

On Ego

Ερεθιστικά φιλοσοφικά ερωτήματα γύρω από την ιδέα του Εαυτού θέτει το γοητευτικό έργο του Βρετανού δραματουργού, που μας συστήνει ο Γιάννης Νταλιάνης σε μια προσεγμένη σκηνική παρουσίαση.

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.