Ξεκίνησε η προπώληση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Από τη Δευτέρα 29/6, στις 12 το μεσημέρι, ξεκίνησε η προπώληση του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου/ Υποσύνολο – Fragment, για τις φετινές εκδηλώσεις του.

Ξεκίνησε η προπώληση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Από σήμερα Δευτέρα 29/6, στις 12 το μεσημέρι, ξεκίνησε η προπώληση του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου/ Υποσύνολο – Fragment, για τις φετινές εκδηλώσεις του.

Ξεκίνησε η προπώληση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου - εικόνα 1
@Thomas_Daskalakis

Μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα εισιτήρια:

Από τα Κεντρικά Εκδοτήρια Εισιτηρίων ΕΦ
: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου) | Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ. 10 π.μ. – 4 μ.μ., Σάβ. 10 π.μ. – 3 μ.μ.

Με τηλεφωνική αγορά: +30 210 3272000 | Δευτ. – Κυρ. 9 π.μ. – 9 μ.μ.

Με ηλεκτρονική αγορά
μέσω greekfestival.gr και μέσω viva.gr.

Εισιτήρια ΑμεΑ μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά από τα κεντρικά εκδοτήρια
: +30 210 3221897, tameia@greekfestival.gr | Δευτ. – Παρ. 10 π.μ. – 5 μ.μ.

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες. Ομαδικές αγορές δεν πραγματοποιούνται κατά την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο. Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου πραγματοποιείται ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Περισσότερες πληροφορίες

Πέρσες

  • Τραγωδία
  • Διάρκεια: 90 '

Στο αντι-πολεμικό έργο οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι Αθηναίοι, αλλά οι αντίπαλοί τους, οι Πέρσες. Ο Αισχύλος περιγράφει την οδύνη τους, τη στιγμή που μαθαίνουν για τη συντριπτική ήττα του στρατού τους στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Λυσιστράτη

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Όταν οι γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν την εξουσία και να βάλουν τέρμα στην… αντρική συνήθεια του πολέμου χρησιμοποιώντας τα κρυφά, αλλά πολύ ισχυρά όπλα τους, οι καταστάσεις γίνονται ανεξέλεγκτες.

Όρνιθες

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Δύο Αθηναίοι επιζητούν να φτιάξουν την ιδανική δημοκρατική πολιτεία μεταξύ ουρανού και γης, απογοητευμένοι από τη διαφθορά που επικρατεί στην πόλη τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το 23ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας είναι γεγονός

Ένα από τα λίγα θεατρικά φεστιβάλ που γίνονται στην ακριτική Θράκη με έμβλημα το "Γκατζολάκι" ενώνει όλους τους εραστές της θεατρικής τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/08/2022

Οι δυο παραστάσεις του Γιάννη Καλαβριανού που περιμένουμε

Τον Σεπτέμβριο αναμένουμε να δούμε στην Αττική τη "Μήδεια" του Μποστ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, αλλά και την περιπατητική παράσταση που ετοιμάζει "Αίμα στο αίμα".

Παράσταση γεμάτη συναίσθημα αφιερωμένη στη "Σαπφώ"

Μια διεθνής θεατρική παραγωγή αφιερωμένη στη θρυλική ερωτική ποιήτρια από τη Λέσβο, τη "Σαπφώ", παρουσιάζεται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας.

"Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός": Από τη Νάξο στον Βοτανικό

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί στο έργο "Ο Γουόλτερ Μίττυ και ο Πανηγυρικός" που κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο του εορτασμού του "Λογοτεχνικού Έτους 2022 Ιάκωβος Καμπανέλλης" στη Νάξο και το χειμώνα θα παιχτεί στο Vault.

Δυο θεατρικά ραντεβού στο City Theater

Ανάμεσα στις πολλές μουσικές προτάσεις που μας χαρίζει το City Garden Festival by Christmas Theater υπάρχουν δυο θεατρικές που δεν πρέπει να χάσετε. Ποιες είναι αυτές;

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.