Βραδιά αφιερωμένη στο Πάνο Χατζηκουτσέλη

Φίλοι και συνεργάτες του Πάνου Χατζηκουτσέλη τιμούν τη μνήμη του με μια εκδήλωση στο θέατρο Χυτήριο.

Βραδιά αφιερωμένη στο Πάνο Χατζηκουτσέλη

Αθόρυβα, εν τω μέσω της καραντίνας έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου, σε ηλικία 74 ετών, ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης. Από τους πρωτεργάτες του Ελεύθερου Θεάτρου, καρατερίστας με αριστοκρατικό παρουσιαστικό έπαιξε σε επιθεωρήσεις, κωμωδίες και κλασικά δράματα, ενώ ξεχώρισαν οι ερμηνείες του σε δημοφιλείς σειρές όπως το «Ντόλτσε Βίτα», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», το «Safe Sex» κ.ά. Οι φίλοι και συνεργάτες του Πάνου Χατζηκουτσέλη τιμούν τη μνήμη του, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, ώρα 9 μ.μ., στο θέατρο Χυτήριο με παρουσιαστή τον αγαπημένο του φίλο Άγγελο Πυριόχο.

Θα μιλήσουν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Βαλαβανίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, η Ασπασία Κράλλη, ο Αντώνης Ξένος, ο Σπύρος ο Θεοδόσης, η Κατερίνα Μαντέλη, η Αση Χατζηκουτσέλη, κείμενα του θα διαβάσει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, ενώ τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Ελένη Δήμου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Πένυ Ξενάκη και η Μαρία Κανελλοπούλου. Η επιθυμία του ήταν αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (ταμείο αλληλοβοήθειας ηθοποιών) τώρα γίνεται πράξη μέσω αυτής της βραδιάς (είσοδος € 10 με πότο). Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 2103412313, 6944104553.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.

Studio new star art cinema: Αυτές είναι οι τελευταίες παραστάσεις της θεατρικής σκηνής του Δήμου Αβδελιώδη

Ένα έργο στα αρχαία ελληνικά και μία σύνθεση διηγημάτων του Παπαδιαμάντη είναι οι δύο παραγωγές του χώρου οι οποίες κατεβάζουν σύντομα αυλαία.