Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων

Ενόψει των εξελίξεων και της αβεβαιότητας που επικρατεί οι αθηναΪκές θεατρικές σκηνές οδηγούνται στην αναστολή αρκετών παραστάσεων.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων

Update: Αναβλήθηκαν οι παραστάσεις «Chicago», «Μεγάλες προσδοκίες», «Hairspray», «Top girls», «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», «Όλιβερ Τουίστ», «Ο Μορμόλης», «Πιο δυνατός κι απ’ τον σούπερμαν».

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν σε μαζικές ακυρώσεις εισιτηρίων σε πολλές παραστάσεις με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να ολοκληρώνουν τον κύκλο τους πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ άλλες αναβάλλονται επ’ αόριστον.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 1
«Ωραία Κοιμωμένη»

Η εταιρεία παραγωγής We Production στο πλαίσιο της αναστολής των πολιτιστικών εκδηλώσεων με την παρουσία 1.000 ατόμων και πάνω όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, ενημέρωσε ότι οι παραστάσεις της «Ωραίας Κοιμωμένης» από το Μπαλέτο της Εθνικής όπερας της Οδησσού που ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστούν από τις 3-5 Απριλίου στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακυρώνονται. Η επιστροφή χρημάτων για τα εισιτήρια θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12/3 και θα διαρκέσει έως τέλος Μαρτίου κατά τις ώρες λειτουργίας των ταμείων του Μεγάρου.

iΠληροφορίες: 2107282333.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 2
«Κάθε Τρίτη με το Μόρι»

Η επανάληψη της παράστασης «Κάθε Τρίτη με το Μόρι» στο θέατρο Ιλίσια, η οποία είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τον Γιάννη Σαρακατσάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η οποία μάλιστα χάρισε στον πρώτο το Β’ Βραβείο Ανδρικού Ρόλου στα Βραβεία Κοινού του «α», αναβάλλεται.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 3
«Ξενοδοχείον ο Παράδεισος»

Το Alhambra Art Theatre της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου ανακοίνωσε ανταποκρινόμενο στο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους αλλά και το κοινό την αναστολή της παράστασης «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος» του Ζορζ Φεϊντό με τους Παύλο Κοντογιαννίδη, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Φλωκατούλα, Τζένη Διαγούπη, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτη Καρμάτη, Παντελή Καναράκη, Νένα Δρογγίτη, Ηλιάνα Καλυμνάκη και Μαρίνα Μάλλιου και τη Βάσια Παναγοπούλου σε ρόλο ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 4
«Terror»

Τον εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο της ολοκληρώνει νωρίτερα από το αρχικό πρόγραμμα και η παράσταση «Το χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα σε σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα με τους Σοφία Σεϊρλή και Βασίλη Μαυρογεωργίου. Η 17η Μαρτίου ορίστηκε ως η τελευταία μέρα παραστάσεων στο θέατρο Μικρό Άνεσις. Στο ίδιο πνεύμα ολοκληρώνεται απόψε και το δικαστικό θρίλερ «Terror» του Φέρντιναντ φον Σίραχ στο θέατρο Αθηνών σε σκηνοθεσία του Γιώργου Οικονόμου με τους Βασίλη Παλαιολόγο, Γιάννη Στεφόπουλο, Στέλιο Δημόπουλο, Βάσω Καβαλιεράτου, Κώστα Ανταλόπουλο και Νάνσυ Μπούκλη.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 5
«Chicago»

Το διεθνούς φήμης μιούζικαλ «Chicago» που παίζεται στο Θέατρο Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με τους Νάντια Μπουλέ, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αργύρη Πανταζάρα, Μίνω Θεοχάρη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη ανακοίνωσε την αναστολή των παραστάσεων του.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 6
«Μεγάλες προσδοκίες»

Όπως και οι «Μεγάλες προσδοκίες» του Καρόλου Ντίκενς σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ όπου πρωταγωνιστούν οι Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλέκος Συσσοβίτης, Γιώργος Χριστοδούλου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Κωνσταντίνος Γεωργαλής και Λήδα Κουτσοδασκάλου στο Σύγχρονο Θέατρο. Το ίδιο ισχύει και για τις παιδικές παραστάσεις της Συντεχνίας του γέλιου του Βασίλη Κουκαλάνι «Ο Μορμόλης» και «Πιο δυνατός κι απ’ τον σούπερμαν» που παίζονται στο ίδιο θέατρο, με το ενδεχόμενο να συνεχιστούν και μετά το Πάσχα.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 7
«Top girls»

Η υπερπαραγωγή του θεάτρου Ακροπόλ, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Hairspray» σε σκηνοθεσία και απόδοση της Θέμιδας Μαρσέλλου με πρωταγωνιστές τους Μάρκο Σεφερλή, Κώστα Κόκλα, Ντορέττα Παπαδημητρίου Παναγιώτη Πετράκη, Ησαΐα Ματιάμπα, Κατερίνα Σούσουλα και άλλους αναβάλλει τις παραστάσεις του. Επίσης, η παράσταση «Top girls» του Θωμά Μοσχόπουλου με τις εξαιρετικές Μαρία Καβογιάννη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Βίκυ Βολιώτη, Αλεξία Καλτσίκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ειρήνη Μακρή, Άλκηστις Πολυχρόνη.

Updated | Έκτακτες ακυρώσεις και αναβολές παραστάσεων - εικόνα 8

Το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος αναστέλλει τις παραστάσεις του «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση όπου πρωταγωνιστεί ένα 26μελές καστ πολλών αστέρων -Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αρμένης, Νικολέτα Βλαβιανού, Κατερίνα Γερονικολού, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Παλληκαράκη, Όλγα Πολίτου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αντιγόνη Ψυχράμη κ.ά- και «Όλιβερ Τουίστ» σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Τάσο Κωστή, Κωνσταντίνο Κάππα και Διονύση Πιφέα, επιστρέφοντας και πάλι από τις 25 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αλίφειρα": Τελευταίες παραστάσεις για την πικρή κωμωδία του Ανδρέα Στάικου

Το έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη που αντλεί έμπνευση από την μυστηριώδη αρχαία πόλη της Αρκαδίας ολοκληρώνει τον κύκλο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Ριχάρδος III*": Δείτε πρώτες φωτογραφίες από το έργο του Σαίξπηρ σε διασκευή Ανδρέα Φλουράκη

Ο αστερίσκος στον "Ριχάρδο ΙΙΙ*" καταδεικνύει τις σκοτεινές ιστορίες κατάχρησης εξουσίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των προβών, που όλο και πιο συχνά πλέον έρχονται στη δημοσιότητα, στην παράσταση που σκηνοθετεί η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη.

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για τη νέα παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη "The Cenci Family"

Από το Μανχάταν ξεκινά την πορεία της η νέα παράσταση της σκηνοθέτιδας που υπογράφει το έργο μαζί με τον Άρη Ασπρούλη, αντλώντας από το ρηξικέλευθο πνεύμα του Αντονέν Αρτώ και την πραγματική ιστορία της πρώτης γυναίκας που εναντιώθηκε στην πατριαρχία και δολοφονήθηκε.

Προλάβετε το "Μια άλλη Θήβα" τον Μάιο

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη, με τους Θάνο Λέκκα και Δημήτρη Καπουράνη στο δίδυμο του έργου του Σέρχιο Μπλάνκο.

"Πόθεν έσχες" ρωτάνε οι 4Frontal στο θέατρο Βεάκη

Ένας απατεώνας που εκμεταλλεύτηκε τις παθογένειες της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, γίνεται το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής στο νέο έργο της Νεφέλης Μαϊστράλη που έρχεται το Μάιο από την επιτυχημένη ομάδα.

"Ink": Που θα βρείτε το βιβλίο του Δημήτρη Παπαϊωάννου με αφορμή την παράσταση

"Sketches from life" είναι ο τίτλος της πρώτης έκδοσης του βιβλίου με τα σχέδια του διεθνούς φήμης δημιουργού, για το φως και το σκοτάδι του σώματος, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του ζωγράφου.

Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων στα φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των φεστιβάλ θα επιμεληθεί ο ΟΠΑΝΔΑ και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, χορό και αφιερώματα, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες επτά δημοτικών κοινοτήτων της Αθήνας.