Μήνας νέων στο Εθνικό Θέατρο

Αν είσαι νέος έως 26 ετών μπορείς να παρακολουθήσεις τις παραστάσεις του Εθνικού για όλο τον Ιανουάριο σε προνομιακή τιμή.

Μήνας νέων στο Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο βρίσκεται κοντά στους νέους έως 26 ετών -θεατρόφιλους και μη- δίνοντας τους τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του σε τιμή προσφοράς. Όλο τον Ιανουάριο σε όλες τις παραστάσεις (εκτός του Μικρού Εθνικού) και για όλες τις ημέρες συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα € 10. Πιο αναλυτικά η παράσταση «Hotel Éternité» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού στη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» στο κτίριο Τσίλλερ που κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου, και στο Ρεξ το «Καινούργιο σπίτι» του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη που συνεχίζεται μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου στη Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» και το «Και τώρα: ο κόσμος! ή Αυτό που αποκαλείτε Έξω, εμένα δεν μου λέει τίποτα» της Σιμπίλε Μπεργκ σε σκηνοθεσία Ελένης Ευθυμίου που ξεκινά στη Σκηνή «Κατίνα Παξινού» από 24 Ιανουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Το καινούργιο σπίτι

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Η κυριαρχία του χρήματος, τα ταξικά απωθημένα και η παγίδα του φαίνεσθαι είναι τα βασικά θέματα αυτής της εξαιρετικά επίκαιρης κωμωδίας.

Και τώρα: ο κόσμος! Ή Αυτό που αποκαλείτε έξω, εμένα δεν μου λέει τίποτα

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 100 '

Ένας πολυφωνικός, ανατρεπτικός μονόλογος για τους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους που καλείται να αναλάβει η γυναίκα στη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία.

Hotel Éternité

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 80 '

Σε ένα ξενοδοχείο, όπου τίποτε δεν επιτρέπεται να παλιώσει, οκτώ εργαζόμενοι αλλά και οι επισκέπτες έρχονται αντιμέτωποι με το χρόνο που περνά... Ή και όχι.

Εθνικό Θέατρο

Αγ. Κωνσταντίνου 22-24

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ψηλά απ’ τη γέφυρα": Αντίστροφη μέτρηση για την παράσταση των 45.000 θεατών

Τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Βεάκη για την παράσταση του σκηνοθέτη Γιώργου Νανούρη πάνω στο έργο του Άρθουρ Μίλερ με πρωταγωνιστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο πλευρό μιας δυνατής ερμηνευτικής ομάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/03/2023

"Ο Γεώργιος Λαμπάκης ταξιδεύει…" στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Ένα θεατρικό δρώμενο σε σκηνοθεσία της Όλγας Ποζέλη που συνδυάζεται με ξενάγηση πραγματοποιείται εντός του χώρου της περιοδικής έκθεσης "Η Σμύρνη στις αρχές του 20ου αιώνα μέσα από τα μάτια του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη".

"Ένα σπίτι φωτεινό σαν μέρα": Επανεκκίνηση για το Εθνικό Θέατρο

Ξεκινά η παράσταση πάνω στο έργο του Τόνι Κούσνερ για την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή Γιάννη Μόσχου μετά την λήξη της κατάληψης στο κτίριο Τσίλερ.

Μαρία Πρωτόπαππα: "Οι περισσότεροι ρόλοι έχουν γραφτεί από άνδρες και αναπαράγουν σεξιστικά στερεότυπα"

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη και γενναία τοποθέτηση στο πλαίσιο της ημερίδας "Women Who Dare - Η Θέση της Γυναίκας στην Ελλάδα του Σήμερα. Ιδέες και Δράσεις για ένα Καλύτερο Αύριο", μίλησε για την ανισότητα στο χώρο του θεάτρου και για τα εσωτερικευμένα στερεότυπα της γενιάς της.

Μικροί και μεγάλοι γίνονται ένα στο φαντασμαγορικό "Slava's Snowshow"

Ένα μοναδικό διαδραστικό υπερθέαμα γεμάτο κλόουν, εκπλήξεις και παιχνιδιάρικη διάθεση έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Παλλάς με την υπογραφή του Slava Polunin.

Η "Ανατολή" του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η παράσταση σε κείμενο της Έλλης Παπαδημητρίου που παρουσιάστηκε πέρυσι στην Αρχαία Τίρυνθα έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Νέου Κόσμου με μια δυνατή υποκριτική ομάδα.

Τέλος οι ανασφάλιστες πρόβες στο θέαμα - ακρόαμα

Θεσπίζεται ρυθμιστικό πλαίσιο για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης πρόβας και την προστασία και στήριξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας και των απασχολούμενων στον πολιτισμό.