Η πρώτη παράσταση stand up comedy για παιδιά επιστρέφει

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους και μας βάζει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου.

Η πρώτη παράσταση stand up comedy για παιδιά επιστρέφει

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής -από 7 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου- με το «Comedy club για παιδιά: Xmas Music Special», τη μοναδική στο είδος της παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση για μικρούς θεατές ηλικίας 6-12 ετών. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους και πιο δημοφιλής εκπροσώπους του stand up στην Ελλάδα, κι όπως αποδεικνύει η παράσταση αυτή και με καινοτόμες ιδέες.

Η πρώτη παράσταση stand up comedy για παιδιά επιστρέφει - εικόνα 1

Η ζωντανή μουσική ενώνεται με το πιο δυνατό είδος κωμωδίας, την «όρθια» κωμωδία, που μέσα από τη δομή της μιλάει στα παιδιά για θέματα που τα απασχολούν άμεσα, όπως η σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο, την καθημερινότητα, τους φίλους μέχρι και το πως βλέπουν το μέλλον τους, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωες κόμιξ και πολλά άλλα. Η παράσταση αυτή, όμως, είναι εξίσου διασκεδαστική και για τους γονείς, καθώς αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους, δημιουργώντας μια μεγάλη παρέα που ενώνεται μέσα από το χιούμορ και την κωμωδία.

i Από 7 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου | Προπώληση: megaron.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Comedy club για παιδιά: Xmas music special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και ζωντανή μουσική, ο γνωστός stand up comedian μιλά στα παιδιά για θέματα που τα αφορούν.

Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη»

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Η ιλαροτραγωδία του Φο απογειώνεται στη σπιντάτη σκηνική εκδοχή του Γιάννη Κακλέα, που μας την ξανασυστήνει φιλτραρισμένη μέσα από την ιταλική λαϊκή παράδοση, αλλά και από σύγχρονες αναφορές.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
29/09/2022

Το Σώσε

Ένα από τα ευτυχέστερα δείγματα του κωμικού είδους, μια ωδή στο θέατρο, ανεβαίνει σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση υψηλής ενέργειας και απολαυστικών ερμηνειών.

Ματωμένα χώματα

Χωρίς να επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις ή να καινοτομεί, η παράσταση του Γιώργου Παλούμπη πάνω στο εμβληματικό μυθιστόρημα καταφέρνει να επιβληθεί χάρη στο νεύρο, το δυναμισμό και τον ωραίο θίασο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον "Αμπιγιέρ"

Στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη ανεβαίνουν οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί τον Δεκέμβριο στο έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Γιώργος Κουτλής: "Με τρομάζει το πώς έχει φτιαχτεί μία κοινωνία που έχει ολόκληρες γενιές ματαιωμένων ανθρώπων"

Μετά το "Παίζοντας το θύμα", ήρθαν "Οι Παίχτες", το "Talk Show", το "Όνειρο ενός γελοίου" και ο "Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι" που εκτόξευσαν τον Γιώργο Κουτλή στην επιτυχία μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Πώς έφτασε στο θέατρο, τι ετοιμάζει και τι του αρέσει εκτός θεατρικής σκηνής;

Το Σινέ Φιλίπ... αλλιώς

Στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα περιλαμβάνονται εκδηλώσεις με χορό, μουσική, βιβλίο με σκοπό την προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού.

Συνεχίζεται το 10ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου

Όλα όσα θα δούμε το τελευταίο πενθήμερο του πρωτότυπου θεατρικού φεστιβάλ στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα στον Κεραμεικό.