Οδηγός Θεάτρου

Κριτικές Παραστάσεων Παίζουν Σήμερα Έρχονται Προπωλήσεις

Παράσταση της Πατεράκη σε υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό Πειραιά

Η Ρούλα Πατεράκη σταθμεύει στον υπό κατασκευή τερματικό σταθμό του Μετρό δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη νέα της performance «Εκταφή» σε κείμενο Δημήτρη Δημητριάδη.

Προσοχή! Επικοινωνήστε με το θέατρο της επιλογής σας πριν από την έξοδό σας, διότι αρκετές παραστάσεις αναβάλλονται λόγω κρουσμάτων.
Παράσταση της Πατεράκη σε υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό Πειραιά

Η πάντα απρόβλεπτη και τολμηρή Ρούλα Πατεράκη παρουσιάζει την τρίτη κατά σειρά performance βασισμένη στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πεθαίνω σαν χώρα», την Τρίτη 9 Απριλίου (ώρα 8.30 μ.μ.). Μετά την «Εκδρομή» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και την «Εκπνοή» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τώρα επιλέγει την πρωτότυπη αυτή τοποθεσία, μέσα στη σήραγγα του ανολοκλήρωτου Μετρό, για να ολοκληρώσει το τριπλό σκηνοθετικό της εγχείρημα στο έργο του «ποιητή του ασυμφιλίωτου», Δημήτρη Δημητριάδη. Μαζί της θα βρίσκεται δεκαμελής ομάδα ηθοποιών, όπως οι Βαγγέλης Βογιατζής,Κώστας Κεχαγιάκης,Ευανθία Κουρμούλη,Δημήτρης Τσίκλης κ.ά.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Εκταφή

  • Performance
  • Διάρκεια: 80 '

Η Ρ. Πατεράκη μαζί με μια ομάδα δέκα ηθοποιών αναμετριούνται με το κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη σε έναν μη θεατρικό χώρο, στην υπό κατασκευή σήραγγα του Μετρό-Στάση Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.