Παράσταση της Πατεράκη σε υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό Πειραιά

Η Ρούλα Πατεράκη σταθμεύει στον υπό κατασκευή τερματικό σταθμό του Μετρό δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη νέα της performance «Εκταφή» σε κείμενο Δημήτρη Δημητριάδη.

Παράσταση της Πατεράκη σε υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό Πειραιά

Η πάντα απρόβλεπτη και τολμηρή Ρούλα Πατεράκη παρουσιάζει την τρίτη κατά σειρά performance βασισμένη στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πεθαίνω σαν χώρα», την Τρίτη 9 Απριλίου (ώρα 8.30 μ.μ.). Μετά την «Εκδρομή» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και την «Εκπνοή» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τώρα επιλέγει την πρωτότυπη αυτή τοποθεσία, μέσα στη σήραγγα του ανολοκλήρωτου Μετρό, για να ολοκληρώσει το τριπλό σκηνοθετικό της εγχείρημα στο έργο του «ποιητή του ασυμφιλίωτου», Δημήτρη Δημητριάδη. Μαζί της θα βρίσκεται δεκαμελής ομάδα ηθοποιών, όπως οι Βαγγέλης Βογιατζής,Κώστας Κεχαγιάκης,Ευανθία Κουρμούλη,Δημήτρης Τσίκλης κ.ά.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Εκταφή

  • Performance
  • Διάρκεια: 80 '

Η Ρ. Πατεράκη μαζί με μια ομάδα δέκα ηθοποιών αναμετριούνται με το κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη σε έναν μη θεατρικό χώρο, στην υπό κατασκευή σήραγγα του Μετρό-Στάση Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Καλλιτεχνικά επαγγέλματα: ΥΠΠΟΑ και ΥΠΕΠΘ δημιουργούν 3 ομάδες εργασίας για την καλλιτεχνική εκπαίδευση

Έργο των τριών ομάδων είναι η εκπόνηση αναλυτικών προτάσεων για τη δημιουργία δημόσιας πανεπιστημιακού επιπέδου σχολής στις παραστατικές τέχνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/02/2023

Showcase Ελληνικής δημιουργίας: Η νέα πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Πάνω από δέκα νέες παραστάσεις με θέματα που ενδιαφέρουν τη διεθνή σκηνή τέχνης εγκαινιάζουν το "Showcase", τη νέα πλατφόρμα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου που παρουσιάζει την ελληνική δημιουργία σε σημαντικούς εκπροσώπους διεθνών Φεστιβάλ και πολιτιστικών φορέων.

Το βραβευμένο "Γκιακ" του Δημοσθένη Παπαμάρκου στο θέατρο 104

Δια χειρός Κωνσταντίνου Ντέλλα θα δούμε ένα από τα σημαντικότερα δείγματα νεοελληνικής λογοτεχνίας στη σκηνή.

2023 Ελευσίς: Έλληνες και διεθνείς σκηνοθέτες στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Κάτω από τον συνολικό τίτλο "Μυστήρια μετάβασης", ένα μωσαϊκό δράσεων που συμπεριλαμβάνουν τις παραστατικές τέχνες μάς μυεί στη μεγάλη γιορτή του 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Αυτές είναι οι παραστάσεις και οι Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες που συμμετέχουν.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου στις πρώτες φωτογραφίες από την "Άνοδο του Αρτούρο Ούι"

Αυτός είναι ο σκοτεινός χαρακτήρας που ερμηνεύει ο ταλαντούχος ηθοποιός στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Άρης Μπινιάρης πάνω στο έργο του Μπρεχτ στον νέο και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό θεατρικό χώρο Ark στην Κυψέλη.

"Διαβάστηκε...": Σύγχρονη ελληνική κωμωδία για την περιπλοκότητα των σχέσεων

Στο Red Jasper Cabaret Theatre ανεβαίνει ένα σύγχρονο ελληνικό έργο που σχολιάζει παιχνιδιάρικα την περιπλοκότητα των ερωτικών και φιλικών σχέσεων.

Το Άρμα Θέσπιδος καλεί σε ακρόαση νέους ηθοποιούς

Ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών, για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή "Του Κουτρούλη ο Γάμος" του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου αναζητά το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.