Οι θεατρικές επαναλήψεις κρατούν γερά

Κρατήστε σημειώσεις για ό,τι δεν προλάβατε να δείτε στις προηγούμενες σεζόν.

Οι θεατρικές επαναλήψεις κρατούν γερά

Επιτυχημένες παραστάσεις, κάποιες από τις οποίες μάλιστα επιστρέφουν στη σκηνή για τρίτη και τέταρτη φορά, κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα. Από 3 Οκτωβρίου ξαναπαίζεται για δεύτερη χρονιά η «Γρανάδα» του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, το ίδιο και ο «Φεγγίτης», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο Εμπορικόν. Για τρίτη χρονιά ανεβαίνουν τόσο η «Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα (ΙΙΙ)» από τον Νίκο Μαστοράκη στο Θέατρο Τέχνης, που διακρίθηκε και στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του «α», όσο και το «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη, αυτήν τη φορά στο «Τζένη Καρέζη» (από 1/10). Ο επίσης βραβευμένος «Άγριος σπόρος», σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο Θέατρο Επί Κολωνώ (από 1/10) και ο ανεπανάληπτος Βασίλης Παπαβασιλείου στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με δυο επιτυχημένες παραστάσεις του. Το «Relax... Mynotis» επιστρέφει από 1/10 στο για 8 μόνο παραστάσεις και η «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου από 3/10.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Το σώμα της γυναίκας ως πεδίο μάχης": Το έργο του Ματέι Βισνιέκ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η βία του πολέμου, το πώς εγγράφεται στην ανθρώπινη συνείδηση αλλά και το θαύμα της ζωής από την άλλη πλευρά απασχολούν τον σύγχρονο Ρουμάνο συγγραφέα του "Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/03/2024

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Στο θέατρο μια χρυσή κλωστή σε ενώνει με τον θεατή"

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στο "α" σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με αφορμή το ανέβασμα της θρυλικής μουσικής κωμωδίας "Έκτο πάτωμα", σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, στο θέατρο Παλλάς.

Ο Γιώργος Αρμένης επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι

Ο σπουδαίος ηθοποιός σκηνοθετεί και ερμηνεύει ένα νέο ελληνικό έργο σε πρώτη παρουσίαση.

"Ο συνεργός": Προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης

Το θεατρικό έργο του ηθοποιού Γιώργου Χριστοδούλου με θέμα την έμφυλη βία επιστρέφει και πάλι σε δική του σκηνοθεσία και μόλις άνοιξε προσφορά προπώλησης για όλες τις παραστάσεις σε περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Νέος κύκλος παραστάσεων για την "Pietà" της Μάρθας Μπουζιούρη

Η συγκλονιστική παράσταση ντοκουμέντο που στηρίχτηκε σε πραγματικές ιστορίες γυναικοκτονιών επιστρέφει σε νέα στέγη.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Παράταση παραστάσεων για το μονόλογο της Σπεράντζας Βρανά

Το έργο μιλά για τον κόσμο της πορνείας, έναν κόσμο που αποτελεί ταμπού ακόμη και σήμερα.

Η αθηνοραματική πλευρά της Χρύσας Παπά

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός, που ερμηνεύει τον συγκλονιστικό μονόλογο "Σέρρα- Η ψυχή του Πόντου", μιλά στο "α" για τη δική της Κυψέλη, το vegan στέκι της, το ταξίδι που έκανε στον Πόντο και μας απαντά: τηλεόραση ή θέατρο;