Τον Ιούνιο θα φωνάξουμε όλοι μαζί «Viva Momix»!

Μία φαντασμαγορική παράσταση για τα 35 χρόνια παρουσίας τους στην σκηνή έρχεται στην Αθήνα.

Τον Ιούνιο θα φωνάξουμε όλοι μαζί «Viva Momix»!

Μία φαντασμαγορική παράσταση για τα 35 χρόνια παρουσίας τους στην σκηνή έρχεται στην Αθήνα.

Τον Ιούνιο θα φωνάξουμε όλοι μαζί «Viva Momix»! - εικόνα 1

Η ομάδα Momix που συνδυάζει χορό, ακροβατικά, εικόνες αλλά και ειδικά εφέ με έναν μοναδικό τρόπο έρχεται στην Αθήνα με την καινούργια παράσταση «Viva Momix». Οι Momix γιορτάζουν 35 χρόνια και υπό την καθοδήγηση του αναγνωρισμένου καλλιτεχνικού διευθυντή Μόουζες Πέντλετον παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής από 19 έως 23 Ιουνίου. Την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν την Αθήνα οι Momix παρουσίασαν το οπτικοακουστικό υπερθέαμα «Dreamcatcher» που με τον εντυπωσιακό χειρισμό των σωμάτων τους αλλά και το υπερσύγχρονο σκηνικό περιβάλλον της παράστασης μας άφησαν άφωνους .Τώρα τι μας περιμένει άραγε;

Τον Ιούνιο θα φωνάξουμε όλοι μαζί «Viva Momix»! - εικόνα 2

Έχοντας θεατρικά, χορευτικά, εικαστικά και τεχνολογικά στοιχεία, το «Viva Momix» έρχεται να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους μέσα από ένα συνδυασμό παλιών αλλά και καινούργιων, φρέσκων χορογραφιών. Ώρες παραστάσεων: Τρίτη 19/6 – Παρασκευή 22/6: 21:00 Σάββατο 23/6: 17:00 και 21:00

Περισσότερες πληροφορίες

Viva Momix

  • Μουσικοχορευτικό Θέαμα

Χορός, ακροβατικά, θέατρο, τσίρκο, βίντεο και ειδικά εφέ: το πολυσυλλεκτικό ύφος των Αμερικανών θαυματοποιών τούς κάνει να ξεχωρίζουν. Επιστρέφουν για να γιορτάσουν 35 χρόνια παρουσίας με μια φαντασμαγορική επετειακή παράσταση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αίμα στη σκηνή": Μια ανατρεπτική κωμωδία για το ίδιο το θέατρο σκηνοθετεί ο Τάσος Πυργιέρης

Το έργο του Αμερικανού συγγραφέα και ηθοποιού Τσαρλς Λάντλαμ, που ανεβαίνει τον Μάιο, παρακολουθεί τη ζωή ενός οικογενειακού θιάσου τρίτης κατηγορίας που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον "Άμλετ".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

"Human Requiem in Eleusis": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της εμβληματικής παράστασης της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Την παράσταση - ύμνο στη θνητότητά μας με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιόχεν Ζάντιγκκαι της χορογράφου Σάσα Βαλτς έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να δούμε στο Σινέ Ελευσίς και στο Μέγαρο Μουσικής.

"Το μπουφάν της Χάρλεϊ ή πάλι καλά": Last call για την παράσταση με τη Μαριάννα Τουμασάτου

Το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταύρου, που έχει ως ηρωίδα μια μάνα που μιλά στον εύζωνα γιο της, μετρά τις τελευταίες του παραστάσεις στο Coronet.

"Μήδειας μπούρκα": Το Θεσσαλικό Θέατρο στην Αθήνα με τη βραβευμένη παράσταση για την ηρωίδα - σύμβολο

Η θεατρική παράσταση που ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη και βραβεύτηκε, σε κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη, σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού και τη Μαρσέλα Λένα στον επώνυμο ρόλο, έρχεται το Μάιο για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Εν Αθήναις.

"#Free Prometheus": Όταν ο Αισχύλος συνάντησε τους Fem tettix

Μία κωμωδία παραλόγου που δανείζεται στοιχεία από τον "Προμηθέα Δεσμώτη" είναι το τρίτο πρωτότυπο έργο της ανατρεπτικής ομάδας το οποίο παρουσιάζεται στο studio Μαυρομιχάλη.

Έξι θεατρικές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου κατεβάζουν αυλαία

Ο πρώτος θεατρικός οργανισμός της χώρας αποχαιρετά το "Goodbye, Lindita" και πέντε ακόμη παραγωγές του που φτάνουν στο τέλος του φετινού τους κύκλου.

"Ιnk": Η παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου επιστρέφει!

Ύστερα από ένα χρόνο παγκόσμιας περιοδείας, η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.