Ξεκινά η υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019

Νωρίτερα από άλλες χρονιές...από 1η Μαΐου μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019.

Ξεκινά η υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019

Νωρίτερα από άλλες χρονιές...από 1η Μαΐου μπορείτε να υποβάλετε τις προτάσεις σας για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019.

Ξεκινά η υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019 - εικόνα 1

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του 2019, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το Ηρώδειο, την Πειραιώς 260 και το Άνοιγμα στην Πόλη (1/5 έως 1/9) και για την Επίδαυρο και τη Μικρή Επίδαυρο (1/5 έως 30/7). Η υποβολή γίνεται υποχρεωτικά με την αίτηση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Φεστιβάλ από 1η Μαΐου.

Οι προτεινόμενες παραγωγές θα πρέπει να μην έχουν παρουσιαστεί στην Αθήνα και οι καλλιτέχνες που θα υποβάλουν προτάσεις δεν πρέπει να έχουν παρουσιάσει δουλειά στο Φεστιβάλ το 2018. Κάθε πρόταση θα πρέπει να αφορά σε μία από τρεις κατηγορίες: α) Παραστάσεις θεάτρου, χορού, μουσικής για το Ηρώδειο ή την Πειραιώς 260 β) Παραστάσεις θεάτρου, χορού, μουσικής για την Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ή Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου) γ) Παραστάσεις, δρώμενα, εγκαταστάσεις για το «Άνοιγμα στην πόλη». Το πρόγραμμα θα καταρτιστεί τόσο με αναθέσεις έργων όσο και με τις προτάσεις που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της πρόσκλησης. Θα εκτιμηθεί αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις για την εξασφάλιση της μελλοντικής πορείας των παραστάσεων εκτός του Φεστιβάλ όπως και αν έχουν αναζητήσει οικονομικούς πόρους και από πηγές εκτός του Ε.Φ.

Οι προτάσεις για τον Πειραιά πρέπει να απευθύνονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (artisticdirector@dithepi.gr). Για περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων επισκεφτείτε http://greekfestival.gr και για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία προτάσεων αποκλειστικά στο e-mail: tzathas@greekfestival.gr με θέμα Υποβολή Προτάσεων: Ερώτηση επί της διαδικασίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Επετειακή παράσταση του Athens English Comedy Club στο θέατρο Ελιάρτ

Το πρώτο, και μοναδικό, εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα κλείνει τρία χρόνια παρουσίας και γιορτάζει με μία επετειακή παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2022

"Out of Spring": Νέες αναγνώσεις στο χορογραφικό έργο του Νιζίνσκι

Δουλεύοντας με τις έννοιες της ανασύστασης, της αντιγραφής και του αν-αρχείου, η arisandmartha επιχειρεί μια επαναπροσέγγιση του πρωτότυπου έργου.

Η "Γέρμα" του Λόρκα διασκευάζεται από την Art Libera

Η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας της ισπανικής υπαίθρου, εγκλωβισμένης σε ένα περιβάλλον κυριαρχούμενο από πατριαρχικές φιγούρες.

"Οικόπεδα με θέα" και all star διανομή

Ο Νικορέστης Χανιωτάκης ανεβάζει στο θέατρο Άνεσις το σπουδαίο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ που ξεγυμνώνει την αμείλικτη πλευρά του "αμερικάνικου ονείρου". Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την παράσταση.

"Κουρέα της Σεβίλλης": Η επιτυχία συνεχίζεται στο Ακροπόλ

Ο ταλαντούχος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξανά συναντά τον εμβληματικό ρόλο του Φίγκαρο στον περίφημο "Κουρέα της Σεβίλλης" του Μπομαρσέ, σε σκηνοθεσία και χορογραφίες της Σοφίας Σπυράτου.

"Ανθρώπινη φωνή": Ένας εξομολογητικός μονόλογος με τη Λουκία Μιχαλοπούλου

Στην "Ανθρώπινη φωνή" του Ζαν Κοκτό θα απολαύσουμε τη Λουκία Μιχαλοπούλου, μια ηθοποιό αφοσιωμένη, πολύτιμα δημιουργική και γενναιόδωρη, που έχει συναντηθεί θεατρικά με σημαντικούς καλλιτέχνες και έχει αξιοποιήσει την εμπειρία της αυτή με τον καλύτερο τρόπο.

Θέατρο Tempus Verum: Με ανατρεπτικό ρεπερτόριο τη νέα σεζόν 2022-23

Με σύγχρονη ματιά και νέους δημιουργούς μπαίνει στον θεατρικό χειμώνα ο θεατρικός οργανισμός του Κεραμεικού.