Η μεγάλη επιστροφή του Athens Comedy Festival | Η προπώληση μόλις ξεκίνησε!

Η γιορτή του ελληνικού stand up και κωμωδίας επιστρέφει σε νέο χώρο με 32 ολοκαίνουργιες παραστάσεις. Ακόμη να κλείσεις θέση;

Η μεγάλη επιστροφή του Athens Comedy Festival | Η προπώληση μόλις ξεκίνησε!

Η γιορτή του ελληνικού stand up και κωμωδίας επιστρέφει σε νέο χώρο με 32 ολοκαίνουργιες παραστάσεις. Ακόμη να κλείσεις θέση;

Η μεγάλη επιστροφή του Athens Comedy Festival | Η προπώληση μόλις ξεκίνησε! - εικόνα 1

Αν θες να γελάσεις με τη ψυχή σου μην το πολυαργείς. Το Athens Comedy Festival επιστρέφει στον Πολυχώρο Ιερά Οδός 13, σε ένα τριήμερο που συγκεντρώνει την ελίτ των stand up comedians. Από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Μαΐου μια στρατιά αγαπημένων Ελλήνων κωμικών έχει ετοιμάσει ολοκαίνουργιες παραστάσεις που θα δεις πρώτος εσύ στο φεστιβάλ: Ο Λάμπρος Φισφής, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, o Δημήτρης Δημόπουλος είναι μόνο μερικοί από αυτούς…

Ταυτόχρονα θα δεις και πράγματα που δεν έχουν ξανασυμβεί – και ούτε θα ξανασυμβούν. Ο Tonis Sfinos θα ανέβει στο stage του Πολυχώρου Ιερά Οδός 13, σε ένα κωμικό performance φτιαγμένο αποκλειστικά για το Athens Comedy Festival (ναι, ναι, θα φέρει και τους Playmates να τραγουδήσουν μαζί του). Ταυτόχρονα, στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν 8 celebrities -ονόματα δε λέμε και υπολείψεις δε θίγουμε ακόμη- για να επιδοθούν σε ένα κωμικό μπράντεφερ μέχρι τελικής πτώσης με τους Λάμπρο Φισφή και Δημήτρη Μακαλιά.

Αγόρασε τώρα το εισιτήριό σου από το viva.gr

Αλλά φέτος δεν λείπουν και οι youtubers από το Athens Comedy Festival. Οι Mikeius και Kostas Maliatsis Salas θα είναι κοντά μας με δύο stand up shows που δεν πρέπει να χάσεις. Επίσης, το Athens Comedy Festival θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την παράσταση «Stand up for U» τον ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό κωμωδίας που στηρίζει το έργο της UNICEF της Οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών που βοηθά καθημερινά εκατομμύρια παιδιά και δημιουργήθηκε από τον πρωτοπόρο stand up κωμικό, Γιώργο Χατζηπαύλου.

Μη ξεχνάτε ότι το Athens Comedy Festival φέτος αλλάζει «σπίτι» και θα φιλοξενηθεί στον Πολυχώρο Ιερά Οδό 13, ο οποίος διαθέτει 4 διαφορετικές σκηνές (GaziLive, Acro, Petrogazi και Φως), πλήρως εξοπλισμένες και με όλα τα comfort για να προσφέρουν ένα υπερθέαμα γέλιου. Και να μην ανησυχείς, έχει και πάρκινγκ και είναι και δίπλα στο μετρό!

Από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου δώστε ραντεβού με την κορυφαία κωμική διοργάνωση που έχει το κορυφαίο line up όλων των εποχών (με αλφαβητική σειρά): Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Δούκογλου, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μερόπη Καρακιουλάκη, Χρύσα Κατσαρίνη, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κώστας Μαλιάτσης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Αλίκη Τσακούμη, Δημήτρης Τσιμπίδας, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Φουντούλης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Blink Mike, Mikeus. Από τη διεθνή σκηνή, το Athens Comedy Festival θα φιλοξενήσει τους Tom Stade και Ian Moore.

Δεν χρειάζεται να διαλέξεις… Απλά κλείσε τώρα θέση για όλες τις παραστάσεις στο athenscomedyfestival.gr και στο viva.gr. Εάν, δε, έχεις και κωδικό DEALSforYOU, μπορείς να πάρεις 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.

Χορηγοί του Athens Comedy Festival είναι τα Pitatakia, τα TGI Fridays™ και η Schweppes.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" σε μία και μοναδική παράσταση

Η καυστική, αλλά πάντα χαρούμενη και ξεκαρδιστική, σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου ζωντανά στο Christmas Theater!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

"Περιμένοντας τον Γκοντό": Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση με το αριστούργημα του Μπέκετ

Ο καταξιωμένος διεθνώς Έλληνας σκηνοθέτης και το έργο σταθμός του 20ού αι για πρώτη φορά στη σκηνή της Στέγης σε μια μεγάλη συμπαραγωγή του Emillia Romagna Teatro.

Η Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου έρχεται ξανά στο Εθνικό Θέατρο

Τρεις παραγωγές από την Κύπρο "ταξιδεύουν" αυτόν τον Μάιο στην Αθήνα και τη σκηνή "Νίκος Κούρκουλος" του Εθνικού.

Updated | Πέντε θέατρα αποχαιρετούν έξι παραστάσεις

Έργα μερικών από τους καλύτερους Έλληνες συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου, Άκης Δήμου, Γιάννης Τσίρος), ένα του Φλομπέρ αλλά και μία διαδραστική κωμωδία κατεβάζουν αυλαία την Κυριακή των Βαΐων.

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα": Ελλάδα και Τουρκία ανεβάζουν από κοινού την ερωτική τραγωδία του Σαίξπηρ

Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου της Τουρκίας και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ετοιμάζεται αυτή την περίοδο πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα κλασικά κείμενα της παγκόσμιας δραματουργίας.

"Ένας εχθρός του λαού": Η Γεωργία Μαυραγάνη σκηνοθετεί Ίψεν

Το θέατρο Ρεκτιφιέ υποδέχεται τη νέα δουλειά της σκηνοθέτριας πάνω σε ένα έργο πολιτικό, όπου ένας γιατρός που αμφισβητεί την πλειοψηφία αποκηρύσσεται ως "εχθρός του λαού".

Θέατρο Σταθμός: Συνεχίζει με φόρα και το Μάιο

Συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους και μετά τις διακοπές του Πάσχα τέσσερις παραγωγές, ενώ το θέατρο φιλοξενεί επίσης μία σημαντική παράσταση της περιφέρειας.