Και τα παιδιά πάνε Επίδαυρο!

Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά στην Επίδαυρο; Να δείτε που φέτος, μετά την παράσταση στην Επίδαυρο, τα παιδιά σας θα ξέρουν περισσότερα από εσάς για το έργο που μόλις είδατε!

Και τα παιδιά πάνε Επίδαυρο!

Να δείτε που φέτος, μετά την παράσταση στην Επίδαυρο, τα παιδιά σας θα ξέρουν περισσότερα από εσάς για το έργο που μόλις είδατε! Και αυτό γιατί το Φεστιβάλ Αθηνών καθιερώνει προγράμματα δημιουργικής καλοκαιρινής απασχόλησης τα οποία θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Ξενία Επιδαύρου, την ώρα της παράστασης στο αρχαίο θέατρο. Τα προγράμματα (τα οποία αφορούν παιδιά 4 – 12 ετών) περιλαμβάνουν θέατρο, κίνηση, μουσική και εικαστικά που παίρνουν έμπνευση από τα θέματα της εκάστοτε παράστασης και με ενότητες χωρισμένες και διαμορφωμένες, ανάλογα με το γνωστικό και ηλικιακό επίπεδο των παιδιών. Πληροφορίες: www.greekfestival.gr Κόστος συμμετοχής: € 5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Κάποιος να με προσέχει": Για πρώτη φορά στη χώρα μας σε σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου

Με μια ισχυρή τριανδρία: Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Μάριζας, Πήτερ Ραντλ, ανεβάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας το "Κάποιος να με προσέχει" του Φράνκ Μακ Γκίνες η Αθανασία Καραγιαννοπούλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

Η "Ζιζέλ" από την Οδησσό στη σκιά της Ακρόπολης

Το όνειρο κάθε χορεύτριας είναι να ερμηνεύσει τη "Ζιζέλ" του Αντόλφ Αντάμ. Το χορογραφικό αριστούργημα της ρομαντικής περιόδου, ζωντανεύει από το Μπαλέτο και την Ορχήστρα της Εθνικής Όπερας της Οδησσού στο Ηρώδειο, την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου.

"Ταξιδέψτε με το Εθνικό Θέατρο" στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια νέα έκθεση του Εθνικού σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καταργεί κάθε είδους σύνορα μέσω της τέχνης.

"Ποντικοπαγίδα": Νέες Φωτογραφίες από τον ανανεωμένο θίασο

Νέα πρόσωπα μπαίνουν φέτος στο καστ της επιτυχημένης παράστασης σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή που ξεκινά σε λίγες μέρες, η οποία μεταφέρει το θρυλικό μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι από τα 50’s σε μια απομονωμένη πανσιόν στην Ελλάδα κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 90’.

Η "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" στο Ηρώδειο

Η παράσταση που παρακολούθησαν στην Επίδαυρο περισσότεροι από 15.000 θεατές με τη Μαρία Πετεβή στον ομώνυμο ρόλο ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Ηρώδειο.

Καταιγισμός θεατρικών επαναλήψεων στις σκηνές της Αθήνας

Συγκεντρώσαμε τις 23 παραστάσεις που σηκώνουν ξανά αυλαία αυτή την εβδομάδα (29/9-5/10) και αξίζει να τις αναζητήσετε.

Στο Άττις συνεχίζεται η "Αναφορά για μια Ακαδημία" του Κάφκα

Η παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν σε σκηνοθεσία του Σάββα Στρούμπου ανεβαίνει ξανά τον Νοέμβριο.