100 παραστάσεις με 50% στο αθηνόραμα Club

Κωμωδία ή δράμα; Πειραματικό ή mainstream; Το Σαββατοκύριακο ή το Δευτερότριτο; Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, το Αθηνόραμα Club είναι εδώ για να καλύψει κάθε επιλογή.

100 παραστάσεις με 50% στο αθηνόραμα Club

Κωμωδία ή δράμα; Πειραματικό ή mainstream; Το Σαββατοκύριακο ή το Δευτερότριτο; Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, το Αθηνόραμα Club είναι εδώ για να καλύψει κάθε επιλογή.

100 παραστάσεις με 50% στο αθηνόραμα Club - εικόνα 1
«Λαμπεντούζα»

Το τέλος της σεζόν πλησιάζει, το Aθηνόραμα Club παραμένει εδώ. Σε λίγες εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων 9/4, οι περισσότερες παραστάσεις της φετινής σεζόν ρίχνουν αυλαία.

Σπεύσατε, για όσες δεν θέλετε να χάσετε: από την «Λαμπεντούζα» (Θέατρο του Νέου Κόσμου) μέχρι το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» («Αλέκος Αλεξανδράκης»-Ριάλτο), από το «The Curing room» (Vault) μέχρι «Το στρίψιμο της βίδας» (Άνεσις) και από τα «Αμάραντα» (Faust) μέχρι το «Νύφη Κουράγιο» (Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη»), συνολικά 100 παραστάσεις είναι, αυτήν την εβδομάδα, στο Αθηνόραμα Club, εξασφαλίζοντας στα μέλη προνομιακή είσοδο με 50% έκπτωση (2 εισιτήρια στην τιμή του ενός).

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» στο έντυπο «αθηνόραμα» ή στο site www.athinorama.gr (βλπ. στήλη «Οδηγός Θεάτρου»). Γίνετε μέλος και αποκτήστε την κάρτα του «αθηνόραμα Club» μπαίνοντας στο www.athinoramaclub.gr ή τηλεφωνώντας στο 2107450114.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Η ράβδος": Ο Δημήτρης Καταλειφός στο ιστορικό "Αμφιθέατρο" με έργο του Μαρκ Ρέιβενχιλ

Το θεατρικό του επιδραστικότερου εκπροσώπου του "in-yer-face theatre" για τη βία, την εξουσία, τον εκφοβισμό και πολλά ακόμη σημαντικά θέματα, επέλεξε να ανεβάσει ο Γιώργος Σκεύας με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο ηθοποιό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/01/2023

"Meursault": Ο "Ξένος" του Καμί μέσα από ένα μινιμαλιστικό σύμπαν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η σκηνοθέτις Ελένη Παππά, απόφοιτη του πρώτου τμήματος σκηνοθεσίας του Εθνικού Θεάτρου ανεβάζει τη δική της εκδοχή πάνω στο λογοτεχνικό αριστούργημα του νομπελίστα συγγραφέα.

Η Λάρισα επιμένει πολιτιστικά

Βρεθήκαμε για μία ημέρα στη Λάρισα με αφορμή την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου "Ο επιθεωρητής" και αναμεταδίδουμε.

"Σουέλ": Σύγχρονη τραγικωμωδία για τα παιχνίδια της μοίρας

Μια μακρινή απόγονος παριανών πειρατών, βασανίζεται από τον φόβο μήπως η υιοθετημένη της κόρη ανακαλύψει την αλήθεια για τους βιολογικούς της γονείς...

Ο ηθοποιός Σαράντος Γεωγλερής για τη "βιολογική ανάγκη" του θεάτρου, τα παράδοξα της ζωής και τη δυνατότερη εμπειρία του στο σανίδι

Ο Σαράντος Γεωγλερής πρωταγωνιστεί στις παραστάσεις "Αθώος ή Ένοχος" και "39 σκαλοπάτια". Τον γνωρίζουμε μέσα από 10 + 1 ερωτήσεις.

"Ζακ / Zackie Oh! A Queen Story": Ο Ζακ Κωστόπουλος μέσα από έναν θεατρικό ιμπρεσιονιστικό πίνακα

Το έργο εμπνευσμένο από τον νεαρό LGBTQI+ ακτιβιστή επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον.

"Άκρως συμπαντικό": Συνεχίζεται με επιτυχία η μαύρη κωμωδία της Σάρλοτ Τζόουνς

Η Μπέσσυ Μάλφα, ο Κώστας Καζανάς, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Τζούλι Τσόλκα και ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής συναντιούνται στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για κάτι… Άκρως Συμπαντικό!