Τι ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΠΙΣΝ για την παραίτηση Κιμούλη

Δείτε τι ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΠΙΣΝ για την παραίτηση Κιμούλη.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Καλλιθέα, 17 Μαρτίου 2017

Το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρέλαβε στις 16/03/2017 την ηλεκτρονική επιστολή παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Γ. Κιμούλη.
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (17/03/2017), το Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

1. Εκφράζει τη λύπη του για την παραίτηση του κ. Γ. Κιμούλη.

2. Να δοθεί στη δημοσιότητα το Πρακτικό Συνεδρίασης Δ.Σ. ΚΠΙΣΝ της 10/03/2017 που ρυθμίζει τις αρμοδιότητες των μελών του και το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα.

3. Σημειώνει ότι κατά την ολιγοήμερη άσκηση των καθηκόντων του, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ν. Μανωλόπουλος ενεργεί χωρίς καμία υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, με συχνή διαβούλευση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. Ιδιαίτερα, αναφορικά με την έκδοση του Δελτίου Τύπου της 15/03/2017, διαφωνία εκφράστηκε μόνο από τον κ. Γ. Κιμούλη.

4. Αναφορικά με τη διαφάνεια, παραπέμπει στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου της 15/03/2017 όπου επαναλαμβάνεται η ομόφωνη, από κοινού με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δέσμευσή του για λειτουργία με πλήρη διαφάνεια και άκρα προσοχή στην οικονομική διαχείριση, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που του δόθηκαν από τον μέτοχο της ΚΠΙΣΝ Α.Ε, την Ελληνική Πολιτεία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
11/08/2022

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.

Ο Δημήτρης Λάλος στο ρόλο του Σοπέν

Η Συμφωνική Ορχήστρα της Όπερας της Βαρσοβίας με σολίστ την πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου συντροφεύουν τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο στην παράσταση-συναυλία που θα δούμε στο Ηρώδειο.

Πού θα δούμε την sold out "Αντιγόνη";

Πάνω από 18.000 θεατές παρακολούθησαν στην Επίδαυρο την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις. Μάθετε πού αλλού θα παιχτεί η πολυσυζητημένη παράσταση.