Δείτε τη βραβευμένη «Παράλειψη» με το αθηνόραμα Club

Μια από τις παραστάσεις-μικρά διαμάντια του χειμώνα επαναλαμβάνεται και το αθηνόραμα Club σας προτείνει να τη δείτε με έκπτωση 50% τη μαύρη αργεντίνικη κωμωδία «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» στο Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας.

Δείτε τη βραβευμένη «Παράλειψη» με το αθηνόραμα Club

Μια από τις παραστάσεις-μικρά διαμάντια του χειμώνα επαναλαμβάνεται και το αθηνόραμα Club σας προτείνει να τη δείτε με έκπτωση 50%: τη μαύρη αργεντίνικη κωμωδία «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» στη Β΄ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας.

Δείτε τη βραβευμένη «Παράλειψη» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Η μαγκιόρα γιαγιά, η θεότρελη μαμά και τα παρανοϊκά –για διαφορετικούς λόγους το καθένα- παιδιά της οικογένειας Κόλεμαν έχουν πολλά να μας πουν… Κι έτσι, ανάμεσα στις χιλιάδες παραστάσεις της σεζόν, μια low-budget μαύρη κωμωδία από την Αργεντινή με θέμα τις απανωτές κρίσεις που βιώνει μια λαϊκή οικογένεια του Μπουένος Άιρες, σε μια παράσταση διάρκειας μόλις 90΄, ανεβασμένη βάσει δυναμικά ενορχηστρωμένων αυτοσχεδιασμών, με συντελεστές που δεν είναι ευρέως γνωστοί, ξεχώρισε.

Η μαύρη κωμωδία του Κλαούντιο Τολκατσίρ «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» έχει λάβει πάμπολλα βραβεία και παίζεται ανά τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία από το 2006 που γράφτηκε. Το έργο ανεβαίνει φέτος στην Αθήνα σε πανελλήνια πρώτη (μετάφρ.: Μαρία Χατζηεμμανουήλ ), στην ευαίσθητη, λεπτοδουλεμένη στους κώδικές της σκηνοθεσία της Μαριτίνας Πάσσαρη κι όπως σημειώνει στην κριτική της στο «α» η Ιλειάνα Δημάδη: «η κωμικοτραγική παράνοια και οι ‘παραλείψεις’ της οικογένειας Κόλεμαν δεν είναι μόνο ιδιωτικές, ούτε αποκλειστικά αργεντίνικες. Απηχούν τη συλλογική «κατάντια» των λαϊκών στρωμάτων. Η ανέχεια, η απόγνωση, οι αυτοκαταστροφικές τάσεις, η άρνηση ανάληψης ευθυνών και ακόμη πολλές «παραλείψεις» των Κόλεμαν είναι οικείες μες στο σουρεαλισμό τους».

Η παράσταση, μετά την επιτυχία που σημείωσε την πρώτη σεζόν και στην Αθήνα, επιστρέφει στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας-Β’ σκηνή, από τις 10 Μαρτίου, για λίγες μόνο παραστάσεις και τα μέλη του Αθηνόραμα Club μπορούν να τη δουν με έκπτωση 50% (δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός).

Βρες εδώ όλες τις παραστάσεις που μπορείς να δεις με έκπτωση 50% με το αθηνόραμα Club.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αλέξιος Κοτσώρης: "Η καταστροφή από έρωτα είναι αυτή που αξίζει να ζήσεις"

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά στο "α" με αφορμή την παράσταση "Υπόθεση Παραντάιν" του Ρόμπερτ Χίτσενς που σκηνοθετεί στο Αγγέλων βήμα. Το έργο μιλά για μια γυναίκα που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον τυφλό σύζυγό της. Την υπεράσπισή της αναλαμβάνει ένας νεαρός δικηγόρος, που αν και παντρεμένος, την ερωτεύεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
05/12/2023

"Όλοι εμείς πουλιά": Στο Εθνικό Θέατρο σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος το βραβευμένο έργο του Ουαζντί Μουαουάντ

Σε πανελλήνια πρώτη ανεβαίνει το έργο που πραγματεύεται την έννοια της ταυτότητας ως στοιχείο αυτοπροσδιορισμού, αλλά και ως κίνδυνο εγκλωβισμού μέσα σε δύσκαμπτα πλαίσια που μας έχουν επιβληθεί από την καταγωγή, τη θρησκεία, τις παραδόσεις, την οικογένεια και τον εαυτό μας.

Αναστασία Τσούτση, τι έχεις να πεις σε όσους ακόμη αναρωτιούνται "Γιατί τώρα";

Η σκηνοθέτρια και μέλος της ομάδας "Ανδρομέδα" μιλά, με αφορμή την παράσταση θεάτρου-ντοκουμέντο που ανεβαίνει στο 104, για το #metoo, τον λόγο που ασχολείται θεατρικά με ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα και τον ρόλο του θεάτρου στην αλλαγή της κοινωνίας μας.

"Παραβάσεις" στο ΚΠΙΣΝ: Η Μαρία Σκουλά διαβάζει το διήγημα "Ο Ντέτεκτιβ" του Δημήτρη Χατζή

Φέτος, με τον γενικό τίτλο "Παραβάσεις/Αναγνώσεις", το θεατρικό αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει στον πυρήνα της σκηνικής ανάγνωσης και αντλεί έμπνευση από τον Καβαφικό στίχο "ιδανικές φωνές κι αγαπημένες".

Φεστιβάλ Brandhaarden: Η Στέγη επίτιμη καλεσμένη στο σπουδαίο φεστιβάλ του Άμστερνταμ

Η ραχοκοκαλιά του πρόσφατου θεατρικού προγραμματισμού της Στέγης συμμετέχει στο αφιέρωμα.

"Ψάρια στη γυάλα": Ένα φεμινιστικό έργο έρχεται με νέα ματιά στο Θέατρο "Μπέλλος"

Μέσα από τα μάτια τεσσάρων νέων ηθοποιών βλέπουμε μια εποχή́ που οι γυναίκες παρακολουθούν την ανδρική́ κούρσα ταχύτητας από́ τις κερκίδες.

Η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Αβδελιώδη παρουσιάζει δύο αριστουργηματικά έργα

Στο Studio New Star Art Cinema ο διακεκριμένος σκηνοθέτης ανεβάζει τη "Γυναίκα της Ζάκυνθος" του Διονυσίου Σολωμού και τα έργα "Όνειρο στο κύμα" και Έρως Ήρως" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.