Δείτε τη βραβευμένη «Παράλειψη» με το αθηνόραμα Club

Μια από τις παραστάσεις-μικρά διαμάντια του χειμώνα επαναλαμβάνεται και το αθηνόραμα Club σας προτείνει να τη δείτε με έκπτωση 50% τη μαύρη αργεντίνικη κωμωδία «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» στο Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας.

Δείτε τη βραβευμένη «Παράλειψη» με το αθηνόραμα Club

Μια από τις παραστάσεις-μικρά διαμάντια του χειμώνα επαναλαμβάνεται και το αθηνόραμα Club σας προτείνει να τη δείτε με έκπτωση 50%: τη μαύρη αργεντίνικη κωμωδία «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» στη Β΄ Σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας.

Δείτε τη βραβευμένη «Παράλειψη» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Η μαγκιόρα γιαγιά, η θεότρελη μαμά και τα παρανοϊκά –για διαφορετικούς λόγους το καθένα- παιδιά της οικογένειας Κόλεμαν έχουν πολλά να μας πουν… Κι έτσι, ανάμεσα στις χιλιάδες παραστάσεις της σεζόν, μια low-budget μαύρη κωμωδία από την Αργεντινή με θέμα τις απανωτές κρίσεις που βιώνει μια λαϊκή οικογένεια του Μπουένος Άιρες, σε μια παράσταση διάρκειας μόλις 90΄, ανεβασμένη βάσει δυναμικά ενορχηστρωμένων αυτοσχεδιασμών, με συντελεστές που δεν είναι ευρέως γνωστοί, ξεχώρισε.

Η μαύρη κωμωδία του Κλαούντιο Τολκατσίρ «Η παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν» έχει λάβει πάμπολλα βραβεία και παίζεται ανά τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία από το 2006 που γράφτηκε. Το έργο ανεβαίνει φέτος στην Αθήνα σε πανελλήνια πρώτη (μετάφρ.: Μαρία Χατζηεμμανουήλ ), στην ευαίσθητη, λεπτοδουλεμένη στους κώδικές της σκηνοθεσία της Μαριτίνας Πάσσαρη κι όπως σημειώνει στην κριτική της στο «α» η Ιλειάνα Δημάδη: «η κωμικοτραγική παράνοια και οι ‘παραλείψεις’ της οικογένειας Κόλεμαν δεν είναι μόνο ιδιωτικές, ούτε αποκλειστικά αργεντίνικες. Απηχούν τη συλλογική «κατάντια» των λαϊκών στρωμάτων. Η ανέχεια, η απόγνωση, οι αυτοκαταστροφικές τάσεις, η άρνηση ανάληψης ευθυνών και ακόμη πολλές «παραλείψεις» των Κόλεμαν είναι οικείες μες στο σουρεαλισμό τους».

Η παράσταση, μετά την επιτυχία που σημείωσε την πρώτη σεζόν και στην Αθήνα, επιστρέφει στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας-Β’ σκηνή, από τις 10 Μαρτίου, για λίγες μόνο παραστάσεις και τα μέλη του Αθηνόραμα Club μπορούν να τη δουν με έκπτωση 50% (δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός).

Βρες εδώ όλες τις παραστάσεις που μπορείς να δεις με έκπτωση 50% με το αθηνόραμα Club.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Αντιγόνη" η εν βαρβάροις: Τελικά ποια Επίδαυρο θέλουμε;

Ποδοβολητά, λογομαχίες, φωνές και αναμένες οθόνες μετέφεραν την τραγωδία από την ορχήστρα στο κοίλον στο πρόφατο ανέβασμα της "Αντιγόνης".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
11/08/2022

Αντιγόνη

Ο Λιθουανός σκηνοθέτης δίνει την προσωπική ερμηνεία του στο πιο δημοφιλές από τα αρχαία δραματικά κείμενα, διαβάζοντάς το μέσα από ένα λαϊκότροπο πρίσμα, που όμως αδικεί τη δυναμική και το ήθος του πρωτότυπου κειμένου.

Η μοντέρνα "Ελένη" του ΚΘΒΕ κατεβαίνει στην Επίδαυρο

Ήρθε η στιγμή να δούμε την "Ελένη"-Έμιλυ Κολιανδρή στην Επίδαυρο. Η τραγωδία του Ευριπίδη είναι παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου και την σκηνοθετεί ο Βασίλης Παπαβασιλείου.

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

Νέος Πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών

Η Πρύτανις κυρία Ελένη Αρβελέρ αποχώρησε από την θέση της ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και την διαδέχθηκε ο Παναγιώτης Ροϊλός.

Ο μύθος του Περσέα έγινε παράσταση

Ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο μύθο του Περσέα παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Αγίων Θεοδώρων "Νότης Περγιάλης" με ελεύθερη είσοδο.

Σε ποιο έργο θα δούμε τον Liam Ireland;

Τον ηθοποιό της νέας γενιάς, Liam Ireland, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική "Γη της ελιάς", θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Βουρνάς σε έργο του Ντένις Κέλι.