Στο θέατρο Επί Κολωνώ με 50% έκπτωση

Η υπέροχη αυλή του, η εναλλακτική ροκ αύρα του και, κυρίως, οι ωραίες παραστάσεις του, κάνουν το Επί Κολωνώ σημείο αναφοράς για τους θεατρόφιλους. Το Αθηνόραμα Club σας καλεί να δείτε τις δύο δυνατές φετινές παραγωγές του.

Στο θέατρο Επί Κολωνώ με 50% έκπτωση

Άγριος σπόρος

Κοινωνικό δράμα με πικρό χιούμορ και, ταυτόχρονα, μια αιχμηρή ανατομία του νεοέλληνα είναι το έργο του Γιάννη Τσίρου, το οποίο ανεβαίνει στη λιτή και ουσιαστική σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη με αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή τον Τάκη Σπυριδάκη. Ο τελευταίος, στο ρόλο ενός παράνομου καντινιέρη που κατηγορείται για ένα στυγερό έγκλημα, «συγκινεί με τη μετα-δραματική του τραγικότητα», όπως παρατηρεί στην κριτική της για το «α» η Μαρία Κρύου, δίνοντας τέσσερα αστέρια σε αυτήν τη στιβαρή παραγωγή-λαμπρό outsider της φετινής σεζόν. (Μέχρι 22/5).

Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17

Στο θέατρο Επί Κολωνώ με 50% έκπτωση - εικόνα 1

Στις 2 Οκτωβρίου 1944, στα 17 της χρόνια, η Αθηνά Χατζηεσμέρ ή Εσμερίδου, παιδί προσφύγων, οργανωμένη στην ΕΠΟΝ από την εφηβεία της, αφού βασανίστηκε για να καταδώσει τους συναγωνιστές της, εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, λίγες μέρες πριν την αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων από την Αθήνα. Η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη και οι συνεργάτες της «συνομιλούν» με το επαναστατικό ήθος των νέων ανθρώπων εκείνης της εποχής.

Δείτε όλες τις παραστάσεις της εβδομάδας που μπορείτε να δείτε με 50% έκπτωση (2 άτομα με 1 εισιτήριο) με το αθηνόραμα club.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε πέντε παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24/4 και ξεχωρίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Updated | Ίσα που προλαβαίνεις αυτές τις 24 θεατρικές παραστάσεις

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε έργα για κάθε γούστο που κατεβάζουν αυλαία την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου.

Το πολυταξιδεμένο "Lemon" γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στην Κεντρική Σκηνή του ΔΘΠ παρουσιάζεται η πρωτότυπη, χειροποίητη παράσταση για την απίστευτη ιστορία του πιανίστα 1900 που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περισσότεροι από 16.000 θεατές, σε μια ξεχωριστή βραδιά που θα ολοκληρωθεί με ένα ατμοσφαιρικό live από τον καταξιωμένο Σταύρο Λάντσια.

Generation lost

Η "χαμένη γενιά" των millennials διεκδικεί τη φωνή της σε ένα θεατρικό έργο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικές τους μαρτυρίες. Ανεβαίνει στη σκηνή με δόσεις αυτοαναφορικότητας και φλυαρίας, όχι όμως χωρίς θέρμη και ταλέντο.

Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος

Μια συναρπαστική ερμηνεία από τον Αργύρη Ξάφη σε ένα ενδιαφέρον σύγχρονο έργο, που με τη μορφή πολυπρόσωπης αφήγησης, προσεγγίζει ζητήματα ομοφοβίας, βίας και ενοχής μιας κλειστής κοινωνίας.

"The doctor": 11 ακόμη παραστάσεις στο Αμφι-θέατρο

Το συνταρακτικό mind game για τα όρια της πολιτικής ορθότητας και την παντοδυναμία της cancel culture σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου κατεβάζει αυλαία μέσα στον Απρίλιο.

"Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Μετά την επιτυχία στην Αθήνα και το θέατρο Βρετάνια, η παράσταση σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ασπιώτη με τον Άκη Σακελλαρίου στον ρόλο του αντισυμβατικού Τζον Κίτινγκ "μετακομίζει" στη συμπρωτεύουσα.