Παραιτήθηκε ο Ιωάννης Τροχόπουλος από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΚΠΙΣΝ

Το Δ.Σ του Κέντρου Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε ενημερώνει ότι αποδέχτηκε την παραίτησή του Ιωάννη Τροχόπουλου από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΚΠΙΣΝ και από μέλος του Δ.Σ του. 

Παραιτήθηκε ο Ιωάννης Τροχόπουλος από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΚΠΙΣΝ

Ο κύριος Τροχόπουλος έθεσε την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή από το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, όπως εστάλη στα μέλη της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ):

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.» ανακοινώνει ότι αποδέχθηκε την παραίτηση του κυρίου Γιάννη Τροχόπουλου από τις θέσεις του Γενικού Διευθυντή, Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλους του Δ.Σ.‎ της Εταιρίας που κατείχε κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Ευχαριστούμε τον κ. Τροχόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε για την πρόοδο του έργου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς του στόχους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.»

Τα αίτια της λήξης της συνεργασίας λίγους μήνες πριν παραδοθεί το έργο στο δημόσιο δεν έγιναν γνωστά.

Ο Τροχόπουλος ανέλαβε τη διεύθυνση του ΚΠΙΣΝ την 1η Ιουνίου 2012, έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση ως Διευθυντής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας η οποία βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Out of Spring": Νέες αναγνώσεις στο χορογραφικό έργο του Νιζίνσκι

Δουλεύοντας με τις έννοιες της ανασύστασης, της αντιγραφής και του αν-αρχείου, η arisandmartha επιχειρεί μια επαναπροσέγγιση του πρωτότυπου έργου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2022

Η "Γέρμα" του Λόρκα διασκευάζεται από την Art Libera

Η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας της ισπανικής υπαίθρου, εγκλωβισμένης σε ένα περιβάλλον κυριαρχούμενο από πατριαρχικές φιγούρες.

"Οικόπεδα με θέα" και all star διανομή

Ο Νικορέστης Χανιωτάκης ανεβάζει στο θέατρο Άνεσις το σπουδαίο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ που ξεγυμνώνει την αμείλικτη πλευρά του "αμερικάνικου ονείρου". Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα από την παράσταση.

"Κουρέα της Σεβίλλης": Η επιτυχία συνεχίζεται στο Ακροπόλ

Ο ταλαντούχος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξανά συναντά τον εμβληματικό ρόλο του Φίγκαρο στον περίφημο "Κουρέα της Σεβίλλης" του Μπομαρσέ, σε σκηνοθεσία και χορογραφίες της Σοφίας Σπυράτου.

"Ανθρώπινη φωνή": Ένας εξομολογητικός μονόλογος με τη Λουκία Μιχαλοπούλου

Στην "Ανθρώπινη φωνή" του Ζαν Κοκτό θα απολαύσουμε τη Λουκία Μιχαλοπούλου, μια ηθοποιό αφοσιωμένη, πολύτιμα δημιουργική και γενναιόδωρη, που έχει συναντηθεί θεατρικά με σημαντικούς καλλιτέχνες και έχει αξιοποιήσει την εμπειρία της αυτή με τον καλύτερο τρόπο.

Θέατρο Tempus Verum: Με ανατρεπτικό ρεπερτόριο τη νέα σεζόν 2022-23

Με σύγχρονη ματιά και νέους δημιουργούς μπαίνει στον θεατρικό χειμώνα ο θεατρικός οργανισμός του Κεραμεικού.

Το Εθνικό Θέατρο συζητάει για το #MeToo

"Το ελληνικό θέατρο στην εποχή του #MeToo" είναι το θέμα της πρώτης συζήτησης που διοργανώνει φέτος η πρώτη σκηνή της χώρας, με στόχο να θέσει επί τάπητος φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την τέχνη.