Παράταση παραστάσεων για τη «Μεγάλη Χίμαιρα»

Η «Μεγάλη Χίμαιρα» η sold-out παράσταση του θεάτρου Πορεία, θα παραταθεί και θα παίζεται από τέλος Φεβρουαρίου σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις «Τρεις Αδερφές» και τη «Μιράντα».

Παράταση παραστάσεων για τη «Μεγάλη Χίμαιρα»

Η «Μεγάλη Χίμαιρα» η sold-out παράσταση του θεάτρου Πορεία, θα παραταθεί και θα παίζεται από τέλος Φεβρουαρίου σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις «Τρεις Αδερφές» και τη «Μιράντα» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 17.00.

Παράταση παραστάσεων για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» - εικόνα 1

Παράλληλα το θέατρο Πορεία ανακοινώνει ότι η «Μιράντα» η σκηνική σύνθεση του Όσκαρας Κουρσουνόβας βασισμένη στην Τρικυμία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που χωρίς άλλο αποτελεί ήδη μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και το κοινό επευφημεί τις ερμηνείες της Ιωάννας Παππά και του Λαέρτη Μαλκότση, συνεχίζει τις παραστάσεις της και μετά τις 17 Ιανουαρίου και θα παίζεται σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τις «Τρεις Αδερφές» και την Μεγάλη Χίμαιρα» κάθε Τρίτη και Κυριακή. Τέλος, ανακοινώνεται ότι άρχισε η προπώληση για τις «Τρεις Αδερφές».

Εισιτήρια διατίθενται ήδη με προσφορά προπώλησης Α/Β ζώνης 15€ έως την ημέρα της πρεμιέρας στις 17/2.

Θέατρο Πορεία
Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69
Πλατεία Βικτωρίας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Δυνατό το ξεκίνημα της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού με την "Τοπογραφία θανάτου ή Ας μην ξεχάσουμε"

Χαρά, λύπη, θυμό, ελπίδα…όλα όσα νιώσαμε στην περιπατητική παράσταση "Τοπογραφία θανάτου ή Ας μην ξεχάσουμε" της Μπρικένα Γκίστο, ωραίο δείγμα παράστασης-ντοκουμέντο, που αναψηλαφεί πληγές της πόλης με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
27/11/2022

Φίλιππος Σοφιανός: "Χρήσιμο είναι το θέατρο που μπαίνεις μέσα και δεν βγαίνεις ήσυχος"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης με σημαντική καριέρα στο χώρο του θεάτρου του σινεμά και της τηλεόρασης επιζητά ένα χρήσιμο θέατρο που δεν στοχεύει στη διασκέδαση, αλλά στην ψυχαγωγία και με αφορμή την "Ολεάννα" του Ντέιβιντ Μάμετ που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Άνεσις, μιλά στο "α" για το αριστοτεχνικά γραμμένο έργο που αγγίζει το επίκαιρο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της έλλειψης επικοινωνίας.

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.