«Κουρδιστό πορτοκάλι» και 70 ακόμη παραστάσεις με 50% έκπτωση

Με νέο πρωταγωνιστή τον εκρηκτικό Κωνσταντίνο Ασπιώτη, συνεχίζεται απτόητη η μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Κακλέα. Αυτήν την εβδομάδα, οι κάτοχοι της κάρτας Αθηνόραμα Club έχουν προνομιακή είσοδο σε αυτήν την παράσταση, καθώς και σε ακόμη …εβδομήντα!

«Κουρδιστό πορτοκάλι» και 70 ακόμη παραστάσεις με 50% έκπτωση

Με νέο πρωταγωνιστή τον εκρηκτικό Κωνσταντίνο Ασπιώτη, συνεχίζεται απτόητη η μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Κακλέα. Αυτήν την εβδομάδα, οι κάτοχοι της κάρτας Αθηνόραμα Club έχουν προνομιακή είσοδο σε αυτήν την παράσταση, καθώς και σε ακόμη …εβδομήντα!

«Κουρδιστό πορτοκάλι» και 70 ακόμη παραστάσεις με 50% έκπτωση - εικόνα 1

Οι ακραίες περσόνες ταιριάζουν πολύ στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, ο οποίος μας κατέπληξε πέρυσι με την ασυναγώνιστη ερμηνεία του στο «Rocky Horror Show». Φέτος, στην ανανεωμένη σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα πάνω στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι», ο Ασπιώτης μεταμορφώνεται στον παρανοϊκό Άλεξ που επιδίδεται σε πράξεις βίας χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, συλλαμβάνεται και τελικά υποβάλλεται σε μια «θεραπεία» που δεν είναι τίποτε άλλο από πλύση εγκεφάλου-συμμόρφωση σε ένα απολυταρχικό status quo. O κεντρικός ήρωας του περίφημου αυτού δυστοπικού μυθιστορήματος του Άντονι Μπέρτζες, το οποίο έγινε ακόμη πιο διάσημο από την ταινία του Στάνλευ Κιούμπρικ, έχει στο μυαλό όλων τη μορφή του κινηματογραφικού πρωταγωνιστή Μάλκολμ ΜακΝτάουελ. Πριν από δύο χρόνια, όμως, ο Άρης Σερβετάλης έδωσε μια καθηλωτική θεατρική ερμηνεία, για την οποία διακρίθηκε στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του "α". Όλα δείχνουν πως τώρα ήρθε η ώρα να μας καθηλώσει και ο νέος πρωταγωνιστής της αγριεμένης σκηνοθεσίας του Γιάννη Κακλέα, η οποία, με τη λογική του «ζωντανού κόμικς», την έντονη κινησιολογία και το γκροτέσκο ύφος οδηγεί τους ηθοποιούς σε ερμηνευτικά ρεσιτάλ, μετατρέποντας ταυτόχρονα το «Κουρδιστό πορτοκάλι» σε αξέχαστη θεατρική εμπειρία για το κοινό.

Αυτήν την εβδομάδα, εκτός από το «Κουρδιστό πορτοκάλι», εβδομήντα ακόμη παραστάσεις περιμένουν τους θεατρόφιλους-μέλη του Αθηνόραμα Club, εξασφαλίζοντάς τους προνομιακή είσοδο: δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, δηλαδή 50% έκπτωση στα καλύτερα θεάματα της σεζόν.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» στο έντυπο «αθηνόραμα» ή στο site www.athinorama.gr (βλ. στήλη «Οδηγός Θεάτρου»).
Γίνετε μέλος και αποκτήστε την κάρτα του «αθηνόραμα Club» μπαίνοντας εδώ ή τηλεφωνώντας στο 2107450114.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ο αποτυχημένος

Μελετημένη, καλοκουρδισμένη και καλοπαιγμένη παράσταση που καταφέρνει να μετατρέψει το μυθιστόρημα ενός από τους πλέον "δύστροπους" συγγραφείς σε σκηνικό ποίημα. | Powered by Uber

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
25/04/2024

"Μπιζζζ….!" στο Επί Κολωνώ: Γνωρίζουμε 4 νέες ομάδες που διακρίθηκαν στο φεστιβάλ Off-Off Athens

Το νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου προσγειώνεται στο θέατρο Επί Κολωνώ και μοιράζεται μαζί μας τα πρώτα της βήματα και τις πρώτες τις επίσημες θεατρικές δουλειές. Πάμε να τους ακούσουμε!

Η "Ωραία κοιμωμένη" έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής

135 χρόνια μετά την πρώτη του πρεμιέρα έρχεται από την παραμυθένια Πράγα το υπέροχο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι με την αυθεντική χορογραφία του Μαριούς Πετιπά κι ερμηνείες από διάσημους σολίστ του εξωτερικού.

"Το μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας": Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στο Αυλαία

Ο πολυχώρος του Πειραιά θα υποδεχτεί για δύο Κυριακές και δύο Δευτέρες το έργο που βασίζεται σε βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά.

Ζουζέπ Μαρία Μιρό: "Η προσπάθειά ενός σώματος να απελευθερωθεί είναι ήδη μια μορφή ελευθερίας"

Στην Καταλονία μας μετέφερε νοερά η συζήτηση που είχαμε με τον συγγραφέα του μονολόγου "Το πιο όμορφο σώμα που έχει υπάρξει ποτέ σε αυτό το μέρος" που ερμηνεύει ο Αργύρης Ξάφης στο Θησείον. Μάθετε όλα όσα είπαμε μαζί του για την ομορφιά, την επιθυμία αλλά και την αφιέρωση της ελληνικής μετάφρασης στ@ δολοφονημέν@ Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh.

Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα: Αυτές είναι οι τρεις παραστάσεις του που κατεβάζουν αυλαία

Μία φουτουριστική παράσταση αλλά και δύο έργα που απευθύνονται στους μικρούς θεατές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον χώρο την Κυριακή των Βαΐων.

Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου: Ολοκληρώθηκε η σημαντική πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Oι φοιτήτριες σκηνοθεσίας Γεωργία Διάκου, Αριάδνη Ζούπινα, Αλεξία Παραμύθα και Ειρήνη Σεβαστοπούλου, που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Πανεπιστημιακού Θεάτρου στην Ελευσίνα, μιλούν στο "α".