Στη Στέγη με 13€

Αγοράζοντας τα εισιτήρια σας δύο μήνες πριν την πρεμιέρα, βλέπετε δέκα μεγάλες παραγωγές της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών σε τιμές που ξεκινούν από τα 13€. 

Στη Στέγη με 13€

Αγοράζοντας τα εισιτήρια σας δύο μήνες πριν την πρεμιέρα, βλέπετε δέκα μεγάλες παραγωγές της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών σε τιμές που ξεκινούν από τα 13€. 

Στη Στέγη με 13€ - εικόνα 1

«Early Bird Special»: έτσι λέγεται η νέα ζώνη εισιτηρίων της Στέγης. Σύνθημά της; «Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά». Γιατί, όπως μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι, μπορείτε να εξασφαλίσετε 30% έκπτωση και τις καλύτερες θέσεις στην πλατεία της Κεντρικής Σκηνής. Μόνη προϋπόθεση; Να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας δύο μήνες πριν την πρεμιέρα. Η προσφορά αφορά προς το παρόν δέκα μεγάλες παραγωγές της Στέγης, με πρώτη-πρώτη την αναβίωση της εμβληματικής μινιμαλιστικής χορευτικής περφόρμανς της Λουσίντα Τσάιλντς «Available Light» στα σκηνικά του αρχιτέκτονα-σταρ Φρανκ Γκέρυ και με τη μουσική του Τζων Άνταμς (στις 5-7/12). Η προπώληση έχει μόλις ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 6/11, με τιμές 13 - 18 - 25 - 32 €.

Υπάρχουν δύο ακόμη «Early Bird Specials» για τον Oκτώβριο: το χοροθέαμα συνοδεία κονγκολέζικης μουσικής «Coup Fatal» (στις 17-19/12) του φημισμένου χορογράφου Αλαίν Πλατέλ της ομάδας Les Ballets C de la B, με την προπώληση να ισχύει ήδη και μέχρι και τις 18/11, σε τιμές 13-20 €, καθώς και η «χριστουγεννιάτικη» όπερα για όλες τις ηλικίες «Η Βασίλισσα του Χιονιού» (στις 22-30/12) δια χειρός του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Θοδωρή Αμπαζής. Η προπώληση μόλις ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι και τις 23/11, σε τιμές 13-20 €.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Φίλιππος Σοφιανός: "Χρήσιμο είναι το θέατρο που μπαίνεις μέσα και δεν βγαίνεις ήσυχος"

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης με σημαντική καριέρα στο χώρο του θεάτρου του σινεμά και της τηλεόρασης επιζητά ένα χρήσιμο θέατρο που δεν στοχεύει στη διασκέδαση, αλλά στην ψυχαγωγία και με αφορμή την "Ολεάννα" του Ντέιβιντ Μάμετ που ανεβαίνει για 2η χρονιά στο θέατρο Άνεσις, μιλά στο "α" για το αριστοτεχνικά γραμμένο έργο που αγγίζει το επίκαιρο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και της έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΠΑΣΙΑΛΟΥΔΗ
27/11/2022

Ψάχνεις αφορμή να δεις τη "Μαύρη σαμπούκα" στο θέατρο Ζίνα;

Ρωτήσαμε τον Τόλη Παπαδημητρίου, συγγραφέα και σκηνοθέτη της τρελής κωμωδίας, να μας δώσει τέσσερις λόγους για να δούμε την παράσταση και να τι μας είπε.

Ο "Οίκος των Χοίρων" του Αριστείδη Αντονά στο Θέατρο Φωλιά

Ένα αλληγορικό έργο για όσα συμβαίνουν δίπλα μας κι κάνουμε πως δε βλέπουμε.

Η "Φράνσις" στο Θέατρο Παραμυθίας

Η παράσταση που δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις Φάρμερ, η οποία αποτελεί μια καταγγελία για το σύστημα και τις σχέσεις που χειραγωγούν τον άνθρωπο, έρχεται στο θέατρο Παραμυθίας.

"Μάγισσες | Μέρος 3ο: Επιδόρπιο": Μια λυρική παράσταση για την έμφυλη βία

Η παράσταση του Θανάση Δόβρη ερευνά τη θέση της γυναίκας όπως αυτή εκφράζεται διαχρονικά μέσα από κείμενα ιστορικά ή μέσα από την ελληνική παράδοση.

Μπορούν να εκφραστούν χορευτικά τα πολυπλανητικά όντα και η νοηματική γλώσσα;

Πρεμιέρα για τις χορευτικές ομάδες Synthesis 748 Dance Co και Surface Area Dance. Αυτές είναι οι παραστάσεις που παρουσιάζουν.

Η "Τρελή του Σαγιό" από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη ταυτόχρονη συμμετοχή κωφών και ομιλούντων ηθοποιών, με τη χρήση του σωματικού θεάτρου, της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της φωνητικής ερμηνείας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της γαλλικής κουλτούρας.