Παρουσίαση του βιβλίου "Από τη μεριά του προβάτου" στην Artens

Η συλλογή διηγημάτων της Δέσποινας Χαραλάμπους παρουσιάζεται σε μία ανοικτή συζήτηση.

Από τη μεριά του προβάτου στη μεριά του αναγνώστη

Οι εκδόσεις "Γραφή" και ο Πολιτιστικός Οργανισμός "Artens" προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου (συλλογή διηγημάτων) της Δέσποινας Χαραλάμπους, "Από τη μεριά του προβάτου". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στη σχολή Artens το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ.

Όπως λέει και η συγγραφέας, πρόκειται για "απρόβλεπτες μικρές ιστορίες σαν τη μέρα σας που ξεκίνησε ασυνήθιστα, που ίσως να σας ξεβολεύει, αλλά που μπορεί να αποδειχθεί ότι άξιζε τον κόπο".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ξένια Γεωργοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Χρήστος Μήτσης, κριτικός Κινηματογράφου, Κατερίνα, Μαραγκουδάκη, διευθύντρια Φωτογραφίας, υπεύθυνη σχεδιασμού Θεατρικών Φωτισμών. Αποσπάσματα θα διαβάσουν και οι: Στέλα Φυρογένη, ηθοποιός, Αλεξάνδρα Βερύκοκου, ποιήτρια, Σοφία Γεωργιάδου, φιλόλογος - ηθοποιός. Την εκδήλωση συντονίζει η Μιράντα Χρυσομάλλη, συγγραφέας και συνεργάτιδα των εκδόσεων "Γραφή". Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τη συγγραφέα και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κρασί και μουσική.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μοναδικές καλοκαιρινές ξεναγήσεις στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος

Το μουσείο υποδέχεται το καλοκαίρι διοργανώνοντας ειδικές κατευθυνόμενες περιηγήσεις στις εκθέσεις του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/06/2024

Μια εικαστική εγκατάσταση στο Καλλιμάρμαρο επανεξετάζει τις απαρχές της Ολυμπιακής Φλόγας

Το πρότζεκτ του καλλιτέχνη Olaf Nicolai είναι μια συνεργασία μεταξύ των Galerie EIGEN + ART Leipzig/Berlin, Stiftung Federkiel και Tavros.

"Easternmost End": Πώς είναι να ζεις στο ανατολικότερο σημείο της Ελλάδας;

Η Evana Natalia Tanner παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεσης, μέσω της οποίας αφηγείται ιστορίες από τα ταξίδια της στο Καστελόριζο.

"Prizing Eccentric Talents III": Είναι η συμμετοχή σε μια έκθεση σαν να παίρνεις βραβείο;

Η σειρά εκθέσεων "Prizing Eccentric Talents" του P.E.T. Projects συνεχίζεται διερευνώντας νέα ερωτήματα που αφορούν τον κόσμο της τέχνης.

"Μύθοι και Ιστορίες στο έργο του Γκίκα": Ανακαλύπτοντας την επίδραση που άσκησε η ελληνική μυθολογία στο έργο του καλλιτέχνη

Η έκθεση, που εγκαινιάστηκε στο Σαντιρβάν της Δράμας, συμπίπτει με την επέτειο των 30 χρόνων από τον θάνατο του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα.

"Poor Things. Τα κοστούμια": Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή έκθεση του Μουσείου Μπενάκη

Η έκθεση περιλαμβάνει δώδεκα από τα πρωτότυπα χειροποίητα κοστούμια της Holly Waddington για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ένα μοναδικό εύρημα για τη μινωϊκή αρχαιολογία ανακαλύφθηκε στο Καστέλλι

Η μνημειώδης κατασκευή βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του λόφου, σε τμήμα της κορυφής που είχε απαλλοτριωθεί για την τοποθέτηση Συστημάτων Επιτήρησης του νέου αερολιμένα.