Παρουσίαση του βιβλίου "Από τη μεριά του προβάτου" στην Artens

Η συλλογή διηγημάτων της Δέσποινας Χαραλάμπους παρουσιάζεται σε μία ανοικτή συζήτηση.

Από τη μεριά του προβάτου στη μεριά του αναγνώστη

Οι εκδόσεις "Γραφή" και ο Πολιτιστικός Οργανισμός "Artens" προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου (συλλογή διηγημάτων) της Δέσποινας Χαραλάμπους, "Από τη μεριά του προβάτου". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στη σχολή Artens το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ.

Όπως λέει και η συγγραφέας, πρόκειται για "απρόβλεπτες μικρές ιστορίες σαν τη μέρα σας που ξεκίνησε ασυνήθιστα, που ίσως να σας ξεβολεύει, αλλά που μπορεί να αποδειχθεί ότι άξιζε τον κόπο".

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ξένια Γεωργοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Χρήστος Μήτσης, κριτικός Κινηματογράφου, Κατερίνα, Μαραγκουδάκη, διευθύντρια Φωτογραφίας, υπεύθυνη σχεδιασμού Θεατρικών Φωτισμών. Αποσπάσματα θα διαβάσουν και οι: Στέλα Φυρογένη, ηθοποιός, Αλεξάνδρα Βερύκοκου, ποιήτρια, Σοφία Γεωργιάδου, φιλόλογος - ηθοποιός. Την εκδήλωση συντονίζει η Μιράντα Χρυσομάλλη, συγγραφέας και συνεργάτιδα των εκδόσεων "Γραφή". Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τη συγγραφέα και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κρασί και μουσική.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι καλλιτέχνες του "Ιδού η Ρόδος" μιλούν για τη θέση της κεραμικής στη σύγχρονη τέχνη

Η πρώτη έκθεση της ICARO C.A.G.A. σε φυσικό χώρο μάς έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον επιμελητή της, Αποστόλη Αρτινό, και τέσσερις από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για την εξέλιξη της κεραμικής σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
01/06/2023

Δείτε το παράλληλο πρόγραμμα της έκθεσης χαρακτικής "BURR"

Καλλιτέχνες και επιμελητές ξεναγούν το κοινό στην έκθεση μιλώντας για τα έργα τους.

Ένα παιχνίδι υπερθέσεων και αντιθέσεων δημιουργούν τα έργα της Mira Dancy

Το πολυμορφικό πρότζεκτ "See-Thru Palm" θα παρουσιαστεί αυτόν τον μήνα στη γκαλερί Dio Horia.

Όλα όσα έμαθε από την Αθήνα, ο Rick Lowe τα μεταφέρει στη ζωγραφική του

Μία ακόμα έκθεση εγκαινιάζει στην Gagosian ο Αμερικανός καλλιτέχνης, συνδυαστικά με το "Hic sunt dracones" στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Ιώ Μαθιανάκη και η Μαρία Πετρούτσου μάς ξεναγούν "Στο εργαστήρι" τους

Στην έκθεση ζωγραφικής οι δύο καλλιτέχνιδες συνομιλούν σε ένα εικαστικό αποτέλεσμα που προέκυψε κατά την κοινή τους πορεία στο εργαστήριο.

Radio Athènes και Arch φιλοξενούν έργα του Πόλυ Πεσλίκα

Στις εκθέσεις παρουσιάζονται βίντεο, φωτογραφίες, σχέδια και άλλων μορφών έργα από διάφορες χρονικές περιόδους.

Ο Rick Lowe "χαρτογραφεί το άγνωστο" συνομιλώντας με τις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη

Μια πρώτη ματιά στο "Hic sunt dracones" που παρουσιάζει ο Rick Lowe στο Μουσείο Μπενάκη, δίνοντας μία άλλη οπτική στα εκθέματα του μουσείου και εξερευνώντας αχαρτογράφητους κόσμους.