Τρεις νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Key Books

Τρεις νέοι τίτλοι από τις εκδόσεις Key Books που μιλούν για την παιδική αθωότητα, δίνουν μαθήματα ζωής και θα αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Βιβλία key books

Θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να εξελιχθείτε επαγγελματικά, να ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητές σας, να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την πρωινή γυμναστική ή να θυμηθείτε ίσως πώς ήταν να είστε παιδί διαβάζοντας στην επόμενη γενιά ένα βιβλίο γεμάτο από την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων; Οι τρεις νέοι τίτλοι από την Key Books προσφέρουν όλα τα παραπάνω. 

Τζούλι Φολιάνο: "Πότε είναι τα γενέθλιά µου;"

Τζούλι Φολιάνο Πότε είναι τα γενέθλιά μου;

Ένα καταπληκτικό βιβλίο που θέτει το αιώνιο παιδικό ερώτημα "πότε είναι τα γενέθλιά μου;" από την καταξιωμένη συγγραφέα Τζούλι Φολιάνο και τον πολυβραβευμένο εικονογράφο Κρίστιαν Ρόμπινσον. Τα γενέθλια είναι ό,τι πιο μαγικό για τα παιδιά και σ’ αυτό το βιβλίο, γραμμένο στο α΄ πρόσωπο, βλέπουμε τη λαχτάρα, τη χαρά και την αθωότητα που νιώθουν περιμένοντας τα γενέθλιά τους. Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο εδώ 

Γκαούρ Γκόπαλ Ντας - Τα υπέροχα μυστικά της ζωής – Πώς να βρεις ισορροπία και νόημα στη ζωή σου

Τα υπέροχα μυστικά της ζωής – Πώς να βρεις ισορροπία και νόημα στη ζωή σου

Κολλημένος στην ανελέητη κίνηση της Βομβάης, ο Γκαούρ Γκόπαλ Ντας συζητάει μαζί με τον εκατομμυριούχο νεαρό φίλο του τον Χάρι. Ξεκινάνε με τα απλά και καθημερινά − το στρες της σύγχρονης ζωής, την οικονομική ανασφάλεια, τις δυσκολίες στις σχέσεις. Μες στη λιμουζίνα του Χάρι οι δύο φίλοι σταδιακά εμβαθύνουν στα μεγάλα ζητήματα της ύπαρξης. Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας; Ποιο είναι το κλειδί για την ευτυχία που διαρκεί; Ο ινδουιστής μοναχός Γκαούρ Γκόπαλ Ντας μάς οδηγεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι αυτογνωσίας και μοιράζεται τις πολύτιμες γνώσεις του, βοηθώντας μας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας είτε να εξελιχθείτε επαγγελματικά είτε να ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητές σας είτε να συνεισφέρετε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, Τα Υπέροχα Μυστικά της Ζωής θα σας προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση σε αυτούς τους τομείς της ζωής. Ο Ντας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς μοναχούς του κόσμου και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τις ομιλίες του έχει μοιραστεί τη σοφία του με εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Τα μαθήματα ζωής και το απόσταγμα των εμπειριών του που παρουσιάζει στο βιβλίο αυτό θα σας εμπνεύσουν να ευθυγραμμίσετε τη ζωή με τα όνειρά σας.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο εδώ 

Τζον Ρέιτι: Πώς η άσκηση απογειώνει τη ζωή σου

Πώς η άσκηση απογειώνει τη ζωή σου

Ξυπνάς κουρασμένος; Έχεις μνήμη χρυσόψαρου;  Σε αγχώνει η καθημερινότητά σου; Υπάρχει λύση! Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα: η αερόβια άσκηση προγραμματίζει το μυαλό σου για κορυφαία απόδοση! Με αφορμή ένα επαναστατικό πρόγραμμα φυσικής αγωγής στο Ιλινόι των Η.Π.Α., όπου 19.000 μαθητές που γυμνάζονταν κάθε πρωί πρώτευσαν σε διεθνείς διαγωνισμούς φυσικής, ο καθηγητής ψυχιατρικής του Χάρβαρντ Τζον Ρέιτι παρουσιάζει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πολυετών ερευνών. Όλες συγκλίνουν στο ότι η άσκηση είναι πραγματικά η καλύτερη άμυνά μας ενάντια στην κατάθλιψη, στη διάσπαση προσοχής, στους εθισμούς, στις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης και στη νόσο Αλτσχάιμερ. Το "Πώς η άσκηση απογειώνει τη ζωή σου" είναι το πρώτο βιβλίο που εξερεύνησε διεξοδικά τη σχέση μεταξύ άσκησης και εγκεφάλου. Οι έρευνες που παραθέτει ο Ρέιτι δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης: η άσκηση μειώνει το στρες, ανεβάζει τη διάθεση, βελτιώνει τη μνήμη, οξύνει τη σκέψη και εκτοξεύει την απόδοσή σου στα ύψη!
To βιβλίο αυτό θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι την πρωινή γυμναστική, και αυτό θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι τα πάντα.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο εδώ 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

"Τζάμια Κρύσταλλα": Ένας χώρος αφιερωμένος στην περφόρμανς ανοίγει στο Μεταξουργείο

Η ανερχόμενη χορογράφος Αντωνία Οικονόμου μιλάει για το νέο πρότζεκτ με το οποίο δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο για αυθορμητισμό και δημιουργία, "αγκαλιάζοντας" τις παραστατικές τέχνες.

"Σύνθωμα/ Sinthome": Αναδεικνύοντας την ποικιλία και την αντίθεση που χαρακτηρίζει τον κόσμο της τέχνης

17 καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες μάς προσκαλούν να ανακαλύψουμε σε αυτήν την πολυδιάστατη έκθεση τόσο τον κόσμο των αντιθέσεων μέσα από́ τα μάτια των καλλιτεχνών, όσο και τις συνθήκες μέσα στις οποίες δημιουργήθηκαν τα έργα αυτά.

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Οι must στάσεις για όποιον επισκεφθεί το νεοσύστατο μουσείο αφιερωμένο στη μυθική σοπράνο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων στοχεύει σε μια κληρονομιά ανθεκτική σε καταστροφές και συγκρούσεις

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18/4, αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στο σημαντικό θέμα της προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Λαϊκή ζωγραφική και νοσταλγία για την αγροτική ζωή στον καμβά της Ιωάννας Λημνιού

Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας που θα παρουσιαστεί στην The Breeder.

Δύο νέες εκθέσεις στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα

Πρόκειται για την έκθεση του Δημήτρη Ανδρεάδη με τίτλο "Engram" και της εικαστικού Κατερίνας Παπαζήση "A dancefloor of one’s own".