Το 1927 art space συμμετέχει στο Κομάντο Φέστιβαλ-Κυψέλη Μοναμούρ

Ο χώρος τέχνης διοργανώνει δράσεις στο πλαίσιο του Κομάντο Φέστιβαλ-Κυψέλη Μοναμούρ, το οποίο πραγματοποιείται σε πολιτιστικούς χώρους, σπίτια, βιβλιοπωλεία, μεζεδοπωλεία και άλλα κτίρια της Κυψέλης.

1927 art space

Το 1927 art space παίρνει μέρος στη σειρά δράσεων του Κομάντο Φέστιβαλ-Κυψέλη Μοναμούρ που πραγματοποιείται σε χώρους πολιτισμού, σπίτια, βιβλιοπωλεία, μεζεδοπωλεία και γκαλερί σε όλη τη γειτονιά. Στις 2 και 3 Ιουνίου, 6-9 μμ, το 1927 θα φιλοξενεί δουλειά της εικαστικού Πελαγίας Κυριαζή.

Η Αθήνα ζει μέσα από τους ανθρώπους της, τις σχέσεις τους, τις εμπειρίες τους, αλλά κυρίως μέσα από τον πολιτισμό. Το φεστιβάλ φέρνει ένα καλοκαιρινό οδοιπορικό, μία εβδομάδα στην Κυψέλη, με καλεσμένους σε ιδιωτικές κατοικίες, απρόσμενους χώρους και κουζίνες, προσκεκλημένους καλλιτεχνών, λογοτεχνών, αρχιτεκτόνων, μουσικών, ηθοποιών, σκηνοθετών. Άνθρωποι του πολιτισμού ανοίγουν τα σπίτια τους παρουσιάζοντας εκθέσεις, μικρά μουσικά σύνολα, απαγγελίες, συζητήσεις, προβολές, αλλά και γευστικές προτάσεις στις κουζίνες τους.

1927 art space

Απο τις 5-12 Ιουνίου, στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας (residency) του 1927,  η Καταλανή περφόρμερ Ada Vilaro θα δουλέψει πάνω στο καινούριο της έργο S.O.S, μία εικαστική και ποιητική περφόρμανς για την καταστροφή του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή. Η φιλοξενία της Ada Vilaro είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του 1927, του φεστιβάλ Fira Tarrega και του Institut Ramon Llul και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Institut Ramon Llul. Αποτελεί την πρώτη απο τη σειρά δράσεων με θέμα LAND RIGHTS που θα συνεχιστεί στο 1927 το φθινόπωρο. Το αποτέλεσμα του residency θα παρουσιαστεί στο κοινό το Σάββατο 11/6 στις 8.30μμ.

Κρατήσεις στο 1927bts@gmail.com. Είσοδος ελεύθερη - προτεινόμενη συνεισφορά 5 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.