Η έκθεση "Three Star Books in Athens" επαναπροσδιορίζει την αντίληψη για το βιβλίο

Μια έκθεση σχεδιασμένη από τη "Three Star Books" η οποία θα φιλοξενήσει τα έργα διεθνών καλλιτεχνών, που πειραματίζονται με τις παραδοσιακές έννοιες της σελίδας και του βιβλίου.

Cheryl Donegan × Kenneth Goldsmith, PEELS, © Three Star Books

To "The Intermission" θα υποδεχτεί την έκθεση "Three Star Books in Athens", η οποία είναι αποκλειστικά φτιαγμένη για τον χώρο του Πειραιά. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 29 Απριλίου από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 21 Μαΐου. Μέρος της σκηνογραφίας αποτελεί και η γραμματοσειρά που σχεδίασε η Elvire Bonduelle και θα διακοσμεί τους τοίχους του "The Intermission".

The Intermission x Three Star Books: Three Star Books in Athens

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα των καλλιτεχνών, John Armleder "Left", Elvire Bonduelle "So Far So Good", AA Bronson "After general idea", Maurizio Cattelan, Liz Deschenes "Registration", Cheryl Donegan και Kenneth Goldsmith "PEELS", Seth Price "Model for one page book", Rirkrit Tiravanija "Once upon a time". 

Η "Three Star Books” ιδρύθηκε το 2007 και εδρεύει στο Παρίσι, από τους Christophe Boutin και Mélanie Scarciglia σε συνεργασία με την Maddalena Quarta που επιβλέπει τις παραγωγές. Eκδίδει βιβλία και editions σε συνεργασία με τους καλύτερους σύγχρονους καλλιτέχνες. Ο τρόπος με τον οποίο η "Three Star Books” ορίζει τη σελίδα και το βιβλίο αλλάζει συνεχώς και ο όρος "Artist book" ερμηνεύεται χαλαρά, καθώς το τελικό προϊόν συχνά υπερβαίνει τις φυσικές και εννοιολογικές παραμέτρους της έκδοσης. Η "Three Star Books" προσφέρει στον εκάστοτε καλλιτέχνη όλη την τεχνογνωσία, παρουσιάζοντας ένα πλήρες φάσμα δυνατοτήτων, με στόχο ο καλλιτέχνης να φτιάξει ένα βιβλίο όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό του όραμα. Υπό αυτό το πνεύμα ο καλλιτέχνης είναι το παν.

Once upon a time
© Three Star Books

Την έκθεση θα μπορεί να επισκεφθεί κανείς από Τετάρτες έως Σάββατα και ώρες 12 έως 8 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

The Intermission

Πολυδεύκους 37Α, Άγιος Διονύσιος
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.

"Τζάμια Κρύσταλλα": Ένας χώρος αφιερωμένος στην περφόρμανς ανοίγει στο Μεταξουργείο

Η ανερχόμενη χορογράφος Αντωνία Οικονόμου μιλάει για το νέο πρότζεκτ με το οποίο δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο για αυθορμητισμό και δημιουργία, "αγκαλιάζοντας" τις παραστατικές τέχνες.

"Springtime Stories": Η Γεωργία Μπλιάτσου διηγείται ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τον αέναο κύκλο της ζωής

Η ζωγράφος παρουσιάζει τη δουλειά της σε πέντε εύγλωττες θεματικές ενότητες, στέλνοντας το μήνυμά της για την προστασία του πλανήτη, πιο επιτακτική από ποτέ.