Ο "Στρατός της Αγάπης" φέρνει την άνοιξη

Η Μπλέ Ζέβρα και η Αλεξάνδρα Κολλάρου παρουσιάζουν ένα οπτικό αφήγημα αισιοδοξίας που σκοπεύει να προσφέρει χαρά, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος του artAZ «Τέχνη Τώρα».

Εισβολή του Στρατού της Άνοιξης

Η Μπλέ Ζέβρα και η Αλεξάνδρα Κολλάρου παρουσιάζουν την "Εισβολή του Στρατού της Αγάπης", ένα οπτικό αφήγημα αισιοδοξίας που σκοπεύει να προσφέρει χαρά. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος του artAZ "Τέχνη Τώρα".

Ένας στρατός από κεραμικά λαγουδάκια, το κάθε ένα με την ξεχωριστή του ομορφιά αλλά και τις προσωπικές του ατέλειες, συγκεντρώνεται τον τελευταίο μήνα για να μας επιτεθεί με αγάπη και να κατακτήσει την καρδιά μας. Με ναΐφ διάθεση η έκθεση πραγματεύεται θέματα που απασχολούν τον μέσο άνθρωπο, σχολιάζοντας τα μεταφορικά και προτείνοντας την συνειδητή πορεία προς το καλύτερο.

Το βάζο της καθολικής ειρήνης
Το βάζο της καθολικής ειρήνης

Αφοσίωση, φροντίδα, ευφορία, ενότητα είναι οι βασικοί άξονες που συστήνει ως λειτουργικό κώδικα και εγχειρίδιο διαχείρισης της ζωής. Μία θετική φιλοσοφία που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα όλες τις προκλήσεις. Μέσα από κεραμικά έργα, εικαστικά αντικείμενα, φωτογραφίες και λέξεις απαλής σοφίας οι μαχητές της αγάπης ψηφίζουν αναγέννηση και Άνοιξη, κανονική και μεταφορική.

Η έκθεση ξεκινάει επίσημα την Κυριακή 15 Απριλίου και διαρκεί μέχρι τις 15 Μαΐου. Μπορείτε να την επισκέπτεστε online σε 24ώρη βάση αλλά και να δείτε τα έργα ζωντανά στον χώρο της Μπλε Ζέβρα στην Κηφισιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Στο φως": Η Εριέττα Βορδώνη αναζητά το αληθινό νόημα της ζωής

Η νέα σειρά ζωγραφικών έργων της καλλιτέχνιδας εγκαινιάζεται στην Evripides Art Gallery.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/10/2022

Μια εικαστική ματιά στο πλούσιο ιστορικό αρχείο του Ινστιτούτου Γκαίτε

Η εγκατάσταση της Ινώς Βαρβαρίτη και του Γιάννη Δελαγραμμάτικα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων του ινστιτούτου.

Ένα παιχνίδι τέχνης, design και ιστορίας στην καρδιά της Αθήνας

Χιούμορ και ευρηματικότητα συμπορεύονται με σύμβολα της ιστορίας και της popular κουλτούρας στην καρδιά της Αθήνας.

"People on trees": Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος εμπλέκει το σαιξπηρικό δράμα με την οικολογική καταστροφή

Ένας διάλογος επί σκηνής, προβολές και περφόρμανς στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων.

Ο "Εγγύς χώρος" και η συσχέτισή του με το ανθρώπινο σώμα

Η Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου δημιουργεί μια νέα σειρά ζωγραφικών έργων, τα οποία θα παρουσιάσει στη γκαλερί Genesis.

Η διαχρονική μας σχέση με τη θάλασσα στην έκθεση "The Sea Around Us"

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο χώρος τέχνης Tavros παρουσιάζει ένα παράλληλο πρόγραμμα προβολών, εργαστηρίων και συζητήσεων.

10 χρόνια Platforms Project: Δείτε το παράλληλο πρόγραμμα

Ομιλίες, περφόρμανς, εργαστήρια, δράσεις για παιδιά, ημερίδες και άλλα πολλά μας περιμένουν στη φετινή διεξαγωγή της αθηναϊκής φουάρ.