Σημαντικά έργα Ελλήνων και διεθνών καλιτεχνών στη δημοπρασία της Kapopoulos Auction House

Η δημοπρασία είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί ζωντανά φέτος, με την παρουσία κοινού.

LOT 21 MR BRAINWASH ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ

Για 3 ημέρες θα διαρκέσει η πρώτη ζωντανή δημοπρασία του 2022 σε διοργάνωση του Οίκου Δημοπρασιών Kapopoulos. Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου θα δημοπρατηθούν τα έργα του καταλόγου στο Main Store του οίκου.

Την πρώτη ημέρα θα παρουσιαστούν σημαντικές εκπλήξεις συνδυαστικά με τα 50 έργα του καταλόγου, φιλοτεχνημένα από διακεκριμένους εικαστικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Όπως τονίζει ο Βαγγέλης Καπόπουλος, είναι απαραίτητη η συνύπαρξη της ελληνικής και διεθνούς σύγχρονης ζωγραφικής, μέσα από την ανάδειξη κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας εικαστικής σκηνής. Τη δεύτερη και τρίτη ημέρα θα δημοπρατηθούν και άλλα έργα εκτός του καταλόγου, με συνολική παρουσίαση 150 έργων κατά τη διάρκεια του τριήμερου. Μέσα στα έργα θα βρίσκεται και ένα μοναδικό δημιούργημα του Αλέκου Φασιανού, με τον οποίο συνεργαζόταν συχνά ο οίκος. 

Ο κατάλογος έργων είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Οίκου. Για όσους ενδιαφέρονται η δημοπρασία θα προβληθεί και διαδικτυακά.

Κρατήσεις θέσεων: 2108974441, 2106833048

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Εγκαίνια: Οι νέες εκθέσεις της εβδομάδας (16-22/5)

Όλα όσα περιμένουμε να ανακαλύψουμε στις γκαλερί και τα μουσεία της Αθήνας αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
16/05/2022

Εγκαίνια: Οι νέες εκθέσεις της εβδομάδας (09-15/5)

Το ζήτημα του εγκλεισμού εξακολουθεί να εμπνέει καλλιτέχνες, με αρκετές από τις ανερχόμενες εκθέσεις να συνδέουν προσωπικά βιώματα και κοινωνικά ζητήματα με τη 2χρονη περίοδο της καραντίνας.

Η Αθήνα κρύβει πλέον έναν "Αμαζόνιο"

ΤΟ ΕΜΣΤ εγκαινιάζει μία "εκτός τειχών" έκθεση του Δημήτρη Τσουμπλέκα, έναν διάλογο ανάμεσα στο φυσικό περιβάλλον και την προσωπική ανάμνηση.

Νέα μέτρα: Τι αλλάζει στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας

Κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης αποτελεί τη βασική αλλαγή στα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ειδικά όσον αφορά τους πολιτιστικούς χώρους και τα καταστήματα εστίασης.

Η σχέση του φολκλόρ με την έννοια της παράδοσης

Η γκαλερί Batagianni εγκαινιάζει μια ομαδική έκθεση που μελετά το φολκλόρ ως είδος τέχνης αλλά και μία μοντέρνα απόδοση των παραδόσεων.

Updated | Εγκαίνια: Οι νέες εκθέσεις της εβδομάδας (02-08/5)

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης εμπνέει πληθώρα καλλιτεχνών και φέρνει στην πόλη νέα καλλιτεχνικά εγχειρήματα, εγκαταστάσεις, ζωγραφικούς πίνακες, γλυπτά, ψηφιακά καλλιτεχνικά έργα και πολλά άλλα.