Σημαντικά έργα Ελλήνων και διεθνών καλιτεχνών στη δημοπρασία της Kapopoulos Auction House

Η δημοπρασία είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί ζωντανά φέτος, με την παρουσία κοινού.

LOT 21 MR BRAINWASH ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ

Για 3 ημέρες θα διαρκέσει η πρώτη ζωντανή δημοπρασία του 2022 σε διοργάνωση του Οίκου Δημοπρασιών Kapopoulos. Στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου θα δημοπρατηθούν τα έργα του καταλόγου στο Main Store του οίκου.

Την πρώτη ημέρα θα παρουσιαστούν σημαντικές εκπλήξεις συνδυαστικά με τα 50 έργα του καταλόγου, φιλοτεχνημένα από διακεκριμένους εικαστικούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Όπως τονίζει ο Βαγγέλης Καπόπουλος, είναι απαραίτητη η συνύπαρξη της ελληνικής και διεθνούς σύγχρονης ζωγραφικής, μέσα από την ανάδειξη κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας εικαστικής σκηνής. Τη δεύτερη και τρίτη ημέρα θα δημοπρατηθούν και άλλα έργα εκτός του καταλόγου, με συνολική παρουσίαση 150 έργων κατά τη διάρκεια του τριήμερου. Μέσα στα έργα θα βρίσκεται και ένα μοναδικό δημιούργημα του Αλέκου Φασιανού, με τον οποίο συνεργαζόταν συχνά ο οίκος. 

Ο κατάλογος έργων είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Οίκου. Για όσους ενδιαφέρονται η δημοπρασία θα προβληθεί και διαδικτυακά.

Κρατήσεις θέσεων: 2108974441, 2106833048

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.

Πασχαλινό book bazaar από τις εκδόσεις Καπόν

Στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ μάς περιμένουν πασχαλινές προσφορές για τις μέρες που έρχονται.

Ανακαλύπτοντας το "Αποτύπωμα" που σχηματίζεται στη μνήμη και τη συνείδηση του Άκη Δέτση

Ο καλλιτέχνης εξερευνά τη διάσταση της φωτογραφίας ως σημαίνουσας επιφάνειας μέσα από την απεικόνιση του τοπίου.

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του "Βrown Acropol" από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.