Οδηγός Τεχνών

Χριστουγεννιάτικη συλλογική δράση «Όλοι μαζί μπορούμε»

Σε συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη προσκαλεί ο δήμος Νίκαιας – Ρέντη.

Χριστουγεννιάτικη συλλογική δράση «Όλοι μαζί μπορούμε»

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, από τις 10.00π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. τα δύο Δημαρχεία Νίκαιας και Ρέντη θα μετατραπούν σε «έλκηθρα» του Άη Βασίλη, καθώς θα συγκεντρωθούν χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Πρόκειται για τη φιλανθρωπική δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», η οποία καλεί να γίνουμε συνοδοιπόροι της προσπάθειας, λαμβάνοντας υπόψη τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Παιχνίδια, βιβλία και παντός τύπου δώρα είναι ευπρόσδεκτα, καινούργια ή μεταχειρισμένα, αρκεί να είναι σε άριστη κατάσταση. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, «είναι στοίχημα προσωπικό το χαμόγελο να πολλαπλασιάζεται στα χείλη των παιδιών και το κερδίζουμε κάθε φορά με ένα βήμα παραπάνω», γιατί «η χαρά όπου δεν υπάρχει πρέπει να την εφεύρουμε».

Τοποθεσία: Δημαρχείο Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10, Δημαρχείο Ρέντη, Μπιχάκη 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Αυτές είναι οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει η λίστα με τις προβολές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Η Επανάσταση του ’21 βάζει χρώμα στους τοίχους της Αθήνας: Δείτε τις νέες τοιχογραφίες που έγιναν

Ο Λόρδος Βύρωνας του Cacao Rocks στη γειτονιά του Ψυρρή, ο "Νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου" που αγναντεύει την Ακρόπολη, το "Πάνθεον" των Αγωνιστών στην Κυψέλη και άλλα πολύχρωμα, εντυπωσιακά έργα από γνωστούς street artists που αναβαθμίζουν την πόλη μας με το πρόγραμμα αναθέσεων του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το "Όλα Κουλά" του Χριστόφορου Ζαραλίκου on demand

Το stand up show του Χριστόφορου Ζαραλίκου "Όλα Κουλά" που αγαπήθηκε από το κοινό είναι διαθέσιμο στην οθόνη σας.

Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.